Το κόλπο για απίστευτα τραγανή πέτσα στο κοτόπουλο
Και σε ποιον δεν αρέσει η τραγανή πετσούλα από το μπούτι, τις φτερούγες ή ακόμα και γύρω από το στήθος κοτόπουλου; Είναι μια από τις πιο νόστιμες λιχουδιές που μας...
Read moreΚαι σε ποιον δεν αρέσει η τραγανή πετσούλα από το μπούτι, τις φτερούγες ή ακόμα και γύρω από το στήθος κοτόπουλου; Είναι μια από τις πιο νόστιμες λιχουδιές που μας...
Read moreΥΛΙΚΑ 245 γρ. Γάλα αμυγδάλου 76 γρ. Ηλιέλαιο 100 γρ. Ζάχαρη 1 φακ. Μαγιά ξηρή 630 γρ. Αλεύρι (γ.τσ.) 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ Αλάτι ΓΕΜΙΣΗ Κανέλα 300 γρ. Ταχίνι 120...
Read more125 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 175 γρ. Ζάχαρη καφέ 1 Αυγό 80 γρ. Γλυκόζη 350 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. Κανέλα 1 κ.σ. Τζίντζερ 1 πρέζα Μοσχοκάρυδο...
Read moreΒουτυρώνουμε καλά το ταψί μας που θα βάλουμε το γλυκό. Ανακατεύουμε το φυστίκι με το ξύσμα και την κανέλα. Βάζουμε στο ταψί τα πρώτα 10 φύλλα ένα ένα χωρίς να...
Read moreΥλικά 1.5 κιλό χοιρινός λαιμός ελαιολαδο 2 κ.σ. ρίγανη 2 κ.σ. αλάτι λίγο πιπέρι 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 2 κ.σ. κύμινο 1 πατάτα ξύλινα σουβλάκια κρεμμύδι...
Read moreΣυστατικά 500 γρ. Καλαμάρια Ηλιέλαιο Αλάτι Πιπέρι 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά 8 κ.σ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 4 κ.σ. Καλαμποκάλευρο 1 τμχ. Λεμόνι Ρίγανη Για τα καλαμάρια Παίρνουμε 500 γρ. καλαμάρια καθαρισμένα...
Read moreΞεκινάμε την παρασκευή του γλυκού από τις μαρέγκες γιατί θέλουν περισσότερη ώρα να γίνουν. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ και σταδιακά ρίχνουμε την ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να σφίξει και μέχρι...
Read moreΥλικά 2 μελιτζάνες 3 κρεμμύδια 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κ.σ. ντοματοπελτέ 1κ.γ. ζάχαρη αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο 200 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. μαϊντανός φέτα τριμμένη 4...
Read moreΥΛΙΚΑ 230 γρ. Ντοματίνια 2 τμχ. Ντομάτες 20 φύλ. Βασιλικός 200 γρ. Βουβαλίσια Μοτσαρέλα 30 γρ. Σαλάτα μεσκλάν 100 γρ. Κρουτόν Αλάτι Θυμάρι ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 1/2 σκ. Σκόρδο 2 τμχ. Αντζούγια...
Read moreYλικά 660 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 70 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 375 γρ. Γάλα 75 γρ. Νερό 3 κ.γ. Μαγιά ξηρή 50 γρ. Ζάχαρη 2 τμχ. Αυγά 1 πρζ. Αλάτι 1 τμχ....
Read more