Fluffy Cinnamon Rolls από το Γιάννη Χαλκίδη
ΖΥΜΑΡΙ 245 γρ. Γάλα 76 γρ. Βούτυρο 100 γρ. Ζάxαρη κρυσταλλική 2 1/2 κ.γ. Μαγιά ξηρή 2 Αυγά 630 γρ. Αλεύρι (γ.τσ.) 1 Αλάτι ΓΕΜΙΣΗ 110 γρ. Μαύρη ζάχαρη 25...
Read moreDetailsΖΥΜΑΡΙ 245 γρ. Γάλα 76 γρ. Βούτυρο 100 γρ. Ζάxαρη κρυσταλλική 2 1/2 κ.γ. Μαγιά ξηρή 2 Αυγά 630 γρ. Αλεύρι (γ.τσ.) 1 Αλάτι ΓΕΜΙΣΗ 110 γρ. Μαύρη ζάχαρη 25...
Read moreDetailsΜε 240 θερμίδες η μερίδα θα φάμε από δύο κομμάτια ο καθένας! Υλικά Μερίδες: Για ταρτιέρα 30 εκ. / 8 κομμάτια Για το φύλλο 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 125...
Read moreDetailsΥλικά 250 γρ. μακαρόνια 500 γρ. σάλτσα ντομάτας 15 – 20 τμχ. γαρίδες ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι ρίγανη ζάχαρη Εκτέλεση Αρχικά βάζουμε σε ένα...
Read moreDetailsΚαι σε ποιον δεν αρέσει η τραγανή πετσούλα από το μπούτι, τις φτερούγες ή ακόμα και γύρω από το στήθος κοτόπουλου; Είναι μια από τις πιο νόστιμες λιχουδιές που μας...
Read moreDetailsΥΛΙΚΑ 245 γρ. Γάλα αμυγδάλου 76 γρ. Ηλιέλαιο 100 γρ. Ζάχαρη 1 φακ. Μαγιά ξηρή 630 γρ. Αλεύρι (γ.τσ.) 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ Αλάτι ΓΕΜΙΣΗ Κανέλα 300 γρ. Ταχίνι 120...
Read moreDetails125 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 175 γρ. Ζάχαρη καφέ 1 Αυγό 80 γρ. Γλυκόζη 350 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. Κανέλα 1 κ.σ. Τζίντζερ 1 πρέζα Μοσχοκάρυδο...
Read moreDetailsΒουτυρώνουμε καλά το ταψί μας που θα βάλουμε το γλυκό. Ανακατεύουμε το φυστίκι με το ξύσμα και την κανέλα. Βάζουμε στο ταψί τα πρώτα 10 φύλλα ένα ένα χωρίς να...
Read moreDetailsΥλικά 1.5 κιλό χοιρινός λαιμός ελαιολαδο 2 κ.σ. ρίγανη 2 κ.σ. αλάτι λίγο πιπέρι 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 2 κ.σ. κύμινο 1 πατάτα ξύλινα σουβλάκια κρεμμύδι...
Read moreDetailsΣυστατικά 500 γρ. Καλαμάρια Ηλιέλαιο Αλάτι Πιπέρι 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά 8 κ.σ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 4 κ.σ. Καλαμποκάλευρο 1 τμχ. Λεμόνι Ρίγανη Για τα καλαμάρια Παίρνουμε 500 γρ. καλαμάρια καθαρισμένα...
Read moreDetailsΞεκινάμε την παρασκευή του γλυκού από τις μαρέγκες γιατί θέλουν περισσότερη ώρα να γίνουν. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ και σταδιακά ρίχνουμε την ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να σφίξει και μέχρι...
Read moreDetails