Συνταγές

Μπακαλιάρος ή λινγκ: Πώς να τα ξεχωρίσετε

Κάθε 25η Μαρτίου, τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα, γιορτάζουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου με το πλέον παραδοσιακό πιάτο: μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ακόμη και η αγορά του μπακαλιάρου που τρώμε την 25η Μαρτίου μπορεί να...

Read moreDetails

Υπέροχες Πένες Αrrabbiata από το Γιάννη Χαλκίδη

Οι θυμωμένες πένες!!! Η ακριβής μετάφραση του arrabbiata, καθώς όποιος τρώει αυτές τις πένες, παίρνει θυμωμένη έκφραση. Και αυτό γιατί, η συνταγή αυτή καίει!! Καίει πολύ!!! Αυτό είναι το χαρακτηριστικό...

Read moreDetails

Βάφλες Σπιτικές Βουτυράτες από το Γιάννη Χαλκίδη

Μπορούν οι σπιτικές βάφλες να ανταγωνιστούν τις επαγγελματικές; Εννοείται!!! Και είναι πολύ καλύτερες, καθώς στο σπίτι θα χρησιμοποιήσουμε ποιοτικά υλικά χωρίς συντηρητικά. Για τις πιο νόστιμες, βουτυράτες σπιτικές βάφλες, το...

Read moreDetails

Kαρμπονάρα η Αυθεντική από τον Γιάννη Χαλκίδη

Η καρμπονάρα είναι ένα αγαπημένο Ιταλικό πιάτο σε όλο τον κόσμο, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις γευστικές και ιστορικές. Παρά την απλότητα της συνταγής, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την επιλογή των υλικών,...

Read moreDetails
Page 1 of 3 1 2 3