Yπέροχα Ντόνατς από την Γιάννη Χαλκίδη
Yλικά 660 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 70 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 375 γρ. Γάλα 75 γρ. Νερό 3 κ.γ. Μαγιά ξηρή 50 γρ. Ζάχαρη 2 τμχ. Αυγά 1 πρζ. Αλάτι 1 τμχ....
Read moreDetailsYλικά 660 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 70 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 375 γρ. Γάλα 75 γρ. Νερό 3 κ.γ. Μαγιά ξηρή 50 γρ. Ζάχαρη 2 τμχ. Αυγά 1 πρζ. Αλάτι 1 τμχ....
Read moreDetailsΥΛΙΚΑ 400γρ. Γίγαντες Αλάτι Πιπέρι 700γρ. Σάλτσα ντομάτας 2 τμχ. Λουκάνικα 2 τμχ. Κρεμμύδι 2 τμχ. Σέλερι κλωνάρι 2 τμχ. Καρότο 100 γρ. Ελαιόλαδο 200γρ. Νερό Ζάχαρη Ρίγανη 1/4 ματσ....
Read moreDetailsΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 4 κλ. Κατσικάκι Αλάτι Πιπέρι 6 σκ. Σκόρδο 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά 250 γρ. Λευκό κρασί 200 γρ. Νερό 4 κλων. Ρίγανη 1 κ.σ. Βούτυρο 1 τμχ....
Read moreDetailsΥλικά 1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια ( πρωτεϊνη 18%) 300 γρ. βούτυρο αγελαδινό 400 γρ. νερό 4 αυγά + 1 για την επάλειψη 350 γρ. ζάχαρη 7 γρ. μαχλέπι 3...
Read moreDetails