Ιμάμ Μπαϊλντί από το Γιάννη Χαλκίδη
Υλικά 2 μελιτζάνες 3 κρεμμύδια 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κ.σ. ντοματοπελτέ 1κ.γ. ζάχαρη αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο 200 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. μαϊντανός φέτα τριμμένη 4...
Read moreDetailsΥλικά 2 μελιτζάνες 3 κρεμμύδια 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη 1 κ.σ. ντοματοπελτέ 1κ.γ. ζάχαρη αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο 200 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. μαϊντανός φέτα τριμμένη 4...
Read moreDetailsΥΛΙΚΑ 230 γρ. Ντοματίνια 2 τμχ. Ντομάτες 20 φύλ. Βασιλικός 200 γρ. Βουβαλίσια Μοτσαρέλα 30 γρ. Σαλάτα μεσκλάν 100 γρ. Κρουτόν Αλάτι Θυμάρι ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 1/2 σκ. Σκόρδο 2 τμχ. Αντζούγια...
Read moreDetailsYλικά 660 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.) 70 γρ. Βούτυρο αγελαδινό 375 γρ. Γάλα 75 γρ. Νερό 3 κ.γ. Μαγιά ξηρή 50 γρ. Ζάχαρη 2 τμχ. Αυγά 1 πρζ. Αλάτι 1 τμχ....
Read moreDetailsΥΛΙΚΑ 400γρ. Γίγαντες Αλάτι Πιπέρι 700γρ. Σάλτσα ντομάτας 2 τμχ. Λουκάνικα 2 τμχ. Κρεμμύδι 2 τμχ. Σέλερι κλωνάρι 2 τμχ. Καρότο 100 γρ. Ελαιόλαδο 200γρ. Νερό Ζάχαρη Ρίγανη 1/4 ματσ....
Read moreDetailsΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 4 κλ. Κατσικάκι Αλάτι Πιπέρι 6 σκ. Σκόρδο 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά 250 γρ. Λευκό κρασί 200 γρ. Νερό 4 κλων. Ρίγανη 1 κ.σ. Βούτυρο 1 τμχ....
Read moreDetailsΥλικά 1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια ( πρωτεϊνη 18%) 300 γρ. βούτυρο αγελαδινό 400 γρ. νερό 4 αυγά + 1 για την επάλειψη 350 γρ. ζάχαρη 7 γρ. μαχλέπι 3...
Read moreDetails