Empisteutiko.gr
08.04.26 || 15:51
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε γνωστό ζευγάρι προσπάθησε να πουλήσει τον Παναγιωτάκη – Έδιναν 60.000 ευρώ!

28.11.2024
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε γνωστό ζευγάρι προσπάθησε να πουλήσει τον Παναγιωτάκη – Έδιναν 60.000 ευρώ!
Share TweetShareEmail

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το κουβάρι των αποκαλύψεων με πρωταγωνίστρια την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου

Για μερικές χιλιάδες ευρώ η Ειρήνη Μουρτζούκου προσπάθησε να πουλήσει τον μικρό Παναγιώτη, μαζί με την μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως υποστήριξε, μέσω βιντεοκλήσης με μεσάζοντα είδε τη 24χρονη να κρατά τον μικρό Παναγιώτη στην Αμαλιάδα.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σήμερα η απολογία της για τον θάνατο του Παναγιωτάκη – Τι θα ισχυριστεί

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σήμερα η απολογία της για τον θάνατο του Παναγιωτάκη – Τι θα ισχυριστεί

07.04.2026
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του μωρού που νοσηλεύεται με τραύματα στο Καραμανδάνειο – Βρέθηκαν και δαγκωματιές στο σώμα του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του μωρού που νοσηλεύεται με τραύματα στο Καραμανδάνειο – Βρέθηκαν και δαγκωματιές στο σώμα του

27.03.2026

«Είδα την μητέρα του Παναγιώτη που δεν τη γνωρίζω και την Ειρήνη Μουρτζούκου να έχει αγκαλιά τον Παναγιώτη. Μικρότερος από 6 μηνών. Είδα τη μαμά του να τον κρατάει και τη Μουρτζουκου ακριβώς δίπλα. Το άτομο που είναι μεσάζοντας σε σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών-πωλήσεων παιδιών, του είπε “κάτσε να σου δείξω” και βλέπω μια μαμά με ένα παιδί και ένα άτομο που πέρασα αρχικά για τον μεγάλο αδελφό αλλά ήταν η Μουρτζούκου. Ρώτησα “τι φάση;” και μου απάντησε “πάμε για υιοθεσία για ένα ζευγάρι”. Το ζευγάρι ήταν από Πελοπόννησο, μου είχε αναφέρει ότι ήταν αρκετά γνωστό λόγω αξιώματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την ίδια μαρτυρία, η «πώληση» δεν προχώρησε «γιατί ο παιδίατρος του ζευγαριού διέγνωσε πρόβλημα με τα μάτια του παιδιού. Μου είπε τότε (σ.σ. ο μεσάζοντας) “δεν πειράζει, υπάρχει και άλλο ζευγάρι που δίνει μεγαλύτερο ποσό γύρω στις 50.000-60.000 ευρώ».

«Εκ των υστέρων μου είπε ότι θα το έπαιρναν εκείνοι για να το δώσουν κάπου αλλού» κατέληξε στη μαρτυρία του το άτομο.

Οι διαφορές της ιατροδικαστικής με το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα με πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ιατροδικαστική έκθεση αναφορικά με το νεκρό βρέφος της Κατερίνας, ωστόσο το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, προκαλώντας πληθώρα ερωτημάτων.

Ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η Κατερίνα διέκρινε αλλοιώσεις στη ράχη της μύτης του παιδιού της, αλλοιώσεις που δεν είχε δει ο ιατροδικαστής που τότε το εξέτασε.

Σύμφωνα με το MEGA από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια η Ειρήνη, προκύπτουν πιθανά τραύματα σε κρίσιμα σημεία στο πρόσωπο του μωρού.

Συγκεκριμένα στη μύτη του παιδιού φαίνονται δύο νυχιές και μια μεγάλη μελανιά στο ζυγωματικό του βρέφους.

Το παράδοξο είναι πως στην ιατροδικαστική έκθεση του μωρού της Κατερίνας δεν υπάρχουν φωτογραφίες και το μόνο στοιχείο για το τι μπορεί πραγματικά να συνέβη στο άτυχο βρέφος, είναι οι φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε για πρώτη φορά και η ιατροδικαστική έκθεση που αφορά το παιδί της Κατερίνας και τα πορίσματά του είναι εντελώς αντίθετα από τα όσα συνάγονται από την έκθεση του τεχνικού συμβούλου που έχει ορίσει η Κατερίνα, του Δημήτρη Γαλεντέρη.

Ειδικότερα σύμφωνα με το ΜEGA

«Στο πτώμα δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις, μακροσκοπικώς ορατές», έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση.

Η έκθεση Γαλεντέρη μιλά για μαρμαροειδή χροιά στο πρόσωπο του βρέφους, ενώ η περιοχή του τραχήλου αναγνωρίζεται ερυθρή. Ευρήματα συμβατά με διακοπή κυκλοφορίας του αίματος και θάνατο.

Αντιθέτως, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό τον Φεβρουάριο του 2021 αναφέρει στο πόρισμα του:

-ΣΤΟΜΑ-ΛΑΙΜΟΣ: Άνευ κακώσεων ή αλλοιώσεων, μακροσκοπικώς ορατών.

-ΛΑΡΥΓΓΑΣ-ΤΡΑΧΕΙΑ: Άνευ κακώσεων ή αλλοιώσεων, μακροσκοπικώς ορατών.

-ΘΥΜΟΣ ΑΔΕΝΑΣ: Η μακροσκοπική και μικροσκοπική εξέταση δεν έδειξε ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί πως τα σημάδια αυτά στη μύτη, τα οποία εντόπισε ο τεχνικός σύμβουλος, αλλά δεν τα αναφέρει στην έκθεση του ο ιατροδικαστής, δεν έχουν προκληθεί από διαδικασία ανάνηψης από την στιγμή που οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Ειρήνη πριν καλέσει το ασθενοφόρο.

Επιπλέον η ίδια η μητέρα μιλώντας στο Live News ξεκαθάρισε πως όταν άφησε εκείνο το βράδυ στην Ειρήνη το παιδί της δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπο.

«Το παιδί μου ήταν καθαρό στο πρόσωπο. Δεν είχε ποτέ σημάδια».

Κι επομένως αν επιβεβαιωθούν τα σημάδια από τις φωτογραφίες της νεκροψίας τότε αυτά πρέπει να έγιναν πέριξ της ώρας θανάτου του παιδιού.

Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Τα στοιχεία που δείχνουν υποξία

Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού πέρα από την διάμεση πνευμονίτιδα αναφέρει και μια σειρά οργάνων που παρουσιάζουν συμφόρηση.

Η μακροσκοπική και μικροσκοπική διερεύνηση έδειξε:

-Αλλοιώσεις διάμεσης πνευμονίτιδας παιδικής ηλικίας,

-Ήπιο εγκεφαλικό οίδημα,

-Ερυθροί νευρώνες,

-Συμφόρηση στο ήπαρ,

-Κατά τόπους κενοτοπιώδης εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων,

-Συμφόρηση στα επινεφρίδια.

Ενώ όλα αυτά τα ευρήματα αφήνουν υπόνοιες υποξίας δηλαδή έλλειψη οξυγόνου, ο θάνατος τελικά αποδόθηκε στη διάμεση πνευμονίτιδα.

«Αιτία θανάτου: Ο θάνατος του αβάπτιστου επήλθε συνέπεια διάμεσης πνευμονίτιδας της παιδικής ηλικίας», αναφέρει η ιατοδικαστική.

Η διάμεση πνευμονία συνήθως αποτελεί τυχαίο εύρημα, ενώ ως αιτία θανάτου μπορεί να θεωρηθεί μόνο όταν η παρουσία της είναι «συντριπτική». Για να δοθεί ως αιτία θανάτου θα πρέπει να μην υπάρχουν άλλα ευρήματα που κατατείνουν σε διαφορετικό μηχανισμό.

Πλέον αυτό που ερευνάται είναι αν αυτά τα ευρήματα υποδεικνύουν άλλον μηχανισμό και συγκεκριμένα εκείνον του ασφυκτικού θανάτου.

Oι επιληπτικές κρίσεις του μωρού

Η πρώτη ιατροδικαστική αναφέρει πως το βρέφος είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων και είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο. Κάτι που ο τεχνικός σύμβουλος διαψεύδει κατηγορηματικά καθώς το επεισόδιο που το οδήγησε στο νοσοκομείο ήταν ένα και δεν παρέπεμπε σε επιληπτική κρίση.

Το μωρό έκανε άλλη μια κρίση στο νοσοκομείο που παρέπεμπε σε επιληπτικό επεισόδιο, χωρίς όμως οι γιατροί να βγάζουν επίσημη διάγνωση επιληψίας.

«Δεν έχουμε πάρει τις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική έκθεση»

Στο MEGA μίλησε επίσης και η δικηγόρος της Κατερίνας, Βασιλική Τζελβέ.

Δεν έχουμε πάρει τις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική έκθεση. Απευθυνθήκαμε προφορικά στην υπηρεσία Πατρών και μας είπαν να απευθυνθούμε στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών. Μας απάντησαν προφορικά πως εάν υπήρχαν φωτογραφίες, έχουν σταλεί όλα στην εισαγγελία Πατρών. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες και θα ζητήσουμε να μας απαντήσουν εγγράφως. Ανησυχώ πολύ, πιστεύω δεν υπάρχουν. Οι φωτογραφίες(που τράβηξε η 24χρονη) δεν μπορούν να αποτελέσουν αποδεικτικό στοιχείο, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα. Οι φωτογραφίες δεν αμφισβητούνται, τις έχει τραβήξει η ίδια η Ειρήνη. Δεν αμφισβητείται ότι το παιδί πέθανε παρουσία της Ειρήνης αλλά ότι έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο».

Πηγή: newsbomb.gr

Tags: ΒΡΕΦΟΣΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Βασίλης Ρίζος: Τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου – Τσίπρας και Κακλαμάνης στην πολιτική κηδεία
Ελλάδα

Βασίλης Ρίζος: Τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου – Τσίπρας και Κακλαμάνης στην πολιτική κηδεία

08.04.2026
Δώρο Πάσχα 2026: Έως σήμερα η καταβολή του – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
Ελλάδα

Δώρο Πάσχα 2026: Έως σήμερα η καταβολή του – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

08.04.2026
Next Post
Πάτρα: ΕΔΕ για τον Πυροσβέστη – προπονητή Πολεμικών Τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια

Πάτρα: ΕΔΕ για τον Πυροσβέστη – προπονητή Πολεμικών Τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Barbie Foot Challenge: Φρενίτιδα στο TikTok με τα πόδια της Barbie – Ορθοπεδικοί προειδοποιούν για τραυματισμούς

Barbie Foot Challenge: Φρενίτιδα στο TikTok με τα πόδια της Barbie – Ορθοπεδικοί προειδοποιούν για τραυματισμούς

27.07.2023
H «κινεζική» πνευμονία έφτασε στην Ευρώπη – Τι εκτιμούν τρεις Έλληνες καθηγητές για τον ενδεχόμενο κίνδυνο

Κίνα: Ανησυχία για «μυστηριώδη ιό» που γεμίζει με κόσμο τα νοσοκομεία – Τι γνωρίζουμε για τον HMPV

04.01.2025
Ισραήλ: Νεκρά 10 «πρωτοπαλίκαρα» της Χαμάς που ηγήθηκαν του μακελειού της 7ης Οκτωβρίου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τελεσίγραφο IDF στη Χαμάς – «Παραδώστε τους ομήρους ως τα μεσάνυχτα αλλιώς συνεχίζουμε τον πόλεμο»

25.11.2023

ΤΑΣΗ_

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

13.03.2026
Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

10.03.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved