Μετά τη Μήλο ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο με τη θαλαμηγό με κόστος ενοικίασης 250.000 ευρώ την εβδομάδα
Μετά τη Μήλο, ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο. Εκεί επέλεξε να γευματίσει στο αγαπημένο στέκι της Μόνικα Μπελούτσι. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα (138 ευρώ) ένα πιάτο που δημιούργησε ο χαρισματικός σεφ Δημήτρης Νίκολης.
Πρόκειται για ένα από τα διαχρονικά πιάτα του εστιατορίου: σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας και περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.