Empisteutiko.gr
10.07.25 || 19:36
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Βιασμός 4χρονου: «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη “βίδα”» – Ανατριχιάζει η περιγραφή του παιδιού

02.02.2023
in Ελλάδα
Share TweetShareEmail
Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για τις στιγμές φρίκης που βίωσε ένα 4χρονο αγόρι στη Βόρεια Ελλάδα από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος τον βίαζε  κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της πρεσβυτέρας.

Ο 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του. Η μητέρα του παιδιού τον κατήγγειλε όταν παρατήρησε σημάδια κακοποίησης στο σωματάκι του παιδιού της.

«Τον έδωσα για καλοκαιρινές διακοπές 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε πάνω μου, άρχισε να σπαράζει… Είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα,  ήταν νευρικό και ανήσυχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου» δήλωσε στο Mega η μητέρα του παιδιού η οποία είχε ζήσει την κακοποίηση στα χέρια του πρώην συζύγου της αλλά όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στο σημείο να βιάσει το ίδιο τους το παιδί. «Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή» λέει η μητέρα του αγοριού.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ηράκλειο: Συνελήφθη 23χρονος για βιασμό Γερμανού τουρίστα – Νόμιζε ότι ήταν ο σύντροφός του και άρχισε τις ερωτικές περιπτύξεις

Ηράκλειο: Συνελήφθη 23χρονος για βιασμό Γερμανού τουρίστα – Νόμιζε ότι ήταν ο σύντροφός του και άρχισε τις ερωτικές περιπτύξεις

04.07.2025
Βιασμός 14χρονης από Ρομά στον Πειραιά:  Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Βιασμός 14χρονης από Ρομά στον Πειραιά: Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

04.07.2025

«Είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ”παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι. «Μου τον έφερε (σ.σ. ο πατέρας του παιδιού), άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», αναφέρει η μητέρα η οποία, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

Η αποκάλυψη της φρίκης

«Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Άλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της. Ύστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. ”Έτσι με έκανε ο μπαμπάς”, είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι ”ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου”» αναφέρει η κοινωνική λειτουργός που τον εξέτασε.

Ο εισαγγελέας, στον οποίο απευθύνθηκε η μητέρα του, ζήτησε το παιδί να εξεταστεί από ιατροδικαστή. «Είχε κλειστεί στον εαυτό του, στον ιατροδικαστή δεν ήθελε να τον αγγίξει, το τραυμάτισαν το παιδί μου, πώς μπόρεσαν;» λέει η μητέρα.

Το παιδί περιέγραψε τον βιασμό του, χωρίς να συνειδητοποιεί αν αυτά που υπέστη ήταν σωστά ή λάθος, αλλά ως πράξεις που του προκάλεσαν σωματικό πόνο, όπως μεταδίδει το Mega. «Οι κινήσεις και τα λεγόμενά του είναι ενδεικτικά προβληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι ένα παιδί που δείχνει να μην μπορεί να καθοδηγηθεί ως προς τα λεγόμενά του, παρ’ ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που εύκολα θα επηρεαζόταν. Δεν θα μπορούσε όμως, να υποστηρίξει τα όσα λέει, συναισθηματικά, όπως και έκανε, κάθε φορά που περιέγραφε τα ”παιχνίδια” με τον πατέρα του. Θύμωνε που δεν καταλαβαίναμε τι μας έδειχνε, σα να αισθανόταν ότι τον αμφισβητούμε. Ένα νήπιο δεν γνωρίζει το όριο των αγγιγμάτων, με τις σεξουαλικές ενέργειες σε βάρος του να περιγράφονται ως πράξεις που του προκάλεσαν πόνο».

«Περιέγραψε τα ”παιχνίδια” που έπαιζαν με τη γιαγιά και τον μπαμπά, που δεν του αρέσουν και τον φόβιζαν. Έδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο, πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν ‘κακό παιδί’ και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μην φωνάζει. Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, την φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του. Ανέφερε την φράση ”κόκκινο κραγιόν” κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της» αναφέρει η η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τον ανήλικο.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του παιδιού κάνει λόγο για αδιανόητο περιστατικό. «Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

Αναφερομένη στον άντρα της και τον χαρακτήρα του, καθώς έχει καταγγείλει και την κακοποίησή της από αυτόν, λέει αναστατωμένη και κλαίγοντας: «Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…».

«Οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, σημειώνει πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα βίωσε, βιντεοσκοπούνταν. «Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από τρεις εβδομάδες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε. Ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει», τονίζει.

Και συμπληρώνει: «Έχουμε επικοινωνήσει με τον ανακριτή, έχουν δρομολογηθεί όσα πρέπει, ελέγχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές. Το κατηγορητήριο αφορά και πορνογραφία εκτός των άλλων. Μετά την καταγγελία της μάνας, η πολιτεία εξέτασε το παιδί με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων. Όσα είπε το παιδί, τα είπε μπροστά από κάμερα. Εκεί, διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είναι σφιγμένος όταν είναι μπροστά από την κάμερα και ρωτούσε αν είναι απαραίτητη η κάμερα. Τότε κατάλαβαν ότι τα ‘παιχνίδια’ με τον πατέρα του προβάλλονταν στην τηλεόραση. Το υλικό αυτό βιντεοσκοπείτο και μετά γινόταν προβολή». Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, «οι εκθέσεις είναι κατηγορηματικές ότι όσα κατέθεσε αποτελούν αυθεντικά δικά του βιώματα».

Σε βάρος του πατέρα και της πρεσβυτέρας έχει ασκηθεί δίωξη και αναμένεται σύντομα να συλληφθούν ενώ για την υπόθεση, ελέγχονται και άλλα άτομα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Tags: 4ΧΡΟΝΟΣΒΙΑΣΜΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο άγριος τσακωμός με την φίλη της – «Κλείσ΄το, θα το μετανιώσεις»
Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη την είχε «ξεσκεπάσει» – Κακώς βγαίνεις στην τηλεόραση, γιατί παγιδεύεσαι

10.07.2025
Ειρήνη Μουρτζούκου: Το κοινό εύρημα στους θανάτους των τριών παιδιών
Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ για υπόθεση Μουρτζούκου: «Να επανεξεταστούν οι υποθέσεις με κακοποιήσεις παιδιών στην Πάτρα»

10.07.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η ανακοίνωση των δικηγόρων του για τα περί εμπλοκής του ονόματός του σε ποινική δικογραφία

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η ανακοίνωση των δικηγόρων του για τα περί εμπλοκής του ονόματός του σε ποινική δικογραφία

15.04.2025

Γαλλία: Πρόστιμο 500 εκατ. ευρώ στην Google

13.07.2021
Χαλκίδα: Θρήνος για την 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Χαλκίδα: Θρήνος για την 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

15.12.2022

ΤΑΣΗ_

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

11.06.2025
Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες τριών βρεφών και της αδερφής της: «Όταν τσακωνόμουν με τη μάνα μου, ήθελα να κάνω κακό»

Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες τριών βρεφών και της αδερφής της: «Όταν τσακωνόμουν με τη μάνα μου, ήθελα να κάνω κακό»

09.07.2025
Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

11.06.2025
Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

12.06.2025
Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση

Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση

03.07.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved