Empisteutiko.gr
07.04.26 || 12:37
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Τραγωδία στην Κρήτη: Τι κατέθεσε η μητέρα του μικρού Νικόλα που πνίγηκε στη θάλασσα

02.06.2024
in Ελλάδα
Ηράκλειο: Πως έχασε τη ζωή του ο 6χρονος Νικόλας στην παραλία της Άρβης
Share TweetShareEmail

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Άρβης στο Ηράκλειο Κρήτης, για το 7χρονο αγοράκι που πνίγηκε.  Το παιδί ήταν στο σπίτι με τη μητέρα του και το νεογέννητο μωρό της οικογένειας και ήθελε να πάει για μπάνιο.

Ωστόσο η μητέρα του δεν τον άφηνε γιατί είχε φάει το μεσημεριανό του. Τότε ο μικρός Νικόλας διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε στην παραλία να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του και τότε συνέβη το μοιραίο.

Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η μητέρα του αγοριού κατέθεσε στο αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον 7χρονο και το μωρό της οικογένειας όταν ξαφνικά τον έχασε από τα μάτια της.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Διπλό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Δυο νεκροί μετά από διαδοχικές συγκρούσεις και παράσυρση υπαλλήλου του αυτοκινητόδρομου

Διπλό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Δυο νεκροί μετά από διαδοχικές συγκρούσεις και παράσυρση υπαλλήλου του αυτοκινητόδρομου

28.03.2026
Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς και τους τρεις τραυματίες

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς και τους τρεις τραυματίες

29.03.2026

Αμέσως βγήκε έξω και τον αναζήτησε ωστόσο στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, το κακό είχε ήδη γίνει αφού το παιδάκι είχε πάει στη θάλασσα, όπως είπε.  Η γυναίκα συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα.

 «Το παιδί αγαπούσε τη θάλασσα»

Το αγοράκι, μαθητής της πρώτης δημοτικού, αλβανικής καταγωγής, ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και βρέθηκε στη θάλασσα χωρίς επίβλεψη. Τα κύματα σχεδόν το «κατάπιαν» το παιδί και έχασε τις αισθήσεις του.

Το σπίτι της οικογένειας του μαθητή της Α’ Δημοτικού βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, γεγονός που επέτρεψε στο παιδί να φτάσει εύκολα στην ακτή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το cretapost,  ο Νίκος παρασύρθηκε από τα ρεύματα και τελικά τραβήχτηκε στο λιμάνι, όπου και εντοπίστηκε από θαμώνες καφέ. Αρχικά, όσοι είδαν το σώμα του παιδιού νόμιζαν ότι επρόκειτο για σακούλα που επέπλεε στο νερό.

«Το έψαχναν οι γονείς, έφυγε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβουν. Το παιδί αυτό αγαπούσε πολύ τη θάλασσα, πήγαινε τακτικά στη θάλασσα. Σήμερα βρέθηκε μόνο του κι όταν το ανακάλυψαν ήταν πλέον αργά», είπε ο Παύλος Μπαριτάκης, δήμαρχος Βιάννου.

«Δεν φυσούσε αλλά είχε βουβό κύμα»

«Δεν φυσούσε, αλλά είχε βουβό κύμα η θάλασσα είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί κάνει ρεύματα. Το πήρε το ρεύμα από εκεί και το έφερε μέσα στο λιμάνι, αλλά σε κατάσταση που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Είχε ένα ελαφρό παλμό, αλλά αναπνοή δεν υπήρχε. Μισή ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζανε πρώτες βοήθειες. Κατέβηκε το ασθενοφόρο, ήρθε και μια γιατρός που αυτή είδε ότι υπάρχει παλμός. Εκεί στην παραλία δεν υπήρχε κάποιος να το δει το παιδί», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η κλήση στο ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στις 13:30, και αναφέρθηκε ότι ένα αγοράκι βρίσκεται μπρούμυτα στο νερό.

Έντρομοι οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν στο σημείο και έδωσαν σκληρή μάχη να το επαναφέρουν με τη συνδρομή γιατρού και απινιδωτή.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η παραλία είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα. Κάνεις δεν αντιλήφθηκε ότι ο μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα στο νερό, ώσπου είδαν ότι επέπλεε μπρούμυτα στη θάλασσα. Τον ανέσυραν αμέσως, αλλά παρότι καταβλήθηκαν προσπάθειες ανάνηψης, οι γιατροί του κέντρου υγείας Βιάννου, που έσπευσαν, διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν ανασύρθηκε.

Έρανος για να γίνει η κηδεία του μικρού παιδιού

Επιθυμία της οικογένειας είναι ο μικρός Νικόλας να ταφεί στην πατρίδα του την Αλβανία ωστόσο τα έξοδα μεταφοράς είναι πολλά και για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι του χωριού θα επιχειρήσουν να συλλέξουν χρήματα σε περίπτωση που αποφασιστεί η κηδεία να γίνει στην Αλβανία.

Η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά την Τρίτη καθώς την Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή και η σορός του μικρού παιδιού θα μπορεί να μεταφερθεί από την Τρίτη και μετά.

Σε μια συγκινητική κίνηση αλληλεγγύης, η κοινότητα της Άρβης διοργανώνει έρανο για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για την ταφή του μικρού Νίκου στην Αλβανία. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη ξεκινήσει να συνεισφέρουν, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια που πενθεί.

Tags: ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΡΗΤΗΤΡΑΓΩΔΙΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Άγιο Φως: Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τη μεταφορά του στην Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
Ελλάδα

Άγιο Φως: Κανονικά η μεταφορά στην Ελλάδα – Όλο το σχέδιο για το Μεγάλο Σάββατο

07.04.2026
Ηράκλειο: Φοιτήτρια γέννησε στο σπίτι της νεκρό βρέφος
Ελλάδα

Θρίλερ στο νοσοκομείο Ρόδου: Εξαφανίστηκε βρέφος 4 μηνών – Επέστρεψε σε κρίσιμη κατάσταση

07.04.2026
Next Post
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ κοντά στην Κύθνο -Αισθητός στην Αττική

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ κοντά στην Κύθνο -Αισθητός στην Αττική

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Άνδρας ντυμένος αρχαίος Έλληνας κυκλοφορεί με ρόπαλο τα βράδια στον Βόλο και κυνηγάει οδηγούς

Κολωνάκι: Σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή παρασύρθηκε από Bentley κι ο οδηγός εξαφανίστηκε

10.02.2025
Ιωάννινα: Τροχαίο με 5 τραυματίες – Οι δύο είναι αστυνομικοί

Ιωάννινα: Τροχαίο με 5 τραυματίες – Οι δύο είναι αστυνομικοί

07.04.2022

Έρχονται τα «πράσινα ταξί» – 22.500 ευρώ επιδότηση για αντικατάσταση

01.01.2023

ΤΑΣΗ_

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

13.03.2026
Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

10.03.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved