Empisteutiko.gr
21.10.26 || 12:12
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Θεσσαλονίκη: Προκαλεί ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη – «Αν περνούσε από διάβαση, δεν θα είχε συμβεί τίποτα»

24.11.2022
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην οδό Εγνατία (Εικόνα)
Share TweetShareEmail

Δεν είχε νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα και για αυτό αποφασίστηκε να κρατηθεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Ο άντρας παρουσιάστηκε σήμερα, μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και για σχεδόν τρεις ώρες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν με το σκουρόχρωμο Scoda χτύπησε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «είμαι συντετριμενος και προέχει η κατάσταση της υγείας του θύματος», ενώ προσπαθώντας να δικαιολογηθει ανέφερε ότι «σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, θέλω να πω ότι, αν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, τίποτα δυσάρεστο δε θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση πεζών». Επιπλέον, τόνισε ότι «έφυγα από το σημείο καθώς φοβήθηκα επειδή δεν έχω άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Παράταση στα όρια ηλικίας ταξί και ΚΤΕΛ – Τι αλλάζει για την Ελληνικό Μετρό ΑΕ

Οδηγός ταξί έτρεχε στην Αττική Οδό με 206 χλμ./ώρα και το κινητό μετέδιδε live στο Tik Tok

01.10.2026
Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική – 9 συλλήψεις για «γρηγορόσημα»

Χανιά: Συνελήφθησαν οδηγός και συνοδηγός που ξέχασαν τα παιδιά στο λεωφορείο

18.09.2026

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, αναμένεται να κρατηθεί καθώς στερείται νόμιμων εγγράφων διαμονής στην χώρα και, επιπλέον, εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ώρες για την τύχη του. Κατηγορούμενη για την πρώτη πράξη είναι και η 19χρονη φίλη του, συνεπιβάτιδα του αυτοκίνητου, η οποία, μετά την κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία, θα περάσει το «κατώφλι» του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη βγήκε από τη δεύτερη είσοδο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με κουκούλα στο κεφάλι και χειροπέδες στα χέρια, για να οδηγηθεί με περιπολικό στο Δικαστικό Μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι αντιλήφθηκε από τη θέση του συνοδηγού ότι κάτι χτύπησαν με το αυτοκίνητο αλλά δεν έδωσε σημασία, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ έμειναν σε ξενοδοχείο και ότι την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της.

Ο δικηγόρος του 26χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος, τόνισε ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοβούλως σήμερα ενώπιον των Αρχών, έδωσε μια πλήρη απολογία, χωρίς να ζητήσει να λάβει γνώση του προανακριτικού υλικού καθώς είχε και έχει μια ειλικρινή θέση. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι η 21χρονη φοιτήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο, “επί της ουσίας, κάνεις δε μπορεί να παρεβλεψει ότι επιχείρησε να διέλθει την οδό Εγνατία, σε ένα από τα κεντρικότατα σημεία, απότομα και ξαφνικά, τις πρώτες πρωινές ώρες”.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο σε φυσιολογικές συνθήκες και ταχύτητα. “Η ατυχής νέα, επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών, ενώ αυτή υπάρχει σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο. Πετάχτηκε με ταχύτητα στο οδόστρωμα η πεζή. Επιχείρησε να φρενάρει, να κάνει ελιγμο για να την αποφύγει και έπραξε αυτά που θα έπραττε ο καθένας μας”.

Σχετικά με το αν ο 26χρονος έκανε όπισθεν μετά την παράσυρση και πάτησε ξανά την άτυχη φοιτήτρια όσο βρίσκονταν στο έδαφος, κάτι που δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στους δημοσιογράφους, ο κ. Σπυράτος ανέφερε ότι “αφού το όχημα εξεκλινε της πορείας του για να αποφύγει τη σύγκρουση με την πεζή, χτύπησε με το οπίσθιο τμήμα του σε σταθμευμένο όχημα. Κατά την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το όχημα κατέληξε σε σταθμευμένο όχημα”.

Ο λόγος που ο 26χρονος εγκατέλειψε αιμόφυρτη την φοιτήτρια και έφυγε από το σημείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι ότι στερούνταν νόμιμη άδεια διαμονής στη χώρα και ότι με δεδομένο αυτό θα προχωρούσε η διαδικασία της κράτησης, όπως έγινε σήμερα. “Πρόκειται για μία διοικητική διαδικασία, καθώς στερείται νόμιμης άδειας στη χώρα, καθώς δεν έχει άδεια διαμονής σε ισχύ. Πέραν τούτου, ήταν και σε μία κατάσταση φόρτισης με όλο αυτό που έγινε που συνδυαστικά οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό ήταν λάθος του και το αποκατέστησε σήμερα με την εμφάνισή του”, τόνισε.

Tags: ΟΔΗΓΟΣΠΑΡΑΣΥΡΣΗ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Καλώδιο EMC: Η τουρκική NAVTEX και η ελληνική απάντηση για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο
Ελλάδα

Καλώδιο EMC: Η τουρκική NAVTEX και η ελληνική απάντηση για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

21.10.2026
Αμαλιάδα: Δύο αδέλφια έθαψαν τη μητέρα τους στον κήπο του σπιτιού τους – Τους κατήγγειλε ο τρίτος αδελφός τους
Ελλάδα

Αμαλιάδα: Δύο αδέλφια έθαψαν τη μητέρα τους στον κήπο του σπιτιού τους – Τους κατήγγειλε ο τρίτος αδελφός τους

21.10.2026
Next Post
Κ. Μακεδονία: 253 πρόστιμα στους “γκαζιάρηδες” του Πάσχα

Νέος ΚΟΚ: Επιστροφή των πινακίδων με την πληρωμή της κλήσης

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Τουρισμός για Όλους 2022: Νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ – Η ημερομηνία

Τουρισμός για Όλους 2022: Νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ – Η ημερομηνία

04.08.2022
Πρόστιμα έως 800.000 ευρώ, αυτόματο «κλείδωμα» ιστοτόπων και κάθειρξη έως 10 έτη: Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τον παράνομο τζόγο

Πρόστιμα έως 800.000 ευρώ, αυτόματο «κλείδωμα» ιστοτόπων και κάθειρξη έως 10 έτη: Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τον παράνομο τζόγο

26.02.2026
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αντιμέτωποι ακόμα και με ισόβια οι υπεύθυνοι για το πολύνεκρο δυστύχημα

Τέμπη: Σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

12.06.2023

ΤΑΣΗ_

«Αποχωρούμε για λόγους αρχής από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια» λένε οι Ράδιο Αρβύλα

«Αποχωρούμε για λόγους αρχής από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια» λένε οι Ράδιο Αρβύλα

07.10.2026
Ελληνική στρατιωτική αποστολή στη Γάζα με μάχιμο τμήμα έως 150 άτομα και τεθωρακισμένα οχήματα

Γιατί έρχονται χιλιάδες sms με φύλλα πορείας σε έφεδρους μέσω gov.gr: Τι αλλάζει με την ατζέντα 2030

23.09.2026
Θεσσαλονίκη: Με δυο Αφγανούς ήταν η 13χρονη – Πήδηξε από το μπαλκόνι όταν έφτασε η Αστυνομία

Εφιαλτικές στιγμές για 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ντελιβεράς της επιτέθηκε και την βίασε μέσα στο AirBnb ενώ κοιμόταν

28.09.2026
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η μητέρα του ζήτησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική» σύμφωνα με πληροφορίες

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι αναλύσεις των ουσιών που εντοπίστηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις του τραγουδιστή «ξεκλειδώνουν» τα αίτια θανάτου

16.10.2026
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League

Η κόντρα των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη για τα τηλεοπτικά και το πουρμπουάρ των 100.000 ευρώ στη σερβιτόρα

22.09.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved