Empisteutiko.gr
26.06.26 || 23:00
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Θέμης Γεωργαντάς: Είχα πιει 11 ρακές, στις 10:00 στην εκπομπή, από την 3η και μετά δεν καταλάβαινα

26.06.2026
in Showbiz
Θέμης Γεωργαντάς: Είχα πιει 11 ρακές, στις 10:00 στην εκπομπή, από την 3η και μετά δεν καταλάβαινα
Share TweetShareEmail

Ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε μία νέα συνέντευξη και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού το τηλεοπτικό του μεθύσι, τους φίλους του Δημήτρη Ουγγαρέζο και Θέμη Γεωργαντά αλλά και στον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο zappit.gr και τον Γιώργο Σκρομπόλα. Ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε ότι δεν είναι δύσκολο να κρύψει κανείς την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας αν αυτό επιθυμεί, τονίζοντας ότι είναι low profile άνθρωπος.

«Η καλύτερη συνεργασία μου ήταν προφανώς με τη Ναταλία. Γιατί με τη Ναταλία είμαστε φίλοι, μένουμε στο ίδιο κτίριο. Είμαστε οριακά οικογένεια με τη Ναταλία. Οπότε, προφανώς με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις πάρα πολύ καλά, ακόμα και στις δύσκολες μέρες, γιατί πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές σε μία συνεργασία, δουλειά κάνεις, έχεις άλλο κώδικα επικοινωνίας από ό,τι έχεις με κάποιον που δεν έχεις αυτή τη σχέση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και με, εγώ πάντα έκανα ρε παιδάκι μου συνεργασίες που μ’ άρεσαν. Είχα αυτή τη μεγάλη τύχη», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

No Content Available

Για το γεγονός ότι η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων πρώην συνεργατών της, σημείωσε: «Κοίταξε, αυτό που θα σου πω εγώ, από τη δική μου την πλευρά είναι το εξής, αν έχεις κάποιο θέμα με κάποιον στη δουλειά σου, πήγαινε και πες το επί τόπου, πήγαινε πες το στη διεύθυνση, πήγαινε πες το στην παραγωγή, πήγαινε πες το όπου πρέπει να το πεις τέλος πάντων. Υπάρχει ένα κανάλι από πίσω, δεν είναι ο παρουσιαστής, είναι ένα ολόκληρο κανάλι. Πήγαινε λοιπόν στους υπεύθυνους του καναλιού και πες το, μην το λες ενώ έχεις φύγει από την εκπομπή, αυτή είναι η δική μου άποψη. Εγώ στο παρελθόν είχα θέματα με παρουσιαστές ή παρουσιάστριες, δεν θα σου πω ονόματα και πήγα και το έλυσα το πρόβλημα που είχα. Το έχω λύσει κατευθείαν, δεν μπορείς, δεν γίνεται να μην περνάς, να συμβαίνει κάτι σε μία εκπομπή και εσύ απλά να το ανέχεσαι, θα πρέπει αυτό το πράγμα να το λύσεις. Εγώ λοιπόν πήγα μέσα σε μία μέρα, ανέβηκα πάνω στη διεύθυνση και είπα “το και το και το και το”».

«Δεν ήταν με κεντρικό παρουσιαστή και λύθηκε αμέσως. Αν δεν λυνόταν, θα έφευγα. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου, ούτε να καταπιέζομαι, ούτε κάποιος να με κάνει να μην αισθάνομαι ωραία με τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

«Τα πρώτα χρόνια είχα φρικάρει, δεν το ήθελα. Και δεν το ‘χω πει ξανά αυτό. Τα πρώτα χρόνια, το ‘χα ζήσει τόσο έντονα, που μου λέγαν όλοι “α, με τις ρακές”, με τη Ναταλία το ‘να, το άλλο, και έλεγα “Παναγία μου”, δηλαδή, με μέθυσε, πραγματικά με μέθυσε σε μία ζωντανή εκπομπή και λέω έχουν περάσει τώρα τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια και κοίτα να δεις που μου λένε ακόμα για αυτό, ήταν λίγο περίεργο. Είχα πιει έντεκα, στις 10:00 το πρωί ξεκίναγε η εκπομπή. Από την τρίτη, τέταρτη και μετά, δεν καταλάβαινα», εξομολογήθηκε ακόμα.

Έπειτα, μιλώντας για τους φίλους του, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Λάμπρο Κωνσταντάρα, σημείωσε: «Το θετικό του Λάμπρου είναι ότι είναι απίστευτα καλόβολος. Δηλαδή, ο Λάμπρος είναι, πώς να στο πω ρε παιδί μου, ο πιο καλόβολος άνθρωπος. Είναι, είναι εύκολος πολύ… Το θετικό του Δημήτρη είναι απίστευτα ψυχοπονιάρης, είναι πολύ ευαίσθητος, σε νοιάζεται απίστευτα πολύ. Άμα καταλάβει ότι κάτι έχεις, θα σε πάρει τηλέφωνο, προσέχει κάποιες λεπτομέρειες που τις πιάνει και θέλει λιγάκι ρε παιδί μου να σου, θέλει να σου κάνει pampering. Αρνητικά. Οι δύο γεροντοκόρες! Το ένα ξινίζει στον ένα, το άλλο ξινίζει στον άλλο. Υπάρχει μια γκρίνια που φυσικά μπορώ να τη διαχειριστώ και με τον ένα και με τον άλλο. Διαφορετική γκρίνια έχει ο καθένας, όχι την ίδια».

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι παρεξηγημένος αλλά το προκαλεί αυτός. Εντάξει, να σου πω, ξέρουν όλοι νομίζω στο χώρο πόσο καλό παιδί είναι ο Δημήτρης. Απλά χάνει το δίκιο του. Ξέρεις, πολλές φορές έτσι που φωνάζει, που κάνει… Το καταλαβαίνει μετά. Μετά το καταλαβαίνει και στεναχωριέται. Και σου ζητάει και συγγνώμη, τα κάνει, τα κάνει όλα, τα κάνει όλα, απλά ο Δημήτρης είναι αυτό, είναι ένα παιδί, είναι παιδί. Είναι ένα παιδί και ξέρεις, του βγαίνουν αυτές οι, να το πω έτσι, οι εκρήξεις, το ένα, το άλλο και τα λοιπά και μετά του φεύγει, όλο, όλο του φεύγει», είπε ακόμα.

Για την προσωπική του ζωή ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Εγώ θεωρώ ότι είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν είμαι παιδί, δεν είμαι loud. Θεωρώ ότι είμαι χαμηλών τόνων σαν άτομο γενικά. Οπότε, σαφώς και μπορείς την προσωπική σου να την κρατήσεις αν θέλεις. Πανεύκολο είναι, δεν είναι κάτι δύσκολο. Δεν είμαστε στην εποχή που σε κυνηγάνε παπαράτσι και είναι έξω από το σπίτι σου για να δούνε πού μπαίνεις, πότε βγαίνεις και τα λοιπά. Δεν υπάρχουν αυτά».

«Έχω βιώσει την απώλεια του πατέρα μου. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, εκεί χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ήταν η πρώτη μου απώλεια. Η μαμά μου, δόξα τω Θεώ, είναι εν ζωή. Έχω πάρει πολύ αγάπη… Είχα πολύ ωραία παιδικά χρόνια, πολύ πολύ αγάπη, και εγώ και η αδελφή μου. Οπότε, όταν έφυγε ο μπαμπάς, που είχε γενικά ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του… Όταν έφυγε ο μπαμπάς και βλέπαμε ότι μάλλον θα φύγει, ξέρεις, τον τελευταίο έναν χρόνο ας πούμε, αυτό είναι ζόρικο. Αναθεωρείς πράγματα, το κλασικό, ότι δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο και λες “τι βλακείες κάθομαι και ασχολούμαι και τσακώνομαι και κάνω”. Και αυτό σίγουρα το έχουν νιώσει όλοι όσοι έχουν χάσει έναν δικό τους άνθρωπο, τελεία», εξομολογήθηκε στην ίδια συνέντευξη ο Θέμης Γεωργαντάς.

Tags: ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Η Ιωάννα Τούνη θεωρώ ότι είναι ένα κακό πρότυπο για τα παιδιά»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Η Ιωάννα Τούνη θεωρώ ότι είναι ένα κακό πρότυπο για τα παιδιά»

25.06.2026
Νέες εξηγήσεις Λατινοπούλου για πόθεν έσχες: «Κατέβαινα ακόμα και με το ΚΤΕΛ…»
Showbiz

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε μουσικό βίντεο κλιπ του 2014 στο πλευρό του τραγουδιστή Χρήστου Ασλάνη

24.06.2026

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Κορωνοϊός: 1.151 νέα κρούσματα -27 νεκροί, 246 διασωληνωμένοι

03.02.2021

Μεγάλη φωτιά στη Χίο – Απειλεί το χωριό Κατάβαση

08.07.2021
Τι λέει το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο με τη Σακελλαροπούλου στην Καλαμάτα – «Με σόκαρε ο διχαστικός της λόγος»

Τι λέει το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο με τη Σακελλαροπούλου στην Καλαμάτα – «Με σόκαρε ο διχαστικός της λόγος»

16.06.2023

ΤΑΣΗ_

Εξωφρενικό το ποσό της ακριβότερης παραγγελίας που έγινε στην Ελλάδα μέσω Wolt

Εξωφρενικό το ποσό της ακριβότερης παραγγελίας που έγινε στην Ελλάδα μέσω Wolt

09.06.2026
Ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό στο σπίτι του Schumacher – Τι υποστήριξε η νοσοκόμα, τι είπε ο οδηγός αγώνων

Ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό στο σπίτι του Schumacher – Τι υποστήριξε η νοσοκόμα, τι είπε ο οδηγός αγώνων

03.06.2026
Μίνα Καραμήτρου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος μετά από έκρηξη κλιματιστικού

Μίνα Καραμήτρου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος μετά από έκρηξη κλιματιστικού

18.06.2026
Σκληρά πλάνα: Τελευταίο τσιγάρο πριν τη βουτιά στο κενό (Βίντεο)

Σκληρά πλάνα: Τελευταίο τσιγάρο πριν τη βουτιά στο κενό (Βίντεο)

18.06.2026
Κτηνωδία στη Γαστούνη: Οδηγός αυτοκινήτου σταματάει μπροστά από σκυλί, το κοιτάει και το πατάει – Δείτε βίντεο

Κτηνωδία στη Γαστούνη: Οδηγός αυτοκινήτου σταματάει μπροστά από σκυλί, το κοιτάει και το πατάει – Δείτε βίντεο

20.06.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved