Empisteutiko.gr
07.05.26 || 05:55
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Στέφανος Παπαδόπουλος: Όλο το υπόμνημα που κατέθεσε για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα ναρκωτικά, οι χειρονομίες και οι απειλές

28.01.2026
in Showbiz
Στέφανος Παπαδόπουλος: Όλο το υπόμνημα που κατέθεσε για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα ναρκωτικά, οι χειρονομίες και οι απειλές
Share TweetShareEmail

Όλο το υπόμνημα του Στέφανου Παπαδόπουλου, στο Προανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών για την πολύκροτη υπόθεση, με φόντο τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη παρουσιάζει το newsit.gr. O νεαρός καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη, μέσα από τις τρεις σελίδες των γραπτών εξηγήσεων που κατέθεσε στις δικαστικές αρχές, μέσω του συνηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, κάνει επί της ουσίας μια επανάληψη των όσων ισχυρίζεται στη μήνυση του, αναφέροντας όμως σε κάποια σημεία λεπτομέρειες και ακριβείς ημερομηνίες.

Μάλιστα, ο Στέφανος Παπαδόπουλος κλείνοντας αναφέρει πως «υπάρχουν οι απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις για την κίνηση της ποινικής διώξεως του Γιώργου Μαζωνάκη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πλαίσιο εργασιακής εξάρτησης, και ότι είναι νόμιμο και δίκαιο να διαταχθεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του εγκαλούμενου».

«Έκανε χρήση ναρκωτικών και πρότεινε και σε εμένα»

Στις πρώτες γραμμές του τρισέλιδου υπομνήματος, ο Στέφανος Παπαδόπουλος αναφέρεται στη μήνυση της 18ης Δεκεμβρίου, την οποία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, και στη συνέχεια ξεδιπλώνει τις ακριβείς ημερομηνίες όπου όπως ο ίδιος υποστηρίζει συνέβησαν τα γεγονότα.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα καταθέσω μήνυση και αγωγή στον Μάριο Σαλμά μέσα στη βδομάδα – Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα καταθέσω μήνυση και αγωγή στον Μάριο Σαλμά μέσα στη βδομάδα – Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου

20.04.2026
Γιώργος Μαζωνάκης: Με κόκκινα νύχια και ασορτί μαλλιά στο πάρτι για τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Γιώργος Μαζωνάκης: Με κόκκινα νύχια και ασορτί μαλλιά στο πάρτι για τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

04.03.2026

«Στη μήνυση της 18-12-2025 κατά του Γεωργίου Μαζωνάκη, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως. Στα πλαίσια, δε, αυτής κλήθηκα προς παροχή διευκρινίσεων. Επ’ αυτών λεκτέα είναι τα εξής: Σχετικά με τους ακριβείς χρόνους κατά τους οποίους έλαβαν χώρα οι καταγγελλόμενες πράξεις, οι οποίες στοιχειοθετούν το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πλαίσιο εργασιακής εξάρτησης θέτω υπόψη σας ότι τα όσα αναφέρω στα υπό στοιχεία 1.5 ως και 1.16 της υπό κρίση σας εγκλήσεως έλαβαν χώρα την 20-3-2025 στο νυχτερινό κέντρο και συγκεκριμένα από την 8η απογευματινή της 20ης Μαρτίου ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Μαρτίου ( περίπου μέχρι τις 5 το πρωί ).

Τότε, συγκεκριμένα, ο εγκαλούμενος προέβη πολλάκις ενώπιόν μου σε χρήση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης), προτείνοντάς μου να προβώ και εγώ σε χρήση. Πρόταση την οποία αρνήθηκα, ενώ προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά μου ζητώντας μου να επιστρέψω στο καμαρίνι του, μετά το πέρας του προγραμματισμένου ραντεβού του μαζί με το φίλο μου, ο οποίος με είχε συνοδέψει στο νυχτερινό κέντρο, αλλιώς θα έπρεπε να μην ξαναπάω γενικά στο μαγαζί. Εννοήθηκε, επομένως, σαφώς πως αν δεν επέστρεφα και μάλιστα μαζί με τον φίλο μου, o κ. Μαζωνάκης δε θα επέτρεπε καν να ξεκινήσω να εργάζομαι στο κέντρο»

«Μου είπε αν θέλω καριέρα και μου υπέδειξε τα γεννητικά του όργανα»

Στις επόμενες γραμμές ο νεαρός αναφέρεται και στην ανήθικη πρόταση που όπως υποστηρίζει δέχθηκε από τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Απευθύνοντας μου ερώτημα σχετικά με τις προτιμήσεις μου στον ερωτικό τομέα (τι σου αρέσει στο σεξ) μου είπε “αν θέλω καριέρα”, συνοδεύοντας την ερώτησή του με χειρονομία που υποδείκνυε τα γενετικά του όργανα, ζητώντας επίμονα και κατ’ επανάληψη να τον ακολουθήσω μαζί με τον φίλο μου στην οικία του».

Παράλληλα αναφέρει πως ο τραγουδιστής του μιλούσε «φιλώντας με παρά τη θέλησή μου στο λαιμό, όταν επικαλέστηκα προσχηματικά κούραση ώστε να αποχωρήσω από το καμαρίνι του, απευθύνοντάς μου τη φράση “δε θα αγαπηθούμε;”».

Τον πίεζαν να πάει στο καμαρίνι

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος, αναφέρεται και με συγκεκριμένες ημερομηνίες, στις πιέσεις που όπως υποστηρίζει δεχόταν από τρίτα πρόσωπα και συνεργάτες του τραγουδιστή προκειμένου να πάει στο καμαρίνι του.

Ειδικότερα: «Τα λοιπά περιστατικά, τα οποία αναφέρω στην υπό κρίση Σας έγκληση έλαβαν χώρα τους ακόλουθους χρόνους

  • την 21-3-2025 μού ζητήθηκε πολλάκις από το βοηθό σκηνοθέτη του σχήματος να μεταβώ μετά το πέρας της πρόβας τζενεράλε στο καμαρίνι του εγκαλουμένου, προφανώς κατόπιν δικής του υπόδειξης,
  • ομοίως και την 22-3-2025, ημέρα πρεμιέρας του σχήματος,
  • έκτοτε, κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού καταστήματος δεχόμουν πιέσεις είτε από τον μαέστρο είτε από το βοηθό σκηνοθέτη, ώστε να μεταβώ στο καμαρίνι του εγκαλουμένου, προφανώς κατόπιν δικών του υποδείξεων. Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες εμφανίστηκα στο μαγαζί ήταν οι 29-3-2025, 5-4-2025, 12-4-2025, 19-4-2025, 26-4-2025, 3-5-2025 και 10-5-2025»

«Το παίζεις παρθένα και θες να κάνεις και καριέρα εδώ μέσα»

Σε αυτό το σημείο αναφέρεται και σε ένα συμβάν που όπως ισχυρίζεται έλαβε χώρα στις 5 Απριλίου του 2025. Μάλιστα όπως λέει μάρτυρας υπήρξε και μια μακιγιέζ.

«Στις 5-4-2025 έλαβε χώρα το περιστατικό ενώπιον της μακιγιέζ του εγκαλουμένου, όπου εντός του καμαρινιού του μού ζήτησε “να κανονίσουμε τίποτα”, συνοδεύοντας την ερώτησή του με χυδαία χειρονομία, η οποία παρέπεμπε στην πράξη της πεολειχίας, ενώ ακολούθως μού απηύθυνε τη φράση “το παίζεις παρθένα και θες να κάνεις και καριέρα εδώ μέσα”.

Θέτω ακόμη υπόψη σας, ως μού ζητήσατε, ότι το φιλικό πρόσωπο, με το οποίο μετέβην την 20-3-2025 στο νυχτερινό κέντρο είναι ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του μάρτυρα)».

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης
Ο δικηγόρος του νεαρού τραγουδιστή, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Κλείνοντας ο Στέφανος Παπαδόπουλος, ο νεαρός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει πως παραθέτει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων και ζητά την ποινική δίωξη του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Από την πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων και από τα όσα θα καταθέσουν ενώπιόν Σας οι μάρτυρες που έχω επικαλεστεί στην υπό κρίση Σας έγκλησή μου, προκύπτει σαφέστατα ότι πληρούνται η υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πλαίσιο εργασιακής εξάρτησης, ως αυτό ορίζεται από το άρθρο 337 παρ. 4 Π.Κ. Πιστεύω συμπερασματικώς πως, από όσα προεξέθεσα, προκύπτει πως υπάρχουν οι απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις για την κίνηση της ποινικής διώξεως για το ως άνω αδίκημα και ότι είναι νόμιμο και δίκαιο να διαταχθεί η άσκηση ποινικής δίωξης του εγκαλούμενου».

Πηγή: newsit.gr

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣΜΗΝΥΣΗΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Αντζελίνα Τζολί: «Σημαντική νίκη» της στη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους Château Miraval
Showbiz

Αντζελίνα Τζολί: «Σημαντική νίκη» της στη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους Château Miraval

06.05.2026
Νότης Σφακιανάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – «Κάθε μέρα ευχόμαστε για το καλύτερο»
Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η αδερφή του, ξανά σε πένθος ο τραγουδιστής

06.05.2026
Next Post
Καιρός: Ανεβαίνει ελαφρώς σήμερα η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες

Καιρός: Kristin το όνομα της κακοκαιρίας που θα χτυπήσει με καταιγίδες και ισχυρές βροχές την Αττική και άλλες 7 περιοχές

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Το πιάτο… δεν πήγε καλά στο ισπανικό MasterChef – 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητήριαση

Το πιάτο… δεν πήγε καλά στο ισπανικό MasterChef – 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητήριαση

13.04.2023

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοκτόνησε στο μπάνιο του σπιτιού του – Τον βρήκε η ανιψιά του

09.07.2022
Γιώργος Φλωρίδης: «Αυτός ο θύτης που νόμιζε ότι είναι άτρωτος, κινδυνεύει να πάει φυλακή»

Γιώργος Φλωρίδης: «Αυτός ο θύτης που νόμιζε ότι είναι άτρωτος, κινδυνεύει να πάει φυλακή»

06.12.2024

ΤΑΣΗ_

Κεφαλονιά: «Ήταν ζωντανή στην αγκαλιά μου, μετά από λίγο πέθανε», λέει ο πατέρας της 19χρονης

Κεφαλονιά: «Συνευρεθήκαμε ερωτικά οι τέσσερις, η Μυρτώ είχε OnlyFans», λέει ο 23χρονος

22.04.2026
Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Πόσο θα άξιζαν σήμερα τα 30 αργύρια του Ιούδα;

Πόσο θα άξιζαν σήμερα τα 30 αργύρια του Ιούδα;

10.04.2026
Με σκυμμένα κεφάλια ο 20χρονος, ο 18χρονος και τα δύο κορίτσια στον εισαγγελέα για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο

Με σκυμμένα κεφάλια ο 20χρονος, ο 18χρονος και τα δύο κορίτσια στον εισαγγελέα για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο

24.04.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved