Empisteutiko.gr
12.01.26 || 03:17
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Σέρρες: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο που καταπλακώθηκε από ψυγείο μέσα σε ασανσέρ

02.08.2022
in Σερραϊκά Νέα
Σέρρες: Ξεσπά η μάνα του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – «Θα ψάξουμε τα πάντα»
Share TweetShareEmail

Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει σήμερα (2/8) στις 17:00 στη Χρυσούπολη Καβάλας από όπου και καταγόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr, η οικογένειά του δεν αποκλείεται, το επόμενο διάστημα, να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του μέσα στο ασανσέρ οφείλεται σε κάποια κατασκευαστική ατεχνία.

Το μοιραίο ασανσέρ μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 26χρονος / ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Σέρρες: «Κλαίει στα κρατητήρια, δεν το ήθελε, ήταν η κακιά στιγμή» λέει ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε τον 17χρονο

Στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος από τις Σέρρες για την δολοφονία του 17χρονου

11.01.2026
Σέρρες: Στον ανακριτή ο 15χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου – Προσήχθη προληπτικά ο αδελφός του

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 17χρονου στις Σέρρες – «Χτυπήματα τέτοιου τύπου δεν μπορεί να έγιναν μόνο από ένα άτομο»

10.01.2026

Το μοιραίο ασανσέρ μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 26χρονος / ΕΡΤ

Το χρονικό του τραγικού θανάτου του 26χρονου
Ο φοιτητής ετοιμαζόταν να προχωρήσει σε μια αλλαγή στη ζωή του και βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης σε άλλο διαμέρισμα, αλλά στην ίδια περιοχή. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, γύρω στις 12:30, επιχείρησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει ένα ψυγείο με το ασανσέρ, το οποίο ήταν αρκετά μικρό και δεν είχε ούτε εσωτερική-προστατευτική πόρτα.

Από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο φράκαρε σε ένα σημείο της πόρτας και ανασηκώθηκε με αποτέλεσμα να τον «βρει» στην καρωτίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το ασανσέρ άρχισε να κατεβαίνει, το ψυγείο σήκωσε ψηλά τον άτυχο φοιτητή.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το καρότσι με το οποίο μετέφερε ο 26χρονος το ψυγείο

Το καρότσι με το οποίο μετέφερε ο 26χρονος το ψυγείο

«Ετοιμαζόταν να στρώσει τη ζωή του»
Φίλος του αδικοχαμένου 26χρονου ανέφερε στο GRTimes.gr ότι ο Παναγιώτης ετοιμάζονταν να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του: «Έψαχνε σχεδόν δύο χρόνια για να βρει το κατάλληλο σπίτι για να μετακομίσει και το ψυγείο ήταν από τα τελευταία πράγματα που είχε να μεταφέρει. Το θέμα είναι πως δεν ήταν μεγάλο, δηλαδή είτε θα μπορούσε να το πάρει με το παιδί που πήγε να τον βοηθήσει και να το κατεβάσουν εύκολα από τις σκάλες είτε να το βάλει μόνο του στο ασανσέρ δίχως να είναι εκείνος μέσα».

«Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός ήχος… Όταν το άνοιξαν όλα ήταν μία μάζα»
Ο 26χρονος, ο οποίος σπούδαζε στη Σέρρες και δούλευε συγχρόνως ως διανομέας, είχε ζητήσει βοήθεια για την μετακόμιση. Ωστόσο επειδή οι περισσότεροι φίλοι του δούλευαν το βράδυ του Σαββάτου, τελικα ακυρώθηκε για το επόμενο πρωί.

Φίλος του νεαρού δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα ότι: «συνεννοηθήκαμε πως θα κάνουμε την μετακόμιση την επόμενη ημέρα. Όμως, στις 23:30 σχολούσε ένα από τα παιδιά που ήταν μαζί στη δουλειά και πήγε να τον βοηθήσει εν τέλει, ενώ στο σημείο βρισκόταν και η κοπέλα του. Μάλλον εκείνος ήταν πίσω από το καρότσι με το ψυγείο επάνω, με αποτέλεσμα μόλις πάτησε το κουμπί για να κατέβει, το μπροστινό μέρος του ψυγείου βρήκε στο κομμάτι που δεν υπήρχε πόρτα ασφαλείας και ουσιαστικά εκσφενδονίστηκε επάνω του».

«Από την πίεση ακούστηκε ένας εκκωφαντικός ήχος και εκεί κατάλαβαν πως κάτι είχε γίνει. Το ασανσέρ είχε κολλήσει, με αποτέλεσμα απευθείας να καλέσουν την Πυροσβεστική, ώστε να ανοίξουν άμεσα την πόρτα. Όμως, είχε φρακάρει και τους «πήρε» περίπου 30 λεπτά μέχρι να τον απεγκλωβίσουν. Όταν το άνοιξαν όλα ήταν μία μάζα… ο Π. ήταν ήδη αναίσθητος. Ουσιαστικά τον είχα περικυκλώσει όλα και ο καθρέφτης είχε γίνει θρύψαλα από τη πίεση», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο άνθρωπος που ήταν μαζί του για την μετακόμιση, συνέδραμε κι εκείνος στον απεγκλωβισμό του τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ η κοπέλα του ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής βοηθούσε άστεγους και αδέσποτα
Για ένα πολύ φιλότιμο παιδί που βοηθούσε τους άστεγους και τα αδέσποτα ζώα κάνει λόγο στο GRTimes.gr γνωστός του άτυχου 26χρονου.

Ο αδικοχαμένος 26χρονος

Ο αδικοχαμένος 26χρονος

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του νεαρού
Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με το οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και με μηνύματα στα μέσα social media, αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

«Χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης. Όλοι μας στην Delivery Services είμαστε σοκαρισμένοι για την απώλεια του. Το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα. Δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά μας και το μυαλό μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας» έγραψαν οι συνάδελφοί του.

Σε σοκ ο φίλος του, που τον βοηθούσε στην μεταφορά, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας κι άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Τι άσχημο παιχνίδι σε έπαιξε η μοίρα ρε φίλε. Γιατί, γιατί έφυγες με αυτόν τον τρόπο. Ήρθα να σε βοηθήσω κι εσύ μου έδωσες για τελευταία φορά το χέρι σου. Σαν να το ήξερες. Καλό ταξίδι».

 

Φωτογραφία από PARALLAXIMAG.GR

Φωτογραφία από PARALLAXIMAG.GR

Ένας άλλος συνάδελφός του, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΚΗΔΕΙΑΣΕΡΡΕΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Σέρρες: «Κλαίει στα κρατητήρια, δεν το ήθελε, ήταν η κακιά στιγμή» λέει ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε τον 17χρονο
Σερραϊκά Νέα

Στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος από τις Σέρρες για την δολοφονία του 17χρονου

11.01.2026
Σέρρες: Στον ανακριτή ο 15χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου – Προσήχθη προληπτικά ο αδελφός του
Σερραϊκά Νέα

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 17χρονου στις Σέρρες – «Χτυπήματα τέτοιου τύπου δεν μπορεί να έγιναν μόνο από ένα άτομο»

10.01.2026
Next Post
ΗΠΑ: Σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι με πυραύλους Ninja Hellfire στο μπαλκόνι του

ΗΠΑ: Σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι με πυραύλους Ninja Hellfire στο μπαλκόνι του

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Απλώνει τα πλοκάμια της η τουρκική κατασκοπεία στη χώρα μας

08.05.2022

Ξεκάθαρη η κυβέρνηση για τις παράτυπες ροές από το Αφγανιστάν: Κλειστά τα ελληνικά σύνορα

21.08.2021
Κρυπτονομίσματα: Στέρεψε ξαφνικά το new age «χρυσωρυχείο»

Bitcoin: Ξεπέρασε -για λίγο- τα 93.000 δολάρια

14.11.2024

ΤΑΣΗ_

«Φραπές»: «Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις» – Δεν είπε αν είναι κουμπάρος με Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή φαίνεται πως δεν είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ!

15.12.2025
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Εντοπίστηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων, Κώστας Γκίνης – Βρέθηκε κρυμμένο σε πεύκα το αυτοκίνητό του

03.01.2026
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Γυμνός με κομμένες τις φλέβες ο 45χρονος πυροσβέστης που εντοπίστηκε στο όρος Μπέλλες

03.01.2026
Σέρρες: Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Βγάζουν έως και 10.000 ευρώ ανά θύμα

«Μητρώο 11»: Πώς εξασφαλίζεις αποζημίωση 10.000€ από ανεπιθύμητες κλήσεις

14.12.2025
Wall Street Journal: Ο Μπάιντεν ήταν σε διανοητική παρακμή από την πρώτη μέρα στον Λευκό Οίκο – Το άγνωστο σχέδιο για την προστασία του

Deathlist 2026: Η αρρωστημένη λίστα θανάτου «ξαναχτυπά» – Οι διάσημοι που αναμένεται να πεθάνουν

02.01.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved