Empisteutiko.gr
02.07.25 || 22:32
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Πάτρα: “Άργησε να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας γιατί ήταν για καφέ” λέει πρώην φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου

22.03.2022
in *ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ *
Πάτρα: Ίσως γίνει εκταφή των παιδιών -Οι συμπτώσεις που προβληματίζουν τους ειδικούς
Share TweetShareEmail

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες προβλήθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την περίεργη υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα. 

Οι μαρτυρίες αφορούν τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, και την… περίεργη συμπεριφορά της, όσο ήταν εν ζωή η Τζωρτζίνα αλλά και όταν πέθανε.

Πηγές από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη η Τζωρτζίνα αποκαλύπτουν στο LIVE NEWS περιστατικά κατά τη διάρκεια της διαμονής της εκεί: «Το μεσημέρι της Παρασκευής (9 Απριλίου 2021), επειδή θα ήταν Σαββατοκύριακο την επόμενη και δεν θα μπορούσαμε να του προσφέρουμε τίποτα του παιδιού, καθώς δεν υπήρχαν άλλες εξετάσεις να γίνουν, του είπαμε να φύγει, καθότι όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Δεν είχε κάτι το παιδί και σε περίοδο κόβιντ, να μένει χωρίς λόγο στο νοσοκομείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η μαμά δεν είπε όχι, αυτά δηλαδή που γράφονται ότι αντέδρασε και έκανε φασαρία, δεν ισχύουν. Όμως μέχρι να τελειώσουμε τα διαδικαστικά, μας είπε ότι το παιδί έκανε εμετό. Και τότε είπαμε, μήπως κόλλησε κάτι, νοσοκομείο είναι, ας μείνει μέσα να το παρακολουθήσουμε και βλέπουμε. Και επειδή έκανε εμετό και είχε βεβαρημένο ιστορικό η οικογένεια και το προσέχαμε πολύ το παιδί, κάναμε και έναν υπέρηχο κοιλίας, που σε κανονικές συνθήκες δεν κάνεις υπέρηχο κοιλιάς για έναν εμετό. Υπερβάλλαμε εαυτόν. Του κάναμε και άλλες εξετάσεις, δεν βρέθηκε τίποτα. Του βάλαμε και έναν ορό να μην ερεθιστεί στο στομαχάκι του, δεν ξαναέκανε τίποτα. Ούτε το Σάββατο (10 Απριλίου) έκανε εμετό, ούτε παρουσίασε κάτι άλλο. Και την Κυριακή (11 Απριλίου) έκανε αυτή την ανακοπή και καταφέραμε και το επαναφέραμε. 45 με 50 λεπτά έκανε ανάνηψη ο εμπειρότατος συνάδελφος. Από τη στιγμή που έπαθε ανακοπή μέχρι τη στιγμή που μας φώναξε, δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πόσα λεπτά πέρασαν. Δεν υπάρχει χρονομέτρηση και δεν ξέρουμε ακριβώς την ώρα που συνέβη η ανακοπή. Όμως είναι γεγονός ότι ήταν γενικώς αργά. Είχε εγκατασταθεί ο θάνατος, να το πω έτσι. Και αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος γιατί το παιδί λόγω της ανοξίας του μετά είχε εγκεφαλική παράλυση».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Φωτιά στην Πάτρα στην περιοχή Κάτω Καστρίτσι: Καίει σε αστικό ιστό

Φωτιά στην Πάτρα στην περιοχή Κάτω Καστρίτσι: Καίει σε αστικό ιστό

02.07.2025
Ανήλικες ξυλοκόπησαν 14χρονη στην Πάτρα

Ανήλικες ξυλοκόπησαν 14χρονη στην Πάτρα

17.06.2025

 

“Έλεγε ότι η Τζωρτζίνα έχει νοητική καθυστέρηση”

Στην εκπομπή, μίλησε η υπεύθυνη του κέντρου αποκατάστασης, όπου πήγαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα, μετά την εγκεφαλοπάθεια που υπέστη στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί την έσωσαν από την ανακοπή.

Οι υπάλληλοι του κέντρου αποκατάστασης συζητούσαν για τις τυπικές επισκέψεις και την ψυχρή έως και αδιάφορη -όπως την χαρακτηρίζουν- στάση της μητέρας της.

Τα λόγια της -τότε υπεύθυνης- στο LIVE NEWS προκαλούν αίσθηση. «Μέσα σε όλα λοιπόν, μου είπε ότι είναι τετραπληγία και ότι έχει και νοητική στέρηση. Της λέω από πού το συμπεραίνετε την νοητική καθυστέρηση; Μου λέει το είπαν οι γιατροί. “Δεν βλέπεις πως είναι το παιδί σου;”Λέω, ξέρετε επειδή υπάρχει… Επειδή η νοητική καθυστέρηση δεν είναι ένα πράγμα για το οποίο μπορείς να αποφαίνεσαι τόσο εύκολα, η τετραπληγία ναι, είναι εμφανής, αλλά η νοητική καθυστέρηση δεν είναι εμφανής. Θέλω να μου δώσετε λίγο χρόνο να δω το παιδί και να σας πω τι βλέπω» τόνισε.

Η 33χρονη επέμενε πως η κόρη της έπασχε από νοητική υστέρηση. Κάτι που οι υπεύθυνοι του Κέντρου όχι μόνο δεν είχαν διαπιστώσει αλλά ήταν σίγουροι για το αντίθετο. Ότι δηλαδή το άτυχο κορίτσι ήταν πανέξυπνο και απλά έπρεπε να αγωνιστεί για να μπορέσει στο μέλλον να περπατήσει ξανά…

«Η Τζωρτζίνα δεν είχε, δεν εμφάνιζε κομμάτια νοητικής καθυστέρησης. Δηλαδή είχε εξαιρετική αντίληψη, εξαιρετική μνήμη, οπτική και ακουστική. Προς το τέλος φτάνουμε πλέον να, ήθελα να δω την αναγνωστική της ικανότητα, κρατούσαν δύο συνάδελφοιο δύο καρτέλες, ξέρω γω, που είχε είτε μέλι είτε μήλο… κι έβλεπε και της έλεγα: που λέει μήλο; και γύριζε το κεφαλάκι από την πλευρά που έλεγε μήλο. Δηλαδή εγώ έβλεπα ένα παιδί το οποίο μου έδεινε σημάδια ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση. Καταλάβαινε» συμπλήρωσε και τόνισε: «Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο, για το σπίτι όμως δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι “το πήρα κλαμένο”. Όπως πολύ άσχημα το παραλάβαμε μετά τη μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή».

 

“Είχε πάει για καφέ την ημέρα της κηδείας”

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία γυναίκας που ήταν στενή φίλη του ζευγαριού, η οποία θυμάται πως στην κηδεία της Τζωρτζίνας, η 33χρονη μητέρα έφτασε στην εκκλησία με μεγάλη καθυστέρηση.

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ! Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει…».

H γυναίκα που κάποτε είχε στενή σχέση με την 33χρονη μητέρα παίρνει τα γεγονότα με χρονολογική σειρά. «Παντρεύτηκαν από το 2015, υπολόγισε ότι αμέσως… δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πως να στο πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατα! Δεν την ένοιαζε τίποτα» συμπλήρωσε.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να φανούν και οι καβγάδες άρχισαν να πυκνώνουν. «Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και την λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια, είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας ήταν πάλι σε ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση».

Η καλή εικόνα που είχε κάποτε για τη μητέρα ανατράπηκε σταδιακά, όταν, όπως λέει, άρχισε να καταλαβαίνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. «Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ (στη μαγεία) κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της» πρόσθεσε.

Tags: ΠΑΙΔΙΑΠΑΤΡΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Γλυκερία, Καραφώτης, Αρετή Κετιμέ εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ – Πώς θα γυρίσουν Ελλάδα
*ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ *

Γλυκερία, Καραφώτης, Αρετή Κετιμέ εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ – Πώς θα γυρίσουν Ελλάδα

15.06.2025
Το επίδομα μητρότητας επεκτείνεται και στα ομόφυλα ζευγάρια κι ας μην υπάρχει μητέρα
*ΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ *

Συμβούλιο της Επικρατείας: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών με δικαίωμα υιοθεσίας

30.05.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Σοκ στην Αττική: Ανήλικοι βίασαν 13χρονη μέσα σε προαύλιο σχολείου – Ο ένας τράβηξε βίντεο και το έστειλε στους φίλους της

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 16χρονου για βιασμό ύστερα από καταγγελία 13χρονης

02.10.2024
Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς των Ζουλού – Υποψίες για απόπειρα δηλητηρίασης

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς των Ζουλού – Υποψίες για απόπειρα δηλητηρίασης

03.07.2023

Προκαλεί ρίγος το ποίημα που προβλέπει ότι το Αιγαίο θα κοκκινίσει…

03.09.2020

ΤΑΣΗ_

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

11.06.2025
Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

11.06.2025
Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

12.06.2025
Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

14.06.2025
Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα

Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα

20.06.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved