ΥΛΙΚΑ
300 γρ. συκώτι
2 λευκά κρεμμύδια
Κρέμα βαλσάμικου
100 γρ. κρασί
Θυμάρι
Ρύζι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Σε προθερμασμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ώστε να βγάλουν την υγρασία τους και μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν. Θα πάρει περίπου 20 λεπτά, στα μισά θα προσθέσουμε λίγο νερό και λίγο κρέμα βαλσάμικου. Αποσύρουμε και στο ίδιο τηγάνι θα βάλουμε το συκώτι, θα το σοτάρουμε καλά προσθέτουμε τα κρεμμύδια, ένα κλωνάρι θυμάρι και το κρασί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και μαγειρεύουμε για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο σερβίρουμε με ρύζι ή κάποια άλλη γαρνιτούρα της επιλογής μας.
Καλή όρεξη!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TIKTOK
https://www.tiktok.com/@nikolo.cookinghouse/video/7467964493738347798?is_from_webapp=1&sender_device=pc