Empisteutiko.gr
22.06.25 || 09:20
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Λάρισα- Όλη η απολογία του 21χρονου που σκότωσε τη μητέρα του

13.05.2025
in Έγκλημα, Επιλογές Συντακτών
Γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στη Λάρισα – Έχει συλληφθεί ο γιος της και ένας ανιψιός της
Share TweetShareEmail

Με ψυχραιμία περιγράφει στην προανακριτική του απολογία πώς έφτασε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή ο 21χρονος στη Λάρισα. Αιτία των προστριβών μαζί της ήταν το γεγονός ότι  δεν είχε μόνιμη δουλειά και όπως λέει το μοιραίο ξημέρωμα εκείνος είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας πιει και καπνίσει ένα τσιγάρο χασίς. Όταν η μητέρα του  τού καταλόγισε ότι δεν εργάζεται και είναι παρτάκιας «θόλωσε», άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπά με αυτό. «Δεν το είχε σχεδιάσει, υποστήριξε, ενώ με λεπτομέρεια στη συνέχεια περιέγραψε πώς επιχείρησε να καθαρίσει τα ίχνη του φόνου. Σφουγγάρισε, τύλιξε τη σορό σε ένα χαλί και το απόγευμα συναντήθηκε με τον ξάδελφό του, από τον οποίο ζήτησε βοήθεια για τη μεταφορά του πτώματος, λέγοντας ότι εκείνος δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Εν τέλει, περιγράφει πώς έγιναν αντιληπτοί από γείτονα με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί τόσο εκείνος, όσο και ο ξάδελφός του.

Διαβάστε ολόκληρη την απολογία του 21χρονου μητροκτόνου:

Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία. Με την μητέρα μου ΡΙΝΗ Λουίζα, μέναμε μόνοι μας τους τελευταίους περίπου πέντε μήνες σε ισόγεια κατοικία επί της οδού Λεωνίδου αρ. 9 στη Λάρισα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει προ 10ετίας περίπου. Ο πατέρας μου μένει στην Καρδίτσα. Έχω και μία ετεροθαλή αδελφή την Κ…, η οποία μένει στον Αλμυρό Μαγνησίας. Η μητέρα μου εργαζόταν στην επιχείρηση του κ….. που βρίσκεται στο ….. Εργαζόταν από τις 07:00 το πρωί μέχρι την 15:00. Μετέβαινε και επέστρεφε με λεωφορείο της εταιρίας. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι. Περιστασιακά εργάζομαι ως μουσικός και συγκεκριμένα παίζω μπουζούκι. Μεταξύ μας κατά καιρούς υπήρχαν προστριβές εξαιτίας της μη εύρεσης μόνιμης εργασίας εκ μέρους μου.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

25χρονη κατηγορείται ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να δολοφονήσουν τον σύζυγό της στον μήνα του μέλιτος

25χρονη κατηγορείται ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να δολοφονήσουν τον σύζυγό της στον μήνα του μέλιτος

12.06.2025

Νέo έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Νεκρός 35χρονος – Εξετάζεται αν συνδέεται με τη δολοφονία Αιγύπτιου στην ίδια περιοχή

12.06.2025

Χθες 12/5/2025 και περί ώρα 05:00 επέστρεψα στην οικία μας μετά από διασκέδαση. Βρήκα την μητέρα μου ξύπνια να ετοιμάζεται για να μεταβεί στην εργασία της. Ξεκίνησε μεταξύ μας ένας καυγάς καθώς η μητέρα μου με κατηγόρησε πως δεν εργάζομαι, πως είμαι παρτάκιας και δεν συνεισφέρω οικονομικά. Της είπα ότι ψάχνω για δουλειά και πως για σήμερα (13/5/2025) είχα κανονίσει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Επανέλαβε τα ίδια και τότε εξαιτίας του αλκοόλ που είχα καταναλώσει καθώς και ενός τσιγάρου κάνναβης το οποίο προηγουμένως είχα καπνίσει, το μυαλό μου θόλωσε, άρπαξα ένα μαχαίρι, με πορτοκαλί λαβή, από την κουζίνα και με αυτό χτύπησα την μητέρα μου στα πλευρά και στην κοιλιά της ενώ όσο αυτή στεκόταν στο διάδρομο (μικρό χωλ) της οικίας μας. Δεν το είχα σχεδιάσει. Λίγο μετά άρχισα να καθαρίζω το σπίτι από τα αίματα με μία σφουγγαρίστρα.

Τύλιξα το πτώμα της με ένα πάπλωμα και απ’ έξω με μία κουβέρτα. Δεν πίστευα το τί είχα κάνει. Βγήκα από το σπίτι το μεσημέρι και μετά από λίγο επέστρεψα. Σε δύο σακούλες σκουπιδιών έβαλα κάποια πράγματα που είχαν σχέση με το φόνο όπως το μαχαίρι, αφού πρώτα το είχα καθαρίσει από τα αίματα, την σφουγγαρίστρα, το κινητό τηλέφωνο της μητέρας μου, διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, και τα πέταξα σε κάδο επί της οδού Καραϊσκάκη κοντά στο σπίτι μας. Περί ώρα 18:00 κάλεσα τηλεφωνικά τον εξάδελφό μου Κ… Ανδρέα, με τον οποίο κάνω παρέα και ο οποίος ερχόταν πολύ τακτικά στο σπίτι μας. Του ζήτησα να έρθει στο σπίτι για να πιούμε καφέ. Αυτός μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά. Τον συνάντησα στην κεντρική πλατεία και με τα πόδια πήγαμε στο σπίτι μου. Δεν του ανέφερα τίποτα στη διαδρομή. Μόλις μπήκαμε στο σπίτι είδε το πτώμα της μητέρας μου τυλιγμένο, στο διάδρομο. Του πρότεινα να με βοηθήσει να βγάλουμε το πτώμα έξω από το σπίτι και να το αφήσουμε κάπου έξω. Μετά είχα σκεφθεί να καλέσω ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο Ανδρέας είναι αδύναμος και δυσκολευόταν να κρατήσει από τη μία μεριά το πτώμα. Συνεχώς σταματούσαμε καθώς το μεταφέραμε. Το μεταφέραμε λίγα μόνο μέτρα και στην πυλωτή της πολυκατοικίας στη Λεωνίδου η οποία είναι διαγώνια από τη δική μας το παρατήσαμε.

Βγήκε ένας κύριος στο μπαλκόνι και μας ρώτησε «τί έχετε εκεί;» Του απάντησα πως έχουμε χαλιά. Αφήσαμε εκεί το πτώμα και φύγαμε επί της Λεωνίδου με κατεύθυνση την Ηπείρου, με σκοπό να πάρουμε νερό και να επιστρέψουμε. Τότε μας βρήκαν αστυνομικοί. Τους ανέφερα ότι σκότωσα τη μητέρα μου. Με πήγαν στο σημείο που είχαμε αφήσει το πτώμα. Τους είπα επίσης και για τα πράγματα που είχα πετάξει στον κάδο και αφού έψαξαν τα βρήκαν στις σακούλες όπως τα είχα ρίξει. Ο Ανδρέας δεν είχε καμία σχέση με το φόνο. Μόνος μου το έκανα. Απλά του ζήτησα και με βοήθησε να βγάλουμε το πτώμα από το σπίτι. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη. Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω

Tags: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΛΑΡΙΣΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Για τρομοκρατική επίθεση του Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο που αποτράπηκε, κάνει λόγο ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ
Επιλογές Συντακτών

Για τρομοκρατική επίθεση του Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο που αποτράπηκε, κάνει λόγο ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

21.06.2025
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για κάθε εικονικό γάμο έπαιρνα 700 ευρώ
Έγκλημα

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη για την Μουρτζούκου: «Με απειλούσε να μην πω την αλήθεια»

21.06.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη μετά τα χειρουργεία η 21χρονη τραυματίας

22.11.2022
Αλλαγή ώρας 2023: Σημαίνει η λήξη της θερινής ώρας – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Άλλαξε η ώρα: Οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μία ώρα πίσω

27.10.2024
Εξοικονομώ 2023: Οι ημερομηνίες για πέντε νέα προγράμματα

Φορολογικό νομοσχέδιο: Αλλάζουν τα κίνητρα για τα Airbnb που γίνονται ενοίκια, η ασφάλιση για τα ΙΧ σε ακινησία και η διάταξη για τα φιλοδωρήματα

03.12.2024

ΤΑΣΗ_

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

11.06.2025

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Μη φάτε αυτή την σοκολάτα – Προκαλεί ερωτική… διέγερση!

29.05.2025
Ο Ivan Greko είναι ο γνωστός τράπερ στην απαγωγή «τίγρης» – Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα γιου επιχειρηματία

Ο Ivan Greko είναι ο γνωστός τράπερ στην απαγωγή «τίγρης» – Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα γιου επιχειρηματία

24.05.2025
Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

11.06.2025
Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

12.06.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved