Empisteutiko.gr
05.03.26 || 19:51
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Λαγονήσι: «O σκύλος θα τον είχε σκοτώσει» λέει η μητέρα του 13χρονου που δέχθηκε την επίθεση

31.10.2022
in Ελλάδα
Λαγονήσι: «O σκύλος θα τον είχε σκοτώσει» λέει η μητέρα του 13χρονου που δέχθηκε την επίθεση
Share TweetShareEmail

Για τις στιγμές που έζησε ο 13χρονος Άγγελος στο Λαγονήσι όταν δέχθηκε την επίθεση ενός σκύλου-φύλακα που βγήκε από ένα σπίτι την ώρα που το παιδί πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι, μίλησε η μητέρα του αγοριού περιγράφοντας και τις πληγές, σωματικές και ψυχολογικές που έχει αφήσει το επεισόδιο στο παιδί της.

«Είναι καλύτερα σήμερα το παιδί, γιατί δε μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να φάει, δεν μπορούσε τίποτα, συν τον φόβο που είχε» είπε αρχικά στο MEGA η μητέρα του παιδιού.

Περιγράφοντας τι συνέβη την περασμένη Πέμπτη, η μητέρα του 13χρονου είπε ότι το παιδί πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι του «και του επιτέθηκε ένας σκύλος ράτσας Ακίτα, το παιδί δεν πρόλαβε να καταλάβει τι έγινε. Άρχισε ο σκύλος να τον δαγκώνει στο κεφάλι, στο πρόσωπο στα χέρια και για για καλή του τύχη ήταν ένας παιδικός σταθμός λίγο πιο κάτω, όπου ήταν ο ιδιοκτήτης με δύο μπαμπάδες. Έτρεξαν να σώσουν το παΐδι, βέβαια μέχρι να τρέξουν το σκυλί τον είχε δαγκώσει τον μικρό, ήταν απόσταση περίπου 300 μέτρων».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ποιος πρόδωσε τον Αλί Χαμενεΐ; Πώς η Mossad εντόπισε την τοποθεσία του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν

Ποιος πρόδωσε τον Αλί Χαμενεΐ; Πώς η Mossad εντόπισε την τοποθεσία του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν

01.03.2026
Θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άρχισε τα αντίποινα το Ισραήλ – Αρνείται ότι δέχθηκε πυραυλική επίθεση το Ιράν

Το Ισραήλ επιτέθηκε προληπτικά στο Ιράν: Εκρήξεις στην Τεχεράνη

28.02.2026

«Πήραν το παιδί αιμόφυρτο και το πήγαν στο Κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, ήταν σοκαριστικό αυτό και για το παιδί και για μένα. Το σπίτι από το σχολείο είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά, και το παιδί πήγαινε με το πατίνι του. Είχαν γιορτή και πήγε μόνος του, διαφορετικά τον πηγαίνω εγώ στο σχολείο. Εγώ πήγα ήσυχη στη δουλειά μου και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο νοσοκομείο. Εάν δεν ήταν ο κ. Βασίλης, από τον παιδικό σταθμό, θα τον είχε σκοτώσει ο σκύλος ο μικρός» συνέχισε συγκλονισμένη η μητέρα του παιδιού.

Η ίδια επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε τον 13χρονο στο νοσοκομείο και υποστήριξε ότι ο σκύλος έφυγε από το σπίτι επειδή κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή: «Δεν ήταν αδέσποτο το σκυλί, έφυγε από ένα σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε ότι «κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή». Του εξήγησα πως «αυτό που μου λέτε δεν μου “λέει” κάτι εμένα, εάν μου σκότωνε το παιδί μου θα μου λέγατε “συγγνώμη κάποιος άφησε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή;”. Όταν περνάμε έξω από το αυτό το σπίτι, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αφρούς βγάζει από το στόμα. Ο άνθρωπος δεν το βγάζει βόλτα, είναι φύλακας».

«Το σκυλί δεν φταίει, αλλά φταίει ο κηδεμόνας του, έτσι όπως το έχει μάθει δεν είναι ωραίο να βγαίνει και να τρώει τον κόσμο. Δε φταίνε τα ζώα, είναι όπως το έχει μάθει ο ιδιοκτήτης του. Δεν τον ήξερα τον γνώρισα την Πέμπτη. Έχω υποβάλει μήνυση. Έχει ράμματα παντού. Προχθές στην παρέλαση, ήθελε να πάρει κάτι από το αμάξι και φοβόταν να πάει, επειδή ήταν ένας σκύλος κοντά. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να πηγαίνεις στα καλά καθούμενα και να σου επιτεθεί ένας σκύλος», κατέληξε η μητέρα του νεαρού μαθητή.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που το παιδί πήγαινε με πατίνι του στο γυμνάσιο στο οποίο είναι μαθητής, στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με το MEGA ο σκύλος, ο οποίος είναι φύλακας σε σπίτι, όρμησε στο παιδί, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο και στα μάγουλα.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ένταση της επίθεσης του σκύλου στο παιδί το οποίο έβαλε τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπό του για να προστατευτεί.

 

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

 

Πηγή: protothema.gr

Tags: ΕΠΙΘΕΣΗΛΑΓΟΝΗΣΙΣΚΥΛΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Συστοιχία Patriot μεταφέρεται στην Κάρπαθο: Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλω οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Ελλάδα

«Αδιαπραγμάτευτη η αμυντική διάταξη της Ελλάδας», απαντά η Αθήνα στις τουρκικές αντιδράσεις για τους Patriot στην Κάρπαθο

05.03.2026
H Καρυστιανού ζητά αλλαγή έδρας της δίκης για τα Τέμπη: Δεν εμπιστεύομαι τη Λάρισα – Για το κόμμα μου έχει γίνει ντόρος, γιατί υπάρχει φόβος
Ελλάδα

Καρυστιανού: Υπήρχε παράνομο φορτίο στα Τέμπη – Κάτι φοβούνται και δεν θέλουν εκταφές

05.03.2026
Next Post
Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Ενεργειακή κρίση: Χαμηλώνουν τα φώτα και οι εκκλησίες

16.09.2022

Νέα μέτρα, μέρος 2: Τα σενάρια αν δεν αυξηθούν οι εμβολιασμοί

25.08.2021

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

08.06.2021

ΤΑΣΗ_

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

03.03.2026
Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας

Λόρα: Ο πραγματικός λόγος που οι γονείς της δεν πηγαίνουν στη Γερμανία να τη βρουν

04.02.2026
Παρέμβαση Ομπάμα προς Ισραήλ: Τηρήστε το διεθνές Δίκαιο, αλλιώς θα σας γυρίσει μπούμερανγκ

Ο Ομπάμα δηλώνει ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί, αποκαλύπτοντας τι ισχύει για την Περιοχή 51

15.02.2026
Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει και 22 χιλιάρικα» – Ξεσπούν οι γονείς θυμάτων τροχαίου

Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει και 22 χιλιάρικα» – Ξεσπούν οι γονείς θυμάτων τροχαίου

12.02.2026
Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

14.02.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved