Empisteutiko.gr
01.07.25 || 21:16
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Κυπαρισσία: Σοκαριστικό Βίντεο -Καρέ – καρέ η εκτέλεση του 39χρονου μέσα στο κατάστημα

08.04.2021
in Έγκλημα, Επιλογές Συντακτών
Share TweetShareEmail

Είναι η στιγμή που ο 72χρονος άνδρας αφαιρεί εν ψυχρώ την ζωή του ιδιοκτήτη του καταστήματος τηλεπικοινωνιών στην Κυπαρισσία.

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν πεντακάθαρα. Στις εικόνες, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει… σαν κύριος στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο –όπως είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τον άτυχο 39χρονο.

Φτάνει στον πάγκο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται το μετέπειτα θύμα του. Πηγαίνει στο πλάι για να έχει «καθαρό» πεδίο και στο σημείο αυτό οι δύο άνδρες φαίνονται να έχουν ένα σύντομο διάλογο.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε

Έγκλημα στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε

24.06.2025

Νέo έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Νεκρός 35χρονος – Εξετάζεται αν συνδέεται με τη δολοφονία Αιγύπτιου στην ίδια περιοχή

12.06.2025

Ο 72χρονος, όμως, είναι αποφασισμένος. Δευτερόλεπτα μετρά τραβά την σκανδάλη κι ο 39χρονος σωριάζεται στο έδαφος, για να χάσει τελικά λίγο αργότερα την ζωή του.

Η βιαιότητα της πράξης είναι αδιανόητη. Ασύλληπτη. Ο δράστης δείχνει να είναι ψύχραιμος. Αποφασισμένος να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Και απλά το κάνει…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές

 

Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής» – Σοκαριστική μαρτυρία για το φονικό

Ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τη δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης που σόκαρε το πανελλήνιο το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2021) εμφανίστηκε αμετανόητος για το έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε για 175 ευρώ.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 72χρονος κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 ώρες μετά το φονικό στην Κυπαρισσία, στον εισαγγελέα. Παραιτήθηκε του δικαιώματος να έχει δικηγόρο ή να του ορίσει το δικαστήριο, εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας πως η δολοφονία ήταν «θέμα τιμής», σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Όλα αυτά ενώ ένα νέο video σοκ έρχεται στο φως από το Ionian TV και έχει καταγράψει τη στιγμή που ακούγεται ο πυροβολισμός.

Τον εκτέλεσε χωρίς να πει λέξη

Τις απόλυτες στιγμές τρόμου και φρίκης που διαδραματίστηκαν εντός του καταστήματος της εταιρίας «Γερμανός» στην Κυπαρισσία, κατά τη δεύτερη επίσκεψη του 72χρονου λαχειοπώλη στην οποία εκτέλεσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, αποκαλύπτει σήμερα το newsit.gr.

Όπως είχαμε γράψει πρώτοι χθες, o ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 175 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

 

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:30 χθες το πρωί, ο 72χρονος εμφανίστηκε και πάλι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Κατέβηκε από ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Αυτόπτης μάρτυρας της στιγμής του πυροβολισμού ήταν η μια εκ των δύο υπαλλήλων, καθώς η δεύτερη είχε πάει στην τουαλέτα. Η 25χρονη κοπέλα που είδε έντρομη το δράστη να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί τον εργοδότη της έχει υποστεί σοκ, ενώ με πολύ δυσκολία περιέγραψε στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη.

Ο λογαριασμός των 175 ευρώ

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ένας λογαριασμός των 175 ευρώ στάθηκε η αφορμή για να διαπραχθεί το φονικό. Ο 72χρονος πήγε στο κατάστημα και σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσε και τη διακοπή του συμβολαίου του.

Ο λογαριασμός των 175 ευρώ είχε να κάνει με την σύνδεση της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και του ίντερνετ που είχε στο σπίτι του ο δράστης. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πάγιο της σύνδεσης τους δράστη ήταν 25 ευρώ. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε γκισέ καταστήματος για να πληρώσει τις οφειλές του ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και κατέβαλλε ποσό που αντιστοιχούσε σε ένα μέρος των οφειλών του.

Τους τελευταίους τρεις μήνες συσσωρεύτηκαν κι άλλες οφειλές, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δράστης ποτέ δεν ήταν σταθερός στις πληρωμές τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά ληξιπρόθεσμα χρέη.

“Ξεψύχησε στα χέρια μου”

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας βιολόγου της Κυπαρισσίας η οποία μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον ALPHA, για τις τελευταίες στιγμές του 39χρονου καταστηματάρχη. «Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο “τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου. Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα.

Μόλις έφυγε μπήκα μέσα στο μαγαζί και ρώτησα παιδιά χτύπησε κάποιος. Πήγα πίσω από τον πάγκο βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό, μέχρι τι στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλλίας, Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο newsit.gr τονίζει: « Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και από πάρα πολύ καλή οικογένεια. Ο δράστης όπως μου είπαν τον πυροβόλησε εξ επαφής με τη σφαίρα να βρίσκει το θύμα στην κοιλιακή αορτή.

Οι υπάλληλοι που ήταν εκείνοι την ώρα μέσα στο κατάστημα σοκαρίστηκαν. Ο δράστης ήταν πάντα λίγο επιθετικός και οξύθυμος, ωστόσο ποτές δεν είχε δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχει και δύο παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι αν δεν κάνω λάθος φοιτεί σε στρατιωτική σχολή».

Με πληροφορίες από: Mega.

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Θρίλερ στα Σπάτα: Άνδρας απείλησε με μαχαίρι επιβάτες και οδηγό λεωφορείου
Έγκλημα

Μέγαρα: 37χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του, την αδελφή του και τον θείο του

01.07.2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κυβερνητική επιχείρηση απεγκλωβισμού με προαναγγελία διεκδίκησης παράνομων επιχορηγήσεων
Επιλογές Συντακτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κυβερνητική επιχείρηση απεγκλωβισμού με προαναγγελία διεκδίκησης παράνομων επιχορηγήσεων

01.07.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Ρόδος: Ιδού η Ρόδος… τουρίστας κατήγγειλε ιερέα που τον άλειψε γυμνό με λάδι – Συνελήφθη ο 49χρονος

Πανικός σε κηδεία στο Περιστέρι: Γιατί ιερέας τσακώθηκε με συγγενή

05.10.2024
Θεσσαλονίκη: Διεκόπη για την επόμενη Τετάρτη η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 24χρονου – Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος

Θεσσαλονίκη: Διεκόπη για την επόμενη Τετάρτη η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 24χρονου – Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος

15.02.2022
Δανία: Ετοιμάζει νόμο για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία

Δανία: Ετοιμάζει νόμο για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία

25.02.2025

ΤΑΣΗ_

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

11.06.2025
Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

11.06.2025
Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

12.06.2025
Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

14.06.2025
Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα

Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα

20.06.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved