Empisteutiko.gr
14.08.25 || 17:57
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Κακοκαιρία Bora: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα σήμερα, θα είναι ισχυρές σε αυτές τις 8 περιοχές

02.12.2024
in Επιλογές Συντακτών, Καιρός
Καιρός: Σημαντική επιδείνωση την Τετάρτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Share TweetShareEmail

Τις προηγούμενες ώρες αρκετά μέρη ανά την Ελλάδα δοκιμάστηκαν έντονα από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί ότι τα φαινόμενα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Γι’ αυτόν τον λόγο προχώρησε και στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων που έχει εκδώσει, τονίζοντας ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Κακοκαιρία: Πού θα έχει καταιγίδες σήμερα (2/12)
Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αναμένονται στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στη δυτική – νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (νομοί Χαλκιδικής και Πιερίας).

Θυελλώδεις άνεμοι, μέχρι 8 μποφόρ, θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Καβάλα: Καίγεται για δεύτερη ημέρα το όρος Παγγαίο – Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Πάτρα και στην Χίο – Σε ύφεση σε Πρέβεζα, Άρτα και Κεφαλονιά

14.08.2025
Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – Σε ποιες περιοχές θα γίνει παρέλαση με βροχή

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις – Πτώση της θερμοκρασίας και των ανέμων

14.08.2025

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρά στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στη δυτική – νότια Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες, ενώ στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και στα βόρεια ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, και στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (νομοί Χαλκιδικής και Πιερίας), θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι στη Θράκη και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 6 με 7 και μέχρι το μεσημέρι στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς-βορειοανατολικούς 4 με 5.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που μέχρι το μεσημέρι στη νότια Πελοπόννησο θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά, βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Εύβοια.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Άνεμοι: Ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα νοτιοδυτικοί 4 με 5, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους-βορειοανατολικούς τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά τμήματα και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, οι οποίες από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε ανατολικούς-βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, που στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα βορειότερα νησιά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΔΕΥΤΕΡΑΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στα Σκόπια – Τουλάχιστον 50 νεκροί
Ελλάδα

Φωτιά στην Πάτρα: 19χρονος ομολόγησε εμπρησμό στα Συχαινά – Τρεις συλλήψεις και μια προσαγωγή

14.08.2025
Καβάλα: Καίγεται για δεύτερη ημέρα το όρος Παγγαίο – Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες
Ελλάδα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Πάτρα και στην Χίο – Σε ύφεση σε Πρέβεζα, Άρτα και Κεφαλονιά

14.08.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Αλλαγή ώρας: Θα πάμε φέτος τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω;

Αλλαγή ώρας: Θα πάμε φέτος τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω;

17.10.2022

Τουρκία: Ξεκινά τώρα «πόλεμο» για την κουζίνα – «Κοκορέτσι και ιμάμ μπαϊλντί είναι δικά μας φαγητά»

17.07.2022
Έγκλημα πολέμου ο βομβαρδισμός της εκκλησίας λέει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων-Η Αθήνα θα μιλήσει;

Έγκλημα πολέμου ο βομβαρδισμός της εκκλησίας λέει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων-Η Αθήνα θα μιλήσει;

20.10.2023

ΤΑΣΗ_

Ηλεία: 38χρονος βγήκε γυμνός από τη θάλασσα και προσπάθησε να βιάσει τουρίστρια

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και γνωστός TikToker με πάνω από 150 γραμμάρια κοκαΐνης

04.08.2025
Φίλος του πρώην αστυνομικού προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ναρκωτικά – Πώς παγιδεύτηκε ο TikToker

Φίλος του πρώην αστυνομικού προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ναρκωτικά – Πώς παγιδεύτηκε ο TikToker

05.08.2025
Αστυνομικός TikToker: «Ήταν κυνηγημένος, ενόχλησε με όσα έλεγε», λέει ο δικηγόρος του

«Δεν με νοιάζει, ας γ…α δεκαπέντε ώρες»: Ο TikToker-αστυνομικός που «έκαιγε» την ΕΛ.ΑΣ.

14.08.2025
Μουρτζούκου για το εγκεφαλικό επεισόδιο της μητέρας της: «Θα στεναχωρηθώ αν πάθει κάτι κακό» [βίντεο]

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δέχθηκε επίθεση στη φυλακή

19.07.2025
Σοκ στην Πάτρα με τις δύο καταγγελίες βιασμού: Συνελήφθησαν οι φερόμενοι δράστες

Θεσσαλονίκη: Μητέρα ακινητοποιούσε την 10χρονη κόρη της για να τη βιάζει ο σύντροφός της

07.08.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved