Empisteutiko.gr
22.10.26 || 14:16
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη, θέλω να αποκαταστήσω την τιμή και τον όνομά μου»

11.11.2025
in Showbiz
Τούνη: Έξαλλη με καλεσμένη στη βάφτιση του γιου της που διέρρευσε το προσκλητήριο – «Μη σώσει κι έρθει»
Share TweetShareEmail

H Ιωάννα Τούνη μία ημέρα μετά την έναρξη της δίκης για την υπόθεση revenge porn στάθηκε μπροστά στην κάμερα και μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα βίντεο στο Instagram μιλώντας για το αποτύπωμα που της έχει αφήσει αυτή η τραυματική εμπειρία.

Η Instagrammer, που τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου βρέθηκε στα δικαστήρια για το βίντεο με προσωπικές της στιγμές που οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να διέρρευσαν στο διαδίκτυο το 2017, επισήμανε ότι παρά τα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, πολλοί την αντιμετωπίζουν ως πόρνη. Αυτό που αποζητά, τόνισε, είναι η αποκατάσταση της αλήθειας.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για τη στήριξή τους, λέγοντας: «Λοιπόν, κάνω αυτό το βίντεο για να απαντήσω στα εκατοντάδες, ενδεχομένως και χιλιάδες μηνύματα που έχω λάβει από χθες, και κυρίως γυναίκες, πράγμα που με χαροποιεί πάρα πολύ. Μηνύματα γεμάτα αγάπη και πάρα πολύ υποστηρικτικά, τα οποία μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη και με συγκίνησαν. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε όλα αυτά ξεχωριστά, αλλά σας ευχαριστώ από την καρδιά μου».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ιωάννα Τούνη σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αντίο από εμένα» έγραψε η influencer στον Έλληνα πρωθυπουργό

Ιωάννα Τούνη σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αντίο από εμένα» έγραψε η influencer στον Έλληνα πρωθυπουργό

09.09.2026
Ιωάννα Τούνη για τη δίκη για το revenge porn: Για πρώτη φορά το βίντεο θα παίξει στην αίθουσα, νιώθω άδεια

Ιωάννα Τούνη: “Δεν χρειάζεται να τα έχεις όλα λυμένα για να είσαι ευτυχισμένη”

12.08.2026

Αναφερόμενη στον αντίκτυπο που είχε η υπόθεση, εξήγησε ότι έχει αμαυρώσει τη δημόσια εικόνα της.

«Χθες βρέθηκα για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και μετά από 8 χρόνια αναμονής, επιτέλους ξεκίνησε, όντως ξεκίνησε η δίκη που περίμενα. Μία δίκη revenge porn στη δική μας γλώσσα, αλλά ειδικά στους νομικούς όρους σχετικά με την παράνομη μαγνητοσκόπηση χωρίς τη συγκατάθεση και χωρίς τη γνώση μου προσωπικών μου ερωτικών στιγμών, οι οποίες διέρρευσαν παντού, σε όλη την Ελλάδα και βρέθηκαν αναρτημένες σε πορνογραφικά site και σε κάθε είδους μέσο. Σίγουρα οι περισσότερες εδώ πέρα θυμάστε για τι πράγμα μιλάω. Μέχρι σήμερα λοιπόν, και παρά το οτιδήποτε ενδεχομένως έχω πετύχει, ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως μία κοινή π…ρνη ξεφτιλισμένη ή οτιδήποτε σχετικό», τόνισε.

Η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε επίσης ότι ήταν ιδιαίτερα επώδυνο να αντικρίζει ξανά τους δύο κατηγορούμενους. «Χθες ήμουν ήδη αρκετά φορτισμένη και δεν θέλω να αρχίσω να κλαίω σε αυτό το βίντεο γιατί το κάνω για άλλο σκοπό. Οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι τον αγώνα που δίνω αυτόν, 8 χρόνια μετά και παρά την τόση ψυχική δυσκολία που πρέπει να αντιμετωπίσω ξανά και ξανά και να δω τους ανθρώπους αυτούς τους δύο, είναι μια πολύ πραγματικά ψυχικά δύσκολη διαδικασία και ο ψυχισμός ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι γνωστός, την οικονομική σου κατάσταση, δεν έχει να κάνει με τίποτα», μοιράστηκε.

Όπως είπε, οι δύο κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν ως θύματα μέσα στη δικαστική αίθουσα: «Οι δύο άνθρωποι αυτοί δήλωσαν και ισχυρίστηκαν θρασύτατα ότι είναι τα θύματα σε μια υπόθεση και έναν διασυρμό που εγώ βίωσα, ένιωσα και με στιγμάτισε ανεπανόρθωτα. Ένας διασυρμός που προέκυψε από την παράνομη μαγνητοσκόπηση από αυτούς, την παράνομη και παρά τη θέληση και τη γνώση μου μαγνητοσκόπηση την οποία οι ίδιοι τους διέδωσαν σε τρίτα άτομα μια μαγνητοσκόπηση στην οποία φαίνεται να συνευρίσκομαι σεξουαλικά με τον ένα από τους δύο, ενώ ο δεύτερος, ο κολλητός του τραβάει βίντεο χωρίς να το γνωρίζω ενώ ο άνθρωπος με τον οποίο βρίσκομαι στην ερωτική πράξη κοιτάει, γελάει, χλευάζει και συνεχίζει κανονικά τη συνουσία. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν δηλώνουν τα θύματα».

 

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στη μητέρα της και στον γιο της Πάρη, ο οποίος μελλοντικά μπορεί να αντιμετωπίσει στο σχολείο διάφορα σχόλια για τη μητέρα του. «Νομίζω ότι όλοι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, είναι ένας αγώνας που δίνω λοιπόν σήμερα, μια μάχη σε ένα τεράστιο πόλεμο μιας πατριαρχικής κοινωνίας για τον εαυτό μου για να αποκαταστήσω την τιμή και τον όνομά μου, και παρότι θα είμαι στιγματισμένη για πάντα και παρότι ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, θα ήθελα να αποκατασταθεί η αλήθεια στη μνήμη της μαμάς μου που έφυγε άδικα από αυτόν τον κόσμο από τη θλίψη και το καημό της και με τη σκέψη ότι η κόρη της έχει ετοιμαστεί και έχει αδικηθεί κατά αυτόν τον τρόπο, για τον γιο μου, για το παιδί μου το οποίο είναι αυτή τη στιγμή τριών αλλά μετά αύριο θα είναι έξι και επτά και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο σχολείο όλη αυτή την κατάσταση για το ποια στην αλήθεια είναι η ηθική της μητέρας του και το εάν έχει υπάρξει πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες».

Tags: ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης πουλάνε την επιχείρηση που έχουν από κοινού στη Γλυφάδα
Showbiz

Η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης πουλάνε την επιχείρηση που έχουν από κοινού στη Γλυφάδα

21.10.2026
Άννα Βίσση για τις συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο: Τραγουδάω 3,5 ώρες αγνή χωρίς ουσίες και ας λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μου
Showbiz

Μηνιαία αποζημίωση στους μουσικούς της για τη χαμένη σεζόν δίνει η Βίσση, το αδιέξοδο με τον Καρβέλα και τα επόμενα βήματα

20.10.2026
Next Post
DW: Το γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών απαντά για τις επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα

Μεταναστευτικό: Μόλις ένας στους 10 που δήλωνε «ανήλικος» αποδείχθηκε τελικά... ανήλικος

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα από τη στήριξη του κόσμου – «Πρόσεχέ με» έλεγε στον δικηγόρο της

16.09.2021
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε Δημόσιο και ΕΕ για ΕΣΠΑ και αποζημιώσεις ενοικίου

Πάτρα: 35χρονη ενεργοποίησε το panic button όταν την απείλησε ο πρώην σύζυγός της

05.06.2026

Τι αλλάζει από αύριο: Πρώτα… μπόνους για εμβολιασμένους, πού χρειάζονται τεστ οι ανεμβολίαστοι

04.07.2021

ΤΑΣΗ_

«Αποχωρούμε για λόγους αρχής από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια» λένε οι Ράδιο Αρβύλα

«Αποχωρούμε για λόγους αρχής από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια» λένε οι Ράδιο Αρβύλα

07.10.2026
Ελληνική στρατιωτική αποστολή στη Γάζα με μάχιμο τμήμα έως 150 άτομα και τεθωρακισμένα οχήματα

Γιατί έρχονται χιλιάδες sms με φύλλα πορείας σε έφεδρους μέσω gov.gr: Τι αλλάζει με την ατζέντα 2030

23.09.2026
Θεσσαλονίκη: Με δυο Αφγανούς ήταν η 13χρονη – Πήδηξε από το μπαλκόνι όταν έφτασε η Αστυνομία

Εφιαλτικές στιγμές για 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ντελιβεράς της επιτέθηκε και την βίασε μέσα στο AirBnb ενώ κοιμόταν

28.09.2026
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η μητέρα του ζήτησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική» σύμφωνα με πληροφορίες

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι αναλύσεις των ουσιών που εντοπίστηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις του τραγουδιστή «ξεκλειδώνουν» τα αίτια θανάτου

16.10.2026
Ποια εστιατόρια κέρδισαν αστέρια Michelin: Η έκπληξη από τη Σαντορίνη, ο χάρτης με τις διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ποια εστιατόρια κέρδισαν αστέρια Michelin: Η έκπληξη από τη Σαντορίνη, ο χάρτης με τις διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

20.10.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved