Empisteutiko.gr
03.10.25 || 04:46
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Φιλιππίδης κατά πάντων: Έγινε βουλευτής το ανέκδοτο ο Μπιμπίλας – Η Δανδουλάκη θα έπρεπε να ντρέπεται

23.06.2025
in Showbiz
Φιλιππίδης κατά πάντων: Έγινε βουλευτής το ανέκδοτο ο Μπιμπίλας – Η Δανδουλάκη θα έπρεπε να ντρέπεται
Share TweetShareEmail

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι ο πρώτος γκέι που μπήκε στην βουλή, υπάρχουν κι άλλοι που δεν το λένε»

«Η Βουλή με κούρασε»: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνει το πολιτικό του «αντίο»

20.09.2025
Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: Με εκφοβίζει για την κατάθεσή μου, δεν είμαι τσόγλανος να ειρωνευτώ το συναίσθημα κάποιου

Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Στις δύο τη νύχτα έπιασες και μου έκανες like στο Instagram, είσαι για λύπηση»

20.08.2025
Σφοδρά «πυρά» κατά όσων τον έχουν κατηγορήσει ή τον έχουν επικρίνει – από την Κάτια Δανδουλάκη και την Λένα Δροσάκη έως τον Σπύρο Μπιμπίλα τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου που έγινε βουλευτής» – εξαπέλυσε σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, συνεχίζοντας την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τις δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

Ο ηθοποιός αφού αρνήθηκε τις δυο κατηγορίες που αντιμετωπίζει -κάνοντας λόγο για συναινετικές συνευρέσεις του με τις καταγγέλλουσες- στράφηκε κατά όσων θεωρεί πως έχουν σταθεί απέναντι του και επανέλαβε τη θέση του πως οι διώξεις σε βάρος του είναι αποτέλεσμα οργανωμένων ενεργειών κάποιων να τον βγάλουν εκτός θεάτρου!

Μάλιστα, ο ηθοποιός κάποια στιγμή είχε ένα έντονο ξέσπασμα και αναφερόμενος στην περίπτωση της ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη η οποία κατηγορήθηκε ψευδώς ότι ήταν δωσίλογος και είχε διαγραφεί από το ΣΕΗ, ανέφερε: «Αυτοί είναι, δικό σας το θέατρο. Πάρτε το».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος διάβασε και απόσπασμα από τον επικήδειο της Ε. Παπαδάκη που έλεγε: «Τους έσβησες από τη σκηνή και σε έσβησαν από τη ζωή…». Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αυτοί είναι… Ποσά μπορώ να πω… Κρίνεται η ζωή μου και κρατώ την ηθική μου στάση. Γιατί τα ξέρω όλα. Όλα τα ξέρω. Ρωτήστε τις καταγγέλλουσες».

Πρόεδρος: Ηρεμήστε κύριε κατηγορούμενε…

Φιλιππίδης: Τι να ηρεμήσω; Πέντε χρόνια το ζω αυτό με φυλακές…Εξόριστος ήμουν μέσα στο σπίτι μου. Να πάω που; Να κάνω τί; Αφήστε με να τα πω όπως θέλω. Τα λεφτά και οι θέσεις. Έγινε βουλευτής ο Μπιμπίλας, αν είναι δυνατόν. Το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου, βουλευτής. Που τον αγαπούσα κι τον στήριζα. Έγινε βουλευτής….

Μάλιστα, για τον Σπύρο Μπιμπίλα ο κατηγορούμενος είπε πως ως πρόεδρος του ΣΕΗ εφηύρε τον όρο της «εξαναγκαστικής συνεύρεσης»!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε άλλο μέλος του ΣΕΗ, τον Άρη Λασκο. «Να μιλήσω για το κ. Λάσκο. Είναι εδω;» είπε δυνατά στο ακροατήριο. Και όταν το μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ του απάντησε πως βρίσκεται στην αίθουσα ο κατηγορούμενος του απάντησε: «Έλα εδώ μπροστά». Χρειάστηκε η παρέμβαση της προέδρου για να πέσουν οι τόνοι και ο ηθοποιός να συνεχίσει να απαντά στις ερωτήσεις των μελών της έδρας.

«Ο Λάκης ο Γλυκούλης, αυτό είναι αυτό που χαρακτηρίζει εμένα; Εμένα που έχω παίξει όλο τον Αριστοφάνη στην Επίδαυρο;» είπε λίγο αργότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης και συνέχισε: «Τι να σας πως για τη κυρία Δανδουλάκη; Εγώ φταίω που δεν της έκανα εξώδικο τότε! Θα πρεπε να ντρέπεται ήρθε εδώ κατέθεσε για εμένα και μετά μου έστελνε μηνύματα για συνεργασία;».

Αναφερόμενος στη Λένα Δροσάκη, ο κατηγορούμενος τόνισε: «Ήρθε εδώ η κυρία Δροσάκη με αυτό το μειλίχιο ύφος και έλεγε “δεν θυμάμαι” Κατέθεσε κατά το δοκούν! Αυτοί είναι».

Νωρίτερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας.

Ενδεικτικά κάποιες από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν και τις απαντήσεις που εκείνος έδωσε έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Λέτε για σκευωρία, ότι είναι στημένο από το ΣΕΗ…

Κατηγορούμενος: Ήρθε ένας δικηγόρος και σας είπε ότι στόχος του ΣΕΗ ήταν να πάνε στα δικαστήριο, να καταθέσουν όσο το δυνατόν χειρότερα…

Πρόεδρος: Για ποιον λόγο εσάς;

Κατηγορούμενος: Σας είπε ο Μπιμπίλας ότι είχαν κλείσει οι δουλειές στον κορωνοϊό. Το προεδρείο της εποχής εκείνης του ΣΕΗ ήθελε να διώξουν κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους…

Πρόεδρος: Το σωματείο λοιπόν εκείνης τη εποχής ήθελε να σας βγάλει από τη μέση. Για ποιο λόγο;

Κατηγορούμενος: Για να πάρουν τις θέσεις εκείνοι. Για να πάρουν τα θέατρα, τα χρήματα, τις δουλειές. Και μπήκαν. Μπορεί να σας φαίνεται ανάξιο, λίγο, αλλά δεν είναι.

Πρόεδρος: Και όλα αυτά ήταν στημένα και οργανωμένα; Όλα;

Κατηγορούμενος: Ναι αυτή είναι η θέση μου. Εκδικητικά. Δεν τους αρέσαμε. Δεν μπορώ να σας δώσω άλλη εξήγηση. . . Είναι ανάλγητοι.

Στο σημείο μάλιστα αυτό ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Τι να πω για την κυρία Παπαχαραλάμπους… Και η κυρία Αναστασοπούλου, που δεν είχα τίποτα ερωτικό μαζί της και βγαίνει και γράφει “η ζωή εκδικείται αργά”».

Πρόεδρος: Αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί από αυτούς που κατήγγειλαν. Έχουμε καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα, ελαφριές και βαριές. Πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ. Όλοι αυτοί γιατί να σας εναντιωθούν; Είναι απλοί ηθοποιοί. Πρέπει όλοι τους να είναι ανάλγητοι; Συνασπίστηκε πολύς κόσμος γύρω σας για να σας βγάλουν από τη μέση και βαριές καταγγελίες και αυτό με προβληματίζει…

Φιλιππίδης: Με ρωτάτε κάτι που είναι αυταπόδεικτο. Όσο πιο ισχυρό και δυνατό τόσο το καλύτερο. Η μία καταγγέλει την εξαναγκαστική συνεύρεση που εφηύρε ο Μπιμπίλας. Η κυρία Δροσάκη ήρθε στο πρωτόδικο και είπε ότι είχε ακούσει απόπειρες βιασμού του 2018 και μετά είπε έκανα λάθος.

Πρόεδρος: Δεν μπαίνω στην ουσία… απλά μου έκανε εντύπωση ο αριθμό

Κατηγορούμενος: …Να τα πιάσω ένα – ένα. Για τον Κιμούλη υπήρξε ηθοποιός που τον κατήγγειλε στην τηλεόραση ότι τη χτυπούσε βάναυσα στο θέατρο και όταν ρωτήθηκε μετά από χρόνια “ήσασταν μαζί;”, απάντησε “άλλο στο σπίτι άλλο στη δουλειά” τι θέλετε να σας πω; Ότι είμαστε τρελοί; Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

Πρόεδρος: Και μια τελευταία ερώτηση. Ακούστηκε εδώ ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι. Εσάς η θέση σας ποια είναι;

Φιλιππίδης: Το θέατρο είναι ένας χώρος που οι άνθρωποι συναντιούνται με τις ψυχές και τα σώματα τους. Παντρευόμαστε, χωρίζουμε, κάνουμε σεξ με αυτή την έννοια το έλεγε ο Χαϊκάλης.

Πρόεδρος: Μας το περιγράφετε λίγο ρομαντικά αλλά ο κ. Χαϊκάλης το περιέγραψε στυγνά και κυνικά…

Φιλιππίδης: Εγώ δεν το εξέλαβα έτσι, ίσως γιατί τον ξέρω.

Ολοκληρώνοντας την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε σε δικαστές και ενόρκους πως κρίνουν τη ζωή ή το θάνατό του.

Σε δήλωση που διάβασε στο ακροατήριο ανέφερε: «Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν το περίμενα και συνέβη. Μην με πετάτε στα σκουπίδια απλά για να τελειώνουμε. Θυμηθείτε την ιδιότητα του ανθρώπου, κρίνετε τη ζωή ή το θάνατό μου. Σκεφτείτε αν σας έδιναν ένα όπλο και σας έλεγαν να πατήσετε τη σκανδάλη θα την τραβούσατε; Η υπογραφή ή η ψήφος σας μπορεί να είναι η σφαίρα που θα με τελειώσει».

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας επί της ενοχής ή μη του κατηγορούμενου.

Tags: ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ για τη σύλληψή του: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ για τη σύλληψή του: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

02.10.2025
Ντέμη Γεωργίου: Παντρεύτηκε με άντρα η πρώην σύζυγός της (Εικόνες&Βίντεο)
Showbiz

Ντέμη Γεωργίου: Παντρεύτηκε με άντρα η πρώην σύζυγός της (Εικόνες&Βίντεο)

02.10.2025
Next Post
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος λόγω των πυρκαγιών – 112 για εκκένωση των οικισμών Βέσσα, Λιθί, Ελάτα και Αρμόλια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος λόγω των πυρκαγιών - 112 για εκκένωση των οικισμών Βέσσα, Λιθί, Ελάτα και Αρμόλια

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

«Καρφιά» Κούγια κατά εισαγγελέα για την Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα δεν ήταν άτυχη – Αν μπορούσε να μιλήσει, θα είχε αποθεώσει την κατηγορούμενη»

Αλέξης Κούγιας: Ποιος θα αναλάβει τις δικαστικές υποθέσεις του μετά το θάνατο του ποινικολόγου

04.03.2025

Εμβολιάστηκε αιωνόβια γιαγιά στο Ηράκλειο – Το μήνυμα που στέλνει

29.07.2021
Μερακλής ταξιτζής έβλεπε ερωτική ταινία και… έπαιζε, ενώ περίμενε για κούρσα: Επιτέθηκε σε πελάτες

Μερακλής ταξιτζής έβλεπε ερωτική ταινία και… έπαιζε, ενώ περίμενε για κούρσα: Επιτέθηκε σε πελάτες

10.06.2024

ΤΑΣΗ_

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

08.09.2025
Διατροφολόγος: Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν αγοράζει ποτέ από το σούπερ μάρκετ

Πρόστιμο 2,2 εκατομμύρια ευρώ σε Σκλαβενίτη και Lidl από το υπουργείο Ανάπτυξης

24.09.2025
ΑΑΔΕ: Στα “σκαριά” το ψηφιακό πελατολόγιο – Ποιους ελεύθερους επαγγελματίες αφορά

ΑΑΔΕ: Παγίδευσε γνωστό trapper, ο οποίος αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω… μη κερδοσκοπικής

06.09.2025
Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη – Προσαγωγές Τούρκων για τους πυροβολισμούς

Για δύο ώρες κυνηγούσαν τον γιο του επιχειρηματία οι αστυνομικοί: Οι κόντρες στην Αττική Οδό, το κρυμμένο supercar και το αλκοόλ

08.09.2025

Αυτά είναι τα νησιά στα οποία θα μειωθεί κατά 30% ο ΦΠΑ – Δείτε πίνακα

07.09.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved