Empisteutiko.gr
06.07.25 || 00:27
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Έρχεται σήμερα στην Αττική με καταιγίδες και ανέμους -Σοβαρά προβλήματα στη Β. Ελλάδα

04.04.2023
in Επιλογές Συντακτών, Καιρός
Share TweetShareEmail

Η κακοκαιρία «ILINA» σάρωσε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πέλλα και Πιερία: Έως 60 χιλιοστά βροχής σε 36 ώρες
Στη συνέχεια η κακοκαιρία επηρέασε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στη Θεσσαλονίκη, το ύψος της βροχής αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 60 χιλιοστά μέσα σε 36 ώρες και οι ριπές των θυελλωδών ανέμων στις 15.30 της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άγγιξαν τα οκτώ μποφόρ, όπως αναφέρει το GRTimes.

Σε «καταρράκτες» μετατράπηκαν δρόμοι στη Θεσσαλονίκη -Εγκλωβίστηκε οδηγός
Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας, καθιστώντας δύσκολη και επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων.

Σε περιοχή της Θέρμης, οι οδηγοί δυσκολεύονταν να διασχίσουν τον δρόμο λόγω του σχηματισμού ποταμών, ενώ η βροχή δεν σταματούσε καθόλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thesstoday.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Καύσωνας: Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα της πενταετίας -Φυσάει λίβας με 45άρια -Μπουρίνια βόρεια και δυτικά

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τον καύσωνα: Από αύριο τα 40άρια, πότε υποχωρούν

05.07.2025
Καιρός: Ηλιοφάνεια σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Σε ποια νησιά θα βρέξει

Καιρός: Ζέστη με 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Νέα υποχώρηση των ανέμων

05.07.2025

Στα κοιμητήρια της Θέρμης, η ποσότητα του νερού της βροχής ήταν αρκετή για να σχηματίσει καταρράκτες, εμποδίζοντας τους διερχόμενους οδηγούς που απέφευγαν τα σημεία όπου το νερό ήταν αρκετό.

Σε άλλο σημείο της περιοχής, στο ρέμα της Πυλαίας, σχηματίστηκε μια μεγάλη λίμνη και ένας οδηγός εγκλωβίστηκε από τον όγκο του νερού που κατέβαινε. Ο οδηγός ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου του για να καλέσει οδική βοήθεια.

Η κακοκαιρία ξερίζωσε επίσης ένα μεγάλο δέντρο σε πλατεία της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκάλεσε η κακοκαιρία
Η κακοκαιρία προκάλεσε επίσης προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων και μία ακύρωση.

Πτήσεις της Lufthansa από Μόναχο για Θεσσαλονίκη και της Ryanair από Στοκχόλμη για Θεσσαλονίκη προσγειώθηκαν στην Αθήνα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία». Τελικά και οι δύο πτήσεις έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με πάνω από τρεις ώρες καθυστέρηση.

Πτήση της Aegean, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τρεις ώρες καθυστέρηση.

Τέλος, ακυρώθηκε πτήση της Ολυμπιακής από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη.

Μηνύματα του 112 για αποφυγή μετακινήσεων
Για την κακοκαιρία «ILINA» ενεργοποιήθηκε το 112, με μηνύματα τα οποία συνιστούσαν περιορισμό των μετακινήσεων μόνο στις απαραίτητες να φτάνουν στα κινητά των πολιτών σε διάφορες περιοχές της Επικρατείας.

Αρχικά, στάλθηκαν μηνύματα σε Πέλλα, Ημαθία, Πιερία και Θεσσαλονίκη, ενώ περίπου επτά ώρες αργότερα υπήρξε ενεργοποίηση του 112 σε Χαλκιδική, Θάσο και παραθαλάσσιες περιοχές της Καβάλας και της Ξάνθης.

Ο καιρός σήμερα Τρίτη ανά περιοχή, σύμφωνα με την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία σταδιακά μέχρι τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν και κατά τόπους θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, πολύ γρήγορα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πρόσκαιρα στη νότια Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς στα ημιορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, πολύ γρήγορα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, πολύ γρήγορα στα βόρεια βορειοδυτικοί και από το μεσημέρι στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το απόγευμα δυτικοί, πιθανώς το βράδυ τοπικά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελλόριζου τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα νότια θα είναι ισχυρές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα νότια έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις στρεφόμενοι πολύ γρήγορα σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΤΡΙΤΗ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Καύσωνας: Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα της πενταετίας -Φυσάει λίβας με 45άρια -Μπουρίνια βόρεια και δυτικά
Καιρός

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τον καύσωνα: Από αύριο τα 40άρια, πότε υποχωρούν

05.07.2025
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή – Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον πέντε φορές, διέφυγε πεζός και με μάσκα ο δράστης
Έγκλημα

Αγία Παρασκευή: Τα δύο σενάρια για τη δολοφονία – Γιατί είναι άγνωστη η ταυτότητα του θύματος

05.07.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Περιστέρι: Ανήλικη κατανάλωσε Ζάναξ που βρήκε στο συρτάρι – Συνελήφθη η θεία της

Μυλοπόταμος: Στην ανακρίτρια η 14χρονη για τη σεξουαλική κακοποίηση από 12 άντρες στο Ρέθυμνο

12.02.2024
Στα άκρα η Κίνα μετά την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν – «Οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα, δε θα μείνουμε έτσι»

Στα άκρα η Κίνα μετά την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν – «Οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα, δε θα μείνουμε έτσι»

03.08.2022
Αλεξανδρούπολη – Φωτιά σε σπίτι στον Απαλό: Στην εντατική μια ηλικιωμένη

Αλεξανδρούπολη – Φωτιά σε σπίτι στον Απαλό: Στην εντατική μια ηλικιωμένη

20.08.2023

ΤΑΣΗ_

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

Έρχεται χρέωση 13 ευρώ το μήνα σε Instagram και Facebook

11.06.2025
Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Πασχαλάκης: Τι δηλώνει ο διεθνής τερματοφύλακας για το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο

11.06.2025
Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

Annie Knight: Τι αρνείται να κάνει επί πληρωμή στο σεξ η γυναίκα που νοσηλεύτηκε, επειδή κοιμήθηκε με 583 άντρες

12.06.2025
Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση

Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση

03.07.2025
Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

Viral στο TikTok η «προφητεία» της Βίβλου για το Ισραήλ και τον πόλεμο με την «Περσία»

14.06.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved