Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κόκοτα λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, την Τρίτη 25 Αυγούστου.
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Ελεούσας όπου τελείται η κηδεία του γνωστού τραγουδιστή για να τον αποχαιρετίσουν. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Γ΄ Νεκροταφείο.
Η σορός του τραγουδιστή λίγο πριν τις 11:00 το πρωί μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό.
Από τους πρώτους που έφτασαν στον Ιερό Ναό ήταν ο φίλος και συνάδελφος του, Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Είναι πολύ δύσκολη ημέρα και ακόμα δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει γιατί βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και δεν μπορώ να σας πω πολλά», σημείωσε μεταξύ άλλων ο φίλος και συνάδελφος του ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι αυτό που θα του λείψει περισσότερο είναι το χαμόγελο του Δημήτρη Κόκοτα.
Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο επί χρόνια μουσικός συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα, Νίκος Γαλατιανός. «Πέρασα μαζί, όλη την καριέρα του Δημήτρη, ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Για μένα είναι ένα φοβερό παιδί, ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας γνήσιος καλλιτέχνης που τίμησε το ελληνικό τραγούδι και το όνομα του πατέρα του.Καλό του ταξίδι. Για μένα ήταν αδελφός, ήταν οικογένειά μου», ανέφερε σε δήλωσή του.












