Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Άργος λειτούργησαν εκτός πρωτοκόλλου. Έβγαλαν όπλο και πυροβόλησαν έναν 20χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι, ενώ δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή τους. Το θύμα ήταν άοπλο και με γυρισμένη πλάτη, καθώς έτρεχε πεζός στα χωράφια για να ξεφύγει από την καταδίωξη.
Το τραύμα που φέρει, είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν 13 κάλυκες, ενώ οι οπές που εντοπίστηκαν στον τοίχο είναι 5. Κακοποιό να είχαν απέναντί τους, τόσες φορές δεν θα πυροβολούσαν.
Η μητέρα του 20χρονου, που χαροπαλεύει στο ΚΑΤ, κάνει λόγο για «επαγγελματίες δολοφόνους».
«Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι δολοφόνοι, επαγγελματίες. Λένε ψέματα ότι πυροβόλησαν στον αέρα. Το παιδί δέχθηκε 7 σφαίρες στο κεφάλι, οι 3 δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα», λέει στο Newsbomb.
Όπως τονίζει, ο γιος της, ο οποίος έχει αυτισμό και αναπηρία 80%, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, καθώς φοβόταν την Αστυνομία. Ήταν θύμα αστυνομικής βίας, όπως δηλώνει, το 2025, όταν είχε συλληφθεί έπειτα από έλεγχο στην περιοχή. Στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί ρόπαλο, σιδερογροθιά και φάρος.
«Δεν σταμάτησε γιατί τον βασάνισαν, πολλές ώρες, τον χτυπήσανε, δεν πήγαινε τουαλέτα, τρόμαξε πάρα πολύ. Το παιδί έχει αυτισμό», είπε η μητέρα.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ












