Empisteutiko.gr
15.11.25 || 08:34
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Αλέξης Κούγιας: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3,5 μήνες

25.01.2024
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Αλέξης Κούγιας: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3,5 μήνες
Share TweetShareEmail

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Αλέξη Κούγια με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3,5 μήνες, για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Κορίνθου με τον Παναργειακό.

“Καμπάνα”… 3,5 μηνών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον Αλέξη Κούγια. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιοκτήτης της Κορίνθου είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης με τον Παναργειακό (12/11/2023) και την ήττα με σκορ 1-0!

Μάλιστα, τότε η Κόρινθος είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, για να ακολουθήσει η πειθαρχική δίωξη του Αλέξη Κούγια.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Ακολούθησε, εμβόλισε μοτοσικλέτα και τραυμάτισε σοβαρά μία 57χρονη

Ξέσπασμα Βατίδου κατά του Κούγια: «Δούλευα μέχρι και σεζόν για να πηγαίνει ο αείμνηστος μπουζούκια»

11.07.2025
Κούγιας: Αν δεν αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρατήσω την δικηγορία

Συνεργάτης του Α. Κούγια εξηγεί τι συμβαίνει τώρα στο γραφείο του – Τα παιδιά, η απόσυρση από Λιγνάδη-Πισπιρίγκου

24.04.2025

Για το παραπάνω περιστατικό η ποινή που επιβλήθηκε στον Αλέξη Κούγια από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι 2,5 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα, αλλά ο γνωστός ποινικολόγος τιμωρήθηκε με έναν επιπλέον μήνα για τη συμπεριφορά του στο Κόρινθος – Μύκονος, στις 26 Νοεμβρίου!

Η σχετική ανακοίνωση

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Επιβάλλει σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα δυόμισι (2,5) μηνών (έργω εξύβριση διαιτητή, απώθηση βοηθού διαιτητή, εξύβριση διαιτητικής ομάδας στα αποδυτήρια).

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 1.200 ευρώ.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Αλέξιου Κούγια.

Αναβάλλει την έκδοση απόφασης για την δεύτερη πειθαρχική δίωξη (απειλές-εκφοβισμό) που αφορά τον ίδιο αγώνα, προκειμένου να προσέλθουν α) εκ νέου ο Αλέξιος Κούγιας, β) το σωματείο «ΠΑΣ Κόρινθος» ως αντικειμενικά ευθυνόμενο για τις πράξεις του προέδρου του και γ) ο καταγγέλλων, Παναγιώτης Διακοφώτης, με επιμέλεια του οποίου θα κληθεί ο προτεινόμενος από αυτόν μάρτυρας, προκειμένου να παράσχουν διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία περί του ένδικου περιστατικού.

Ορίζει νέα δικάσιμο την 1η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00.

(αγώνας της 12.11.2023, Παναργειακός-ΠΑΣ Κόρινθος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

2. Επιβάλλει σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο για ένα (1) μήνα.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Αλέξιου Κούγια.

(αγώνας της 26.11.2023, ΠΑΣ Κόρινθος-ΑΕ Μυκόνου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

3. Επιβάλλει σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Αλέξιου Κούγια.

(αγώνας της 19.11.2023, ΠΑΣ Κόρινθος-Θύελλα Ραφήνας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

4. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός» συνολική χρηματική ποινή ύψους 1.251 ευρώ.

Επιβάλλει στον Μουράτ Σεροπιάν, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Επιβάλλει στον Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη, βοηθό προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός», χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου και τρίτου των εγκαλουμένων.

(αγώνας της 10.12.2023, Πανελευσινιακός-Ιάλυσος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

5. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.

Επιβάλλει στον Μουράτ Σεροπιάν, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός», χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

(αγώνας της 20.12.2023, Πανελευσινιακός-Βύζας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

6. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΝΠΣ Βέροια 2019» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Επιβάλλει σε βάρος του Αγάπιου Αναστασιάδη, προέδρου του σωματείου, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΝΠΣ Βέροια 2019», χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

(αγώνας της 17.12.2023, Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας-ΝΠΣ Βέροια 2019, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

7. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Επιβάλλει σε βάρος του Αντώνιου Μαρτίνη, προέδρου του σωματείου, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Ρόδος», χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

(αγώνας της 20.12.2023, Ρόδος-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

8. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Βύζας» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Επιβάλλει σε βάρος του Παναγιώτη Χριστόπουλου, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Βύζας», χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

(αγώνας της 20.12.2023, Πανελευσινιακός-Βύζας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

9. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Θερμαϊκός Θέρμης» χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.

(αγώνας της 17.12.2023, Θερμαϊκός Θέρμης-Καβάλα, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

10. Απαλλάσσει το σωματείο «ΑΣ Ρόδος» από την αποδιδόμενη σε βάρος του παράβαση.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Ελλάς Σύρου» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.

(αγώνας της 17.12.2023, Ελλάς Σύρου-Ρόδος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

11. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Υπάτου Βοιωτίας» συνολική χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ.

(αγώνας της 03.12.2023, ΑΟ Υπάτου-Απόλλων Αθηνών, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

12. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Ιάλυσος» συνολική χρηματική ποινή ύψους 667 ευρώ.

(αγώνας της 03.12.2023, Ιάλυσος-Παμβουπρασιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Πηγή: newsit.gr

Tags: ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΓΗΠΕΔΟ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστράτευσης – Όρια ηλικίας, ποιοι καλούνται και πότε ενεργοποιείται
Ελλάδα

Reuters: Η Ελλάδα διαπραγματεύεται με το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Τι θέλει ν’ αγοράσει, πόσα θα δαπανήσει

14.11.2025
Μητσοτάκης για ακρίβεια: Δεν είμαι Χάρι Πότερ – Να σταματήσει η καταστροφολογία
Επιλογές Συντακτών

Μητσοτάκης για ακρίβεια: Δεν είμαι Χάρι Πότερ – Να σταματήσει η καταστροφολογία

14.11.2025
Next Post
Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Πώς θα λειτουργεί και τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές

Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Πώς θα λειτουργεί και τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Θεσσαλονίκη: “Γιατί τόση προσπάθεια για να κουκουλωθεί η υπόθεση;”, λέει ο δημοσιογράφος που κατήγγειλε κακοποίηση του πατέρα του στο “Παπαγεωργίου”

31.08.2022

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικές καταγγελίες εναντίον αστυνομικών για σεξουαλική και σωματική βία

15.03.2021

Ουισκόνσιν: 5 νεκροί και 40 τραυματίες σε Χριστουγεννιάτικη παρέλαση – Ράπερ παρέσυρε με το αυτοκίνητο παιδιά

22.11.2021

ΤΑΣΗ_

Βορίζια: Οι 9 πρωταγωνιστές του μακελειού στο χωριό του Ψηλορείτη – Οι πιστολέρο, οι 3 γυναίκες και οι κρυψώνες στα βουνά

Βορίζια: Οι 9 πρωταγωνιστές του μακελειού στο χωριό του Ψηλορείτη – Οι πιστολέρο, οι 3 γυναίκες και οι κρυψώνες στα βουνά

03.11.2025
Προσωπικός αριθμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την έκδοσή του – Η απόδοσή του πλέον θα γίνεται αυτόματα

Προσωπικός αριθμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την έκδοσή του – Η απόδοσή του πλέον θα γίνεται αυτόματα

05.11.2025
Βιασμός 14χρονης από Ρομά στον Πειραιά:  Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Πασίγνωστος ηθοποιός της «10ης Εντολής» δικάζεται για βιασμό ανήλικης – «Δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;»

24.10.2025
Βορίζια: Βαπτίστηκαν τα τρία παιδιά του 39χρονου για να μπορέσουν να τον κηδέψουν

Βορίζια: Βαπτίστηκαν τα τρία παιδιά του 39χρονου για να μπορέσουν να τον κηδέψουν

01.11.2025
Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

18.10.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved