Empisteutiko.gr
22.04.26 || 23:24
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Αγριεύει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες -Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

11.02.2021
in Επιλογές Συντακτών, Καιρός
Share TweetShareEmail

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, στα δυτικά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από το απόγευμα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ραγδαία αλλαγή του καιρού από Πέμπτη: Μπουρίνια, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας 8 βαθμών

Καιρός: Βροχές σε πολλές περιοχές -Πού θα πυκνώσει η συννεφιά και θα βρέξει

21.04.2026
Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και βουτιά της θερμοκρασίας – Τι λένε οι μετεωρολόγοι

20.04.2026

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες και στις υπόλοιπες πετριοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη το απόγευμα, βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς μέχρι το απόγευμα. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις προμεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι νωρίς το απόγευμα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς μέχρι το απόγευμα. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και αργά τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα βόρεια 8 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις προμεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα δυτικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι νωρίς το απόγευμα, οπότε ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΠΕΜΠΤΗ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Εξαφάνιση Ελευθερίας: «Κλειδί» στην υπόθεση το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφός της
Έγκλημα

Νεκρή με τραύμα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε η Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο

22.04.2026
Τραμπ: Σκληραίνει τη στάση για τα Στενά του Ορμούζ – Νέες απειλές προς το Ιράν
Επιλογές Συντακτών

Τραμπ: Σκληραίνει τη στάση για τα Στενά του Ορμούζ – Νέες απειλές προς το Ιράν

22.04.2026
Next Post

Αλλαγές στις βεβαιώσεις μετακίνησης – Ποια έγγραφα πρέπει να έχετε μαζί σας

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Τέμπη: «Τσουνάμι» αντιδράσεων για τη συναυλία – «Ούτε καν τα μέλη του συλλόγου της δεν στηρίζουν την Καρυστιανού»

Μαρία Καρυστιανού: Έλενα Ακρίτα και Νίκος Κοτζιάς θέλουν για πρωθυπουργό την Μαρία Καρυστιανού – «Τέτοια άτομα χρειαζόμαστε για να πάει ο τόπος μπροστά»

11.03.2025
Βία ανηλίκων: Μέχρι τέλος της εβδομάδας η ενεργοποίηση του Safe Youth – Τα κυβερνητικά μέτρα προβλέπουν βαριές ποινές

Βία ανηλίκων: Μέχρι τέλος της εβδομάδας η ενεργοποίηση του Safe Youth – Τα κυβερνητικά μέτρα προβλέπουν βαριές ποινές

01.10.2024
Βόμβα στη Hellenic Train: Ο έμπειρος συντάκτης και ο επιδέξιος πυροτεχνουργός της «Επαναστατικής Ταξικής Αυτοάμυνας» – Πού στρέφονται οι έρευνες

Βόμβα στη Hellenic Train: Ο έμπειρος συντάκτης και ο επιδέξιος πυροτεχνουργός της «Επαναστατικής Ταξικής Αυτοάμυνας» – Πού στρέφονται οι έρευνες

14.04.2025

ΤΑΣΗ_

Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

24.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved