Empisteutiko.gr
15.04.26 || 13:58
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ασλανίδης για το βίντεο της Καρυστιανού για τη μνήμη των τριών χρόνων από τα Τέμπη: Ήταν λάθος, όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν

27.02.2026
in Έγκλημα
Ασλανίδης για το βίντεο της Καρυστιανού για τη μνήμη των τριών χρόνων από τα Τέμπη: Ήταν λάθος, όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν
Share TweetShareEmail

Ο ίδιος, μιλώντας την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ανέφερε: «Εγώ θα πω ότι χθες είχαμε στην Καισαριανή ένα μνημείο αφιερωμένο για τα θύματα των Τεμπών. Όσοι γονείς ήταν εκεί και πληροφορήθηκαν για το βίντεο σοκαρίστηκαν, δεν τους άρεσε γιατί είναι πολύ σκληρές οι εικόνες».

Αφού είπε ότι δεν γνώριζε αν η Μαρία Καρυστιανού είχε πάρει άδεια για τις φωνές που ακούγονται, ο Παύλος Ασλανίδης είπε ότι «και με τη γυναίκα μου που μίλησα το βράδυ, έκλαιγε. Είδε εικόνες που δεν είχε ξαναδεί».

«Είδα χθες το όνομα του γιου μου σε ένα μάρμαρο και λύγισα για πρώτη φορά, όχι να δεις αυτό το πράγμα, νομίζω ήταν λάθος», σημείωσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Καρυστιανού: «Όνειρα σε μπάζωμα, ξεκάθαρο το όφελος για το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο»

Η Καρυστιανού επιτίθεται και στο δικαστικό συμβούλιο Λάρισας: Δόλιοι ελιγμοί από μια σκοτεινή σφηκοφωλιά

03.04.2026
Βασαρά κατά Καρυστιανού: Δεν επιτρέψαμε να συνεχιστεί η εκμετάλλευση του συλλόγου, να γίνει όχημα για προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες

Βασαρά κατά Καρυστιανού: Δεν επιτρέψαμε να συνεχιστεί η εκμετάλλευση του συλλόγου, να γίνει όχημα για προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες

02.04.2026

Ο Παύλος Ασλανίδης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στις φετινές διαδηλώσεις-διαμαρτυρίες με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το δυστύχημα.

«Και πέρυσι ήμουν στο Σύνταγμα και πέρυσι μίλησα. Δεν έχει διαφορά. Όλοι είμαστε, πολεμάμε για τα παιδιά μας και για τις οικογένειές μας. Για μένα δεν έπαιξε, δεν παίζει καθόλου ρόλο αυτό. Και είμαστε μια ομάδα, οι περισσότεροι από Θεσσαλονίκη γονείς, που ξεκινήσαμε τον σύλλογο για να βρούμε την αλήθεια, να δικαιώσουμε τα παιδιά μας, να οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και να δώσουμε στοιχεία για να βάλουμε όσους περισσότερους γίνεται στη φυλακή. Αυτός ήταν ο στόχος, τίποτα παραπάνω. Και παραμένει ο ίδιος και με τώρα που ξεκινούν και τα δικαστήρια, έχουν ξεκινήσει βέβαια για τα βίντεο. Θα απαιτήσουμε, θα “σπρώξουμε” τη δικαιοσύνη, να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Στις 23 του μήνα ξεκινά το μεγάλο δικαστήριο».

«Έχω απογοητευτεί από τον τρόπο που έγινε η ανάκριση όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο και δεν έγινε γιατί ό,τι στοιχεία πήγαιναν στον ανακριτή, πήγαιναν μόνο από εμάς. Δεν υπήρχε καμία έρευνα. Αλλοιώθηκε το τοπίο εκεί στις 6 μέρες. Έφυγαν πάρα πολλά κρίσιμα στοιχεία. Και όλα αυτά, τους πρώτους 6 μήνες δεν ακούγονταν τα Τέμπη και τρέχαμε 15-20 άνθρωποι για να μαζεύουμε στοιχεία, για να πηγαίνουμε στη Λάρισα, να προσπαθούμε να βρούμε τον Αγοραστό, να μας δώσει απαντήσεις, να στέλνουμε εξώδικα στον Αγοραστό, τι έγινε τότε, και ξεκίνησε όλο αυτό και όλη αυτή η προσπάθεια. Μετά κάναμε μία μήνυση και πήγε στη Βουλή και πήγε η Μαρία Καρυστιανού στην Εξεταστική, εκεί πραγματικά αποκαλύφθηκε και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Εκεί ξεκίνησε το κουβάρι να ξετυλίγεται με τα Τέμπη. Από τη δίκη περιμένουμε αυτοί που είναι, ειδικά για κακουργήματα, να φάνε ισόβια. Για τη διαδικασία, περιμένουμε να κάνει η δικαστικοί που έχουν κληρωθεί, να κάνουν αυτό που πρέπει, που έχουν ορκιστεί να κάνουν δηλαδή το αυτονόητο».

«Θα αφήσω να συλήσουν πάλι το παιδί μου;»

«Τώρα αυτή τη στιγμή είναι του Τριαντόπουλου που είναι σε εξέλιξη. Περιμένουμε πού θα πάει, αν πάει Δικαστικό Συμβούλιο, αν θα ξαναγυρίσει πίσω στη Βουλή. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανλή», συμπλήρωσε ο Παύλος Ασλανίδης.

Αναφορικά με τις εκταφές είπε: «Δέκα οικογένειες έχουν ζητήσει εκταφή. Βγαίνει ο κύριος Φλωρίδης και λέει ψέματα συνεχώς. Από ό,τι ξέρω έχουν αποσυρθεί οι περισσότεροι. Όχι όμως εντελώς. Έχουμε προσφύγει στα συμβούλια, περιμένουμε τις αποφάσεις. Γιατί ζητάμε να γίνει αυτό που μας είχε πει εξαρχής ο κύριος Τσόγκας στη Λάρισα ο εισαγγελέας και η κυρία Παπαϊωάννου, ότι θα γίνουν όλα. Και χημικές εξετάσεις, όλα. Είχαμε υποδείξει ιδιωτικά εργαστήρια του εξωτερικού για εμάς και πανεπιστήμια που μπορεί να πάει μόνο το κράτος, που συνεργάζονται και με την Ιντερπόλ, για να πάει και η Ελληνική Αστυνομία. Γιατί σε εξετάσεις απάντησαν, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και τα Πανεπιστήμια Κρήτης και των Αθηνών και της Κομοτηνής, ότι δεν μπορούν να γίνουν εδώ στην Ελλάδα. Και έρχεται αυτή η διάταξη, να μην τη χαρακτηρίσω, της προηγούμενης Δευτέρας, και λέει “αποφασίζουμε, πάτε για εκταφή μόνο για DNA και μόνο για τοξικολογικές”, όπως έγιναν στους μηχανοδηγούς. Δηλαδή τα παιδιά μας οδηγούσαν το τρένο; Είχαν πιει αλκοόλ ή είχαν πάρει ναρκωτικά; Μόνο γι’ αυτά τα δύο πράγματα; Και διατάσσει “της εκταφής να γίνουν άμεσα”, όπως και για μένα την έβαλαν 3 Μαρτίου».

«Θα αφήσω εγώ να συλήσουν πάλι το παιδί μου, όπως κάνανε στα Τέμπη; Που εγώ πιστεύω δεν είναι καν μέσα στο φέρετρο υπόλειμμα του παιδιού μου. Κι όπως και για πολλά, και ξέρουμε πάρα πολλά, αλλά δεν είναι της ώρας να τα πούμε. Και θα τους αφήσω να κάνουν μόνο αυτό για DNA κι αν έχει πάρει ναρκωτικά, έχει πιει αλκοόλ; Οι εκταφές έχουν οριστεί, αλλά εμείς έχουμε προσφύγει», τόνισε.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags: ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥΠΑΥΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΕΜΠΗ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Κεφαλονιά: Στον εισαγγελέα οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
Έγκλημα

Κεφαλονιά: Στον εισαγγελέα οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι

15.04.2026
Άγρια η δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία: Ο 42χρονος τον σκότωσε με τσιμεντόλιθο και μετέφερε τη σορό με παλετοφόρο σε ρέμα
Έγκλημα

Άγρια η δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία: Ο 42χρονος τον σκότωσε με τσιμεντόλιθο και μετέφερε τη σορό με παλετοφόρο σε ρέμα

14.04.2026
Next Post
Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Πάτρα: Μαλλιοτραβήγματα και μπουνιές σε σχολική εκδρομή – Στο νοσοκομείο μαθήτρια

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Κανιβαλισμός και ανθρωποφαγία: Είναι τελικά τόσο κακό να τρώμε ο ένας τον άλλον; Και αν ναι, γιατί;

15.10.2021
Χαλκιδική: «Σε λίγες ώρες κηδεύω το παιδί μου» λέει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης

Χαλκιδική: «Σε λίγες ώρες κηδεύω το παιδί μου» λέει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης

14.08.2024
Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα» (video)

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα» (video)

22.06.2024

ΤΑΣΗ_

Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Απτόητο το κύκλωμα της παράνομης συνταγογράφησης: Έγραψαν ξανά 200 κουτιά Xanax στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder και TikToker για αναβολικά – Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γυμναστήριό του

20.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved