Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει τον Αζεντίν Ουναΐ από τη Μαρσέιγ και ένα νέο δημοσίευμα από το Μαρόκο, τον θέλει να έχει λάβει αρνητική απάντηση σε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με τη μαροκινή ιστοσελίδα «le360sport», η Μαρσέιγ θεώρησε πολύ χαμηλή την πρώτη προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Αζεντίν Ουναΐ και την απέρριψε, με τους “πράσινους” να επανέρχονται με νέα πρόταση για δανεισμό ενός ακόμη χρόνου και υποχρεωτική αγορά 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αναφέρθηκε και σε σχετικό ρεπορτάζ Τούρκου δημοσιογράφου.
Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι “παλεύει” για να διατηρήσει τον Μαροκινό επιθετικό στο ρόστερ του, μετά την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν του με την ομάδα, ως δανεικός από τους “Μασσαλούς”.
newsit.gr