Empisteutiko.gr
03.10.25 || 09:36
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Η γυναίκα που προέβλεψε την 9/11 και τη δολοφονία Κένεντι προειδοποιεί για το υπόλοιπο 2025

18.04.2025
in Κόσμος
Η γυναίκα που προέβλεψε την 9/11 και τη δολοφονία Κένεντι προειδοποιεί για το υπόλοιπο 2025
Share TweetShareEmail

Ένα αμερικανικό μέντιουμ που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και τη δολοφονία του Τζον Κένεντι είχε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση για το 2025.

Η Jeane Dixon, η οποία γεννήθηκε στο Medford, Wisconsin, το 1904, έγινε ένα από τα πιο διάσημα μέντιουμ της Αμερικής, αφού μερικές από τις προβλέψεις της αποδείχθηκαν ανατριχιαστικά ακριβείς.

Αρχικά εργάστηκε γράφοντας ωροσκόπια που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλες τις ΗΠΑ και στη συνέχεια συνέχισε να κάνει προβλέψεις χρησιμοποιώντας μια κρυστάλλινη σφαίρα.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ο Σολτς έρχεται στην Αθήνα και πρέπει να του δώσουμε 2 δις για αχρείαστο εκσυγχρονισμό αρμάτων;

Μέντιουμ προβλέπει πως σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος – Πότε είναι

04.06.2024
Μέντιουμ «διαβάζει» τα σπαράγγια και «βλέπει» το μέλλον: Αυτές είναι οι προβλέψεις του για το 2024

Μέντιουμ «διαβάζει» τα σπαράγγια και «βλέπει» το μέλλον: Αυτές είναι οι προβλέψεις του για το 2024

30.12.2023

Η αστρολόγος έγινε γνωστή για τις προφητείες της σχετικά με σημαντικά πολιτικά γεγονότα και έγραψε ακόμη και επτά βιβλία με μπεστ σέλερ, συμπεριλαμβανομένης μιας αυτοβιογραφίας γεμάτης με τις προβλέψεις της για τα επόμενα χρόνια.

Στα απομνημονεύματά της του 1971, με τίτλο «A Gift Of Prophecy: The Phenomenal Jeane Dixon, αποκάλυψε ότι θα γινόταν μια τρομοκρατική ενέργεια εναντίον ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης στο εγγύς μέλλον, που πολλοί πίστευαν ότι ήταν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

1744949395466-371691343-1.jpg

Ωστόσο, οι προβλέψεις της εκτείνονταν πολύ μακριά στο μέλλον, με ορισμένες να επικεντρώνονται στο έτος 2025.

 

Στο βιβλίο της του 1969, My Life And Prophecies, η Jeane προέβλεψε ότι μεταξύ του 2025 και του 2037 θα ξεσπούσε πόλεμος μεταξύ της Κίνας και της Ρωσίας.

Έγραφε: «Το έτος 2025, η Κόκκινη Κίνα θα έχει φτάσει σε μια οικονομική και πολιτική σταθερότητα επαρκή για να προχωρήσει μπροστά και να γίνει ο Μεγάλος Κατακτητής».

Έγραψε: «Το έτος 2025, η Κόκκινη Κίνα θα έχει φτάσει σε μια οικονομική και πολιτική σταθερότητα επαρκή για να προχωρήσει μπροστά και να γίνει ο Μεγάλος Κατακτητής.

‘Εκείνη τη χρονιά, η Κόκκινη Κίνα θα προελάσει στη Ρωσία, θα κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος της βόρειας περιοχής της ΕΣΣΔ και δεν θα σταματήσει μέχρι να προχωρήσει στη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία, σταματώντας στα γερμανικά σύνορα.

‘Δεν θα εισβάλει στη Δυτική Ευρώπη, μέχρι τότε, ωστόσο, η Ρωσία θα έχει επίσης επεκτείνει την άμεση σφαίρα επιρροής της. Δεν θα περιορίζεται πλέον στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά θα περιλαμβάνει πλέον τη Λιβύη, την Αιθιοπία, το Ιράν και μεγάλο μέρος της Αφρικής. Αυτός ο κατακτητικός πόλεμος θα διαρκέσει από το 2025-2037’.

Εν τω μεταξύ, η ακριβής πρόβλεψή της ότι ο Τζον Κένεντι θα δολοφονείτο ήταν αυτή που ξεκίνησε την πορεία της προς τη φήμη.

Έγραψε στο τεύχος Μαΐου 1956 του περιοδικού Parade ότι τις προεδρικές εκλογές του 1960 θα κέρδιζε ένας Δημοκρατικός που «θα δολοφονείτο ή θα πέθαινε στο αξίωμα».

Ο πρόεδρος Κένεντι κέρδισε τις εκλογές του 1960 για τους Δημοκρατικούς και δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Ο ύποπτος Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ συνελήφθη περίπου μία ώρα μετά τη δολοφονία για τη δολοφονία του αστυνομικού του Ντάλας Τζι Τίπιτ.

1744949442640-610775591-2.jpg

Ο Όσβαλντ πυροβόλησε τον Τίπιτ με το περίστροφό του, αφού ο αστυνομικός τον πλησίασε στο δρόμο, και ο δολοφόνος συνελήφθη αργότερα να κρύβεται σε έναν κινηματογράφο.

Αρχικά κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Τίπιτ και αργότερα για τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι.

Δύο ημέρες αργότερα, καθώς ο Όσβαλντ συνοδευόταν σε ένα αυτοκίνητο για να μεταφερθεί από το αστυνομικό μέγαρο του Ντάλας στη φυλακή της κομητείας του Ντάλας, πυροβολήθηκε από τον Τζακ Ρούμπι, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της περιοχής με διασυνδέσεις με τον εγκληματικό υπόκοσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζιν προέβλεψε επίσης ότι ο Ρίτσαρντ Νίξον θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ το 1968, αλλά δεν θα ολοκλήρωνε τη θητεία του.

Ο Νίξον έγινε ο 37ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε με την πρώτη ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου 1969.

Ωστόσο, η προεδρία του έληξε όταν παραιτήθηκε στις 9 Αυγούστου 1974, μπροστά στη σχεδόν βέβαιη παραπομπή του σε δίκη και την απομάκρυνσή του από το αξίωμα, ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που το έκανε ποτέ, μετά το σκάνδαλο Watergate.

Ο Νίξον, ο οποίος ήταν τόσο ερωτευμένος με την Τζιν, που την προσκάλεσε πολλές φορές στο Οβάλ Γραφείο για να ακούσει περισσότερες από τις προβλέψεις της.

Εκείνη του μίλησε για ένα όραμα που είχε για μια τρομοκρατική επίθεση το 1972, η οποία θα γινόταν εκείνο το καλοκαίρι.

Λίγο αργότερα, η τρομοκρατική επίθεση «Σφαγή του Μονάχου» έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 στο Μόναχο της Γερμανίας.

Οκτώ μέλη της παλαιστινιακής μαχητικής ομάδας Μαύρος Σεπτέμβρης διείσδυσαν στο Ολυμπιακό Χωριό, σκότωσαν δύο Ισραηλινούς αθλητές και πήραν άλλους εννέα ομήρους.

Ο Νίξον εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την προνοητικότητά της, ώστε η Τζιν πιστώθηκε ως ένας από τους λόγους που δημιούργησε μια αντιτρομοκρατική επιτροπή.

Αλλού, προέβλεψε ότι θα γινόταν μια τεράστια ναυτική καταστροφή το 1989, που ήταν η χρονιά της πετρελαιοκηλίδας Exxon Valdez.

Ένα πετρελαιοφόρο Exxon Valdez προσάραξε στον ύφαλο Bligh Reef στο Prince William Sound της Αλάσκας, χύνοντας περίπου 11 εκατομμύρια γαλόνια αργού πετρελαίου.

Η πετρελαιοκηλίδα είχε σημαντικές περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, ιδίως στην άγρια ζωή της περιοχής και στις τοπικές κοινότητες.

1744949481464-682232633-Clipboard_04-18-2025_01.jpg

Το 1977, η Oprah Winfrey συναντήθηκε με το μέντιουμ και έχει αναφερθεί ότι η Jeane της είπε ότι θα είχε μια τεράστια καριέρα και εκατομμύρια θαυμαστές.

Η φήμη της Γουίνφρεϊ εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά την προβολή του τοκ σόου της, The Oprah Winfrey Show, σε εθνικό επίπεδο το 1986.

Η Jeane αργότερα επέμεινε ότι τα οράματά της προέρχονταν όλα από τον Θεό, γεγονός που της απέφερε πολλούς θαυμαστές από τις θρησκευτικές κοινότητες.

Ωστόσο, δεν ήταν όλες οι προβλέψεις της ακριβείς – για παράδειγμα, η Jeane πίστευε ότι η Ρωσία θα νικούσε τις ΗΠΑ στην κούρσα για να γίνει το πρώτο έθνος που θα έστελνε άνθρωπο στο φεγγάρι.

Ενώ η πρώτη χώρα που προσγειώθηκε με διαστημόπλοιο στη Σελήνη ήταν η Σοβιετική Ένωση, συγκεκριμένα με το σκάφος Luna 9 το 1966, ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι ήταν ο Νιλ Άρμστρονγκ, στις 20 Ιουλίου 1969, κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 11.

Ήταν επίσης λανθασμένη προβλέποντας ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπούσε το 1958, ότι θα υπήρχε θεραπεία για τον καρκίνο το 1967, ένα δεύτερο ολοκαύτωμα τη δεκαετία του 1980 και ότι η Ρώμη θα ανέβαινε και θα γινόταν και πάλι η μεγαλύτερη αυτοκρατορία στον κόσμο.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο κόσμος θα τελείωνε το 2020, όταν θα ξεσπούσε ένας «πόλεμος του Αρμαγεδδώνα» και θα εξαφάνιζε τον πλανήτη.

Ωστόσο, μπορεί να αναφερόταν στην πανδημία Covid-19, η οποία ξέσπασε το 2020 και πάνω από 3,4 εκατομμύρια άνθρωποι αναφέρθηκαν ότι πέθαναν παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Tags: ΜΕΝΤΙΟΥΜ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Μέση Ανατολή: Η Χαμάς αποδέχτηκε το σχέδιο συμφωνίας για ομήρους και εκεχειρία στη Γάζα
Κόσμος

BBC: Αρνητική η Χαμάς στην πρόταση Τραμπ

02.10.2025
Επίθεση με μαχαίρι σε συναγωγή στο Μάντσεστερ με πολλούς τραυματίες – Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη
Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι σε συναγωγή στο Μάντσεστερ με πολλούς τραυματίες – Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη

02.10.2025
Next Post
Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός για το φονικό τροχαίο στην Εγνατία – Ισχυρίστηκε πως πήγαινε με 51 χιλιόμετρα κι ότι δεν λειτουργούσε το e-pass

Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός για το φονικό τροχαίο στην Εγνατία - Ισχυρίστηκε πως πήγαινε με 51 χιλιόμετρα κι ότι δεν λειτουργούσε το e-pass

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Κιβωτός του Κόσμου: «Αν μιλήσω η μητέρα μου θα πεθάνει» έλεγε ο 19χρονος σε φίλο του

«Κιβωτός του κόσμου»: «Με κοπανούσαν στον τοίχο, με έσερναν στο πάτωμα και με έβριζαν» λέει 18χρονος που έμενε σε δομή

22.11.2022

Τραγωδία στην Πάτρα: Μηχανή καρφώθηκε σε κολόνα – Νεκρός 28χρονος

13.03.2023

Θα πάθετε πλάκα – Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί μέσα σε πέος ασθενή

01.03.2022

ΤΑΣΗ_

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

08.09.2025
Διατροφολόγος: Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν αγοράζει ποτέ από το σούπερ μάρκετ

Πρόστιμο 2,2 εκατομμύρια ευρώ σε Σκλαβενίτη και Lidl από το υπουργείο Ανάπτυξης

24.09.2025
ΑΑΔΕ: Στα “σκαριά” το ψηφιακό πελατολόγιο – Ποιους ελεύθερους επαγγελματίες αφορά

ΑΑΔΕ: Παγίδευσε γνωστό trapper, ο οποίος αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω… μη κερδοσκοπικής

06.09.2025
Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη – Προσαγωγές Τούρκων για τους πυροβολισμούς

Για δύο ώρες κυνηγούσαν τον γιο του επιχειρηματία οι αστυνομικοί: Οι κόντρες στην Αττική Οδό, το κρυμμένο supercar και το αλκοόλ

08.09.2025

Αυτά είναι τα νησιά στα οποία θα μειωθεί κατά 30% ο ΦΠΑ – Δείτε πίνακα

07.09.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved