Empisteutiko.gr
05.01.26 || 17:05
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ινδία: Ζευγάρι Ισπανών ταξιδιωτών δέχτηκε επίθεση και η γυναίκα βιάστηκε ομαδικά από 7 άνδρες

03.03.2024
in Κόσμος
Ινδία: Ζευγάρι Ισπανών ταξιδιωτών δέχτηκε επίθεση και η γυναίκα βιάστηκε ομαδικά από 7 άνδρες
Share TweetShareEmail

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Περού: 17 χρόνια κάθειρξη σε αστυνομικούς για τον βασανισμό και τον βιασμό διεμφυλικής

Περού: 17 χρόνια κάθειρξη σε αστυνομικούς για τον βασανισμό και τον βιασμό διεμφυλικής

16.12.2025
Αυτός είναι ο 20χρονος θείος και ο εραστής του που βίαζαν τα μικρά ανιψιά του

Αυτός είναι ο 20χρονος θείος και ο εραστής του που βίαζαν τα μικρά ανιψιά του

10.12.2025
Ένα ζευγάρι από την Ισπανία, το οποίο έγινε viral στα social media κάνοντας τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα αποκάλυψε ότι υπέστη μια φρικτή επίθεση ενώ περνούσε από την Ινδία. Ο Vincente και η Fernanda, γνωστοί στο κοινό τους ως Vuelta Al Mundo En Moto (Ο γύρος του κόσμου με μοτοσικλέτα), κοινοποίησαν βίντεο από ένα νοσοκομείο της Ινδίας εξηγώντας ότι δέχθηκαν επίθεση, ληστεία και ότι η Fernanda έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Ο Vincente και η Fernanda έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες από τότε που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Βαρκελώνη πριν από 5 χρόνια, συμπληρώνοντας πάνω από 170.000 χιλιόμετρα καθώς περιόδευαν τον κόσμο με τις μοτοσικλέτες τους. Το ζευγάρι έχει 122.000 followers στο Instagram καταγράφοντας το ταξίδι τους, τα γεύματα και τις εμπειρίες τους καθώς διασχίζουν τις ηπείρους.

Όμως, τα ταξίδια τους στη Νότια Ασία πήραν μια ανησυχητική τροπή χθες, καθώς το ζευγάρι ανέβασε δύο ιστορίες στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκαν επίθεση ενώ ταξίδευαν στην Ινδία.

Στο πρώτο βίντεο, που αναρτήθηκε την 1η Μαρτίου, η Fernanda και ο Vincente εμφανώς σοκαρισμένοι φαίνονται με μώλωπες στα πρόσωπά τους και με δάκρυα στα μάτια. Σε δηλώσεις τους στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψαν ότι δέχθηκαν επίθεση μετά την επίσκεψή τους στην περιοχή Dumka του κρατιδίου Jharkhand της Ινδίας – ο οποίος είναι γνωστός τουριστικός προορισμός.

Το ζευγάρι κατευθυνόταν προς το Νεπάλ μέσω Bhagalpur, αλλά είχε σταματήσει στην Dumka για να ξεκουραστεί και να στήσει τη σκηνή του κοντά στην αγορά Hansdiha. Αφού αποκοιμήθηκαν, 7 νεαροί μπήκαν στη σκηνή και επιτέθηκαν και στους δύο.

«Μας χτύπησαν. Έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν», λέει ο Vincente σε ένα από τα βίντεο, όπου φαίνεται να έχει στο κάτω χείλος του ράμματα. «Η Fernanda βιάστηκε. Επτά από αυτούς. Επτά άνδρες. Τα καθάρματα…». Ενώ ο Vincente έχει αρκετές μελανιές στο κεφάλι του, η πλευρά του προσώπου της Fernanda φαίνεται να έχει δεχτεί πολύ χειρότερα χτυπήματα, στο μάγουλο και το σαγόνι της.

Spain

«Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο, εδώ στην Ινδία. Είμαστε με την αστυνομία. Μας αφήνουν να κοιμηθούμε εδώ», λέει η Fernanda, με τα μάτια της κόκκινα από τα δάκρυα. Στη συνέχεια, ο Vincente εξηγεί ότι αφού κατήγγειλαν τον βιασμό, τους μετέφεραν στο Κοινοτικό Κέντρο Υγείας Saraiyahat, ώστε η Fernanda να μπορέσει να κάνει ένα κιτ βιασμού.

«Μας συνέβη κάτι που δεν θα ευχόμασταν σε κανέναν. Επτά άνδρες με βίασαν. Μας χτύπησαν και μας λήστεψαν, αν και όχι πολλά πράγματα, γιατί αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο με την αστυνομία. Συνέβη απόψε εδώ στην Ινδία», ανέφερε στο βίντεο η γυναίκα.

Σύμφωνα με το EuroNews, η ισπανική πρεσβεία στην Ινδία επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές και έστειλε προσωπικό για να συμπαρασταθεί στο ζευγάρι. Τρεις από τους επτά υπόπτους έχουν συλληθφεί και είναι πό κράτηση. Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter από τη δημοσιογράφο Anna Slatz, η οποία περιέγραψε την κατάσταση στους ακολούθους της. Από τη στιγμή που ανέβασε το βίντεο, έχει προσελκύσει πάνω από 500.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Ενώ πολλοί εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για το ζευγάρι, ορισμένοι χρήστες άρχισαν να μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία από τα ταξίδια τους στην Ινδία, με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι αρνητική.

«Το επίπεδο της σεξουαλικής επιθετικότητας που βίωσα ζώντας στην Ινδία για αρκετά χρόνια δεν είχε καμία σχέση με οπουδήποτε αλλού έχω πάει», έγραψε ο David Josef Volodzko. «Μια φορά μια εντελώς άγνωστη, μια Βρετανίδα, ζήτησε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου και να προσποιηθεί ότι είναι η κοπέλα μου σε μια διαδρομή με το τρένο, επειδή ένας άνδρας που περνούσε από το διάδρομο είχε γλείψει το πόδι της και ένιωθε ανασφαλής. Σύστησα μια φίλη μου σε έναν νεαρό Ινδό άνδρα και αντί να της σφίξει το χέρι, της χούφτωσε το στήθος και όταν εκείνη θύμωσε έγινε εξαιρετικά εχθρικός και νόμιζα ότι θα έπρεπε να παλέψω με τον τύπο».

Μια γυναίκα με το όνομα Sasha έγραψε: «Πέρασα 6 εβδομάδες στην Ινδία πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Ήμουν 21 ετών και ταξίδευα μόνη μου και ειλικρινά ήταν το χειρότερο μέρος που έχω βρεθεί στη γη. Τα άγρια ζώα θα είχαν περισσότερη αυτοσυγκράτηση από τους Ινδούς άνδρες. Με παρενοχλούσαν σεξουαλικά όλη μέρα, κάθε μέρα. Δεν θα επέστρεφα ποτέ ξανά».

Άλλοι σημείωσαν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη ιστορία που αφορά βιασμό στην Ινδία τα τελευταία χρόνια, με 90 σεξουαλικές επιθέσεις να καταγγέλλονται κάθε μέρα στη χώρα.

Σε μια άλλη σοκαριστική υπόθεση που συνέβη το 2018, μια τουρίστρια από τη Λετονία βιάστηκε ομαδικά και δολοφονήθηκε αφού ταξίδεψε στην Κεράλα αναζητώντας θεραπεία για την κατάθλιψή της. Η Liga Skromane, 33 ετών, εξαφανίστηκε αφού επισκέφθηκε ένα καταφύγιο γιόγκα. Το αποκεφαλισμένο, κατακρεουργημένο πτώμα της βρέθηκε ένα μήνα αργότερα σε μια δασώδη περιοχή.

Ενώ οι ύποπτοι που εμπλέκονταν στην υπόθεση της Skromane συνελήφθησαν για λίγο, η αστυνομία της Κεράλα αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο θάνατό της δεν ήταν απόρροια εγκληματικής ενέργειας.

Tags: INDIAΑΞΙΔΙΩΤΕΣΒΙΑΣΜΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Ελεύθεροι οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ που πήρε φωτιά και σκοτώθηκαν 40 άτομα – Δικαιοσύνη ζητούν οι Ελβετοί
Κόσμος

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Ελεύθεροι οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ που πήρε φωτιά και σκοτώθηκαν 40 άτομα – Δικαιοσύνη ζητούν οι Ελβετοί

05.01.2026
Ο Βουρλιώτης δέσμευσε Ferrari, Porsche, 30 αυτοκίνητα και 11 ακίνητα της Πόπης Σεμερτζίδου και συγγενών της
Κόσμος

Καθ’ οδόν στο δικαστήριο ο Μαδούρο

05.01.2026
Next Post

Super League: Πέφτει η αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Κορωνοϊός – Λάρισα: Πέθανε ανεμβολίαστος 50χρονος πατέρας δύο παιδιών

28.01.2022
ΑΣΕΠ 8Κ/2024: Προκήρυξη για 2.213 μόνιμες προσλήψεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου

ΑΣΕΠ 8Κ/2024: Προκήρυξη για 2.213 μόνιμες προσλήψεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου

15.01.2025

Μαξίμου: Σύσκεψη Μητσοτάκη με Χαρδαλιά, Κικίλια και Τσιόδρα

20.10.2020

ΤΑΣΗ_

«Φραπές»: «Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις» – Δεν είπε αν είναι κουμπάρος με Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή φαίνεται πως δεν είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ!

15.12.2025
Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

09.12.2025
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Εντοπίστηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων, Κώστας Γκίνης – Βρέθηκε κρυμμένο σε πεύκα το αυτοκίνητό του

03.01.2026
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Γυμνός με κομμένες τις φλέβες ο 45χρονος πυροσβέστης που εντοπίστηκε στο όρος Μπέλλες

03.01.2026
Σέρρες: Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Βγάζουν έως και 10.000 ευρώ ανά θύμα

«Μητρώο 11»: Πώς εξασφαλίζεις αποζημίωση 10.000€ από ανεπιθύμητες κλήσεις

14.12.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved