Empisteutiko.gr
13.10.25 || 22:44
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Είναι παραπλανημένοι οι ψηφοφόροι Κασιδιάρη; Μιλάμε σοβαρά, κύριε Τσίπρα;

19.05.2023
in Πολιτική
Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Είναι παραπλανημένοι οι ψηφοφόροι Κασιδιάρη; Μιλάμε σοβαρά, κύριε Τσίπρα;
Share TweetShareEmail

Διμέτωπη επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με τα πυρά του να είναι ελαφρώς πιο πυκνά προς τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε πολλές φορές, ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με τις πολιτικές τους αναγκάζουν το ΠΑΣΟΚ να είναι ισχυρό ανάχωμα. Αν λέγαμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν θα πηγαίναμε στον γκρεμό. Εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι, λέω ότι αυτό το δίπολο οδηγεί την χώρα στον γκρεμό και εγώ δείχνω έναν άλλο δρόμο».

 

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Οι επόμενες κινήσεις Ανδρουλάκη «για να γυρίσει ο ήλιος» του ΠΑΣΟΚ – Τι του ζητούν μετά τον «περίπατο» επί Δούκα

Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει, το μήνυμα Ανδρουλάκη

14.09.2025
Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: Να ανασκευάσετε και να αποσύρετε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος μου

Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: Να ανασκευάσετε και να αποσύρετε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος μου

27.08.2025

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι μετεκλογική «συνεργασία μπορεί να υπάρξει όχι απαραίτητα ανάμεσα στο πρώτο και το τρίτο κόμμα, αλλά και ανάμεσα στο πρώτο και στο τέταρτο κόμμα».

Σχολιάζοντας δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως αποτελεί θράσος του κ. Τσίπρα να θέλει να το παίξει Ανδρέας Παπανδρέου. “Την ώρα που ο Ηλ. Κασιδιάρης έγραφε tweet και καλούσε τους χρυσαυγίτες ”μη ψηφίσετε μικρότερα κόμματα, ψηφίστε αυτό που πονάει τον κ. Μητσοτάκη” και ο Κ. Μπαρμπαρούσης, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρότρυνε ευθέως: ”ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ”, ο κ. Τσίπρας δήλωνε ”Καλώ και τους παραστρατημένους της Χρυσής Αυγής”. Την ίδια μέρα. Είναι σύμπτωση; Ο κ. Τσίπρας βρήκε εκατό άλλοθι για να μην ψηφίσει την τροπολογία, που εμπόδιζε τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα να μπουν στη Βουλή και να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία μας από τον νεοναζισμό. Αυτό δεν είναι Αριστερά, αυτό δεν είναι πρόοδος”, υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνέχισε επισημαίνοντας πώς η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί για δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς ως μια εγκληματική συμμορία και προσέθεσε: “Όποιος λέει σήμερα πως θέλει να τους ψηφίσει, είναι παραπλανημένος; Μιλάμε σοβαρά; Βγαίνει ένας πρώην πρωθυπουργός, και καλά αριστερός, που έχει κάνει δηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, και λέει τι; Ότι είναι παραστρατημένοι και γι΄ αυτό ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Και την ίδια ώρα βγαίνουν ο Κασιδιάρης και ο Μπαρμπαρούσης και τον επιβεβαιώνουν. Εγώ καλώ όλους τους δημοκράτες, προοδευτικούς, αριστερούς πολίτες να έρθουν στο πραγματικό σπίτι της αξιοπρέπειας, της προόδου, της Κεντροαριστεράς και όχι στον κ. Τσίπρα. Είναι ο μέγας χορηγός του κ. Μητσοτάκη, και για να σωθεί, προσκαλεί ακόμη και όσους θέλουν να ψηφίσουν αυτή την εγκληματική συμμορία. Μετά τα όσα έγιναν -τις δολοφονίες που διέπραξαν και τη δικαστική καταδίκη τους-, το να συνεχίζουν κάποιοι να θέλουν να τους ψηφίσουν… Προφανέστατα δεν θέλουμε τέτοιους ψηφοφόρους. Το είπα με ευθύτητα. Καθαρά”.

Συνονμοσπονδία της θολούρας

«Είναι αναξιόπιστοι και οι δύο», είπε για Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως «αν ο Μητσοτάκης δεν είχε αντίπαλο και αξιωματική αντιπολίτευση την «συνομοσπονδία της θολούρας» θα είχε πέσει η κυβέρνηση».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «Η ΕΥΠ με παρακολουθούσε με εντολή Μητσοτάκη στην πιο κρίσιμη πολιτική περίοδο της ζωής μου», ενώ είπε ότι όπως θα συνέβαινε σε κάθε ευρωπαϊκό ευνομούμενο Κράτος πρέπει «ο καθένας να πληρώσει τις ποινικές ευθύνες του».

«Όσο ψηλά και να είσαι, θα πληρώσεις όπως ο λαός», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ερώτημα εάν θα ήθελε να μπει στην φυλακή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ενώ ανέφερε ότι είναι «λάθος η πρόταση Τσίπρα, γιατί μπορεί να μην έχουμε καταλήξει στα πρόσωπα. Πρέπει πρώτα να γίνει η Εξεταστική Επιτροπή, χωρίς καταχρηστική χρήση του απορρήτου και μετά να γίνει Προανακριτική Επιτροπή».

Σε ότι αφορά την τρίτη εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Νίκοςς Ανδρουλάκης είπε «Παίρνω την εντολή. Είναι ισχυρό το ΠΑΣΟΚ με 12-13% και ψάχνω για προγραμματικές συγκλίσεις σε μείζονα θέματα. Μιλώ με όποιον συζητά και συμφωνεί στις προγραμματικές δεσμεύσεις για ισχυρό κοινωνικό κράτος, κοινωνική κατοικία, επαναφορά ΕΚΑΣ, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου από το 2025, επαναφορά κανονικότητας σε συντάξεις χηρείας και αναπηρίας και άλλα μέτρα».

Tags: ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Πλεύρης: «13 χρόνια που ένας εγκληματίας λαθρομετανάστης κακοποίησε τη Μυρτώ στην Πάρο»
Πολιτική

Πλεύρης: Να μην υπάρχουν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στον Άγνωστο Στρατιώτη.

13.10.2025
Μητσοτάκης σε Τασούλα: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τη Λιβύη για ροές παράνομων μεταναστών
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη

12.10.2025
Next Post
Ιταλία: Κρίσιμες οι ώρες για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι – Στην εντατική με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα

Ιταλία: Εξιτήριο πήρε ο Μπερλουσκόνι μετά από 45 ημέρες νοσηλείας

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Πόλεμος Ουκρανία: Γιατί είναι «εξαφανισμένη» η ρωσική αεροπορία -Οι θεωρίες από think tanks ΗΠΑ και Βρετανίας

09.03.2022

«Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σε αναπηρικό καροτσάκι»

21.03.2022
Kids Wallet – Παιδιά και social media: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Τα τρία στάδια

Kids Wallet – Παιδιά και social media: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Τα τρία στάδια

17.12.2024

ΤΑΣΗ_

Διατροφολόγος: Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν αγοράζει ποτέ από το σούπερ μάρκετ

Πρόστιμο 2,2 εκατομμύρια ευρώ σε Σκλαβενίτη και Lidl από το υπουργείο Ανάπτυξης

24.09.2025
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η μητέρα του ζήτησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική» σύμφωνα με πληροφορίες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Κάνει αλόγιστη χρήση κοκαΐνης – Ξεριζώνει μόνος του τα μαλλιά του»

19.09.2025
Απειλές από Τούρκο οπαδό στη γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

Απειλές από Τούρκο οπαδό στη γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

16.09.2025
Ομολογία – σοκ Von der Leyen: «Επιβάλαμε τα εμβόλια Covid-19 Pfizer, χωρίς να ξέρουμε τι θα πάθουν οι πολίτες»!

Ομολογία – σοκ Von der Leyen: «Επιβάλαμε τα εμβόλια Covid-19 Pfizer, χωρίς να ξέρουμε τι θα πάθουν οι πολίτες»!

18.09.2025
Γιατί προσλαμβάνονται 100 Ρομά στην ΕΛ.ΑΣ. – Το σχέδιο Χρυσοχοΐδη για τους καταυλισμούς

Γιατί προσλαμβάνονται 100 Ρομά στην ΕΛ.ΑΣ. – Το σχέδιο Χρυσοχοΐδη για τους καταυλισμούς

25.09.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved