Empisteutiko.gr
05.06.25 || 00:20
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου για όλους και για όλα – Τα νέα μηνύματα που στέλνει μέσω του δικηγόρου της

26.04.2022
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου για όλους και για όλα – Τα νέα μηνύματα που στέλνει μέσω του δικηγόρου της
Share TweetShareEmail

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται καθημερινά την πίεση να αυξάνεται, με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί να χαρακτηρίζει την υπόθεση ως ιδιαίτερα δύσκολη. Η κατηγορούμενη μητέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, ευελπιστεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να πετύχει τον πρώτο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την αποφυλάκισή της. Απειλεί τον Μάνο Δασκαλάκη με μηνύσεις, ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο και για την ώρα αποφεύγει να ξεκαθαρίσει αν ήταν εκείνη πίσω από τα δύο τηλεφωνήματα με αλλοιωμένη φωνή. 

Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και για την ανάθεση τεχνικών συμβούλων σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ανέφερε αρχικά. «Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Σοκ στη δίκη του Diddy – Προβλήθηκε αμοντάριστο το βίντεο του ξυλοδαρμού της Κάσι Βεντούρα από τον ράπερ

Ο Diddy έδωσε 100.000 δολάρια για το βίντεο του ξυλοδαρμού της Βεντούρα

04.06.2025
Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς λέει ότι είναι «τρομακτικό» για τα αγόρια να συναντήσουν τον αμήχανο πατέρα της

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς λέει ότι είναι «τρομακτικό» για τα αγόρια να συναντήσουν τον αμήχανο πατέρα της

04.06.2025

Η 33χρονη, που δηλώνει εξαρχής πεπεισμένη για την ύπαρξη κάποιας «κρυφής» κληρονομικής προδιάθεσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή. Σε επικοινωνία που είχαν, πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης. «Να το κάνουμε» ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου. ‘Οταν όμως πληροφορήθηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοστοβάρα εξέταση -περί των 700 ευρώ –, προς στιγμήν αναθεώρησε, λόγω οικονομικής στενότητας. Ακολούθως έδωσε τη συγκατάθεση της να προχωρήσει η διαδικασία.

Για το τεστ πατρότητας και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της 33χρονης, για το τεστ πατρότητας. Και οι δύο γονείς είχαν πάει να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαινόταν να είχε αμφιβολίες τότε για την πατρότητα, αυτό ίσως θα έπρεπε εάν ήταν αλήθεια, να τον απασχολήσει νωρίτερα. Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο».

«Θα καταθέσουμε μήνυση εάν προσφύγει σε τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης», αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος. «Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας», τόνισε σχετικά με το άγνωστο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο.

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση. Βρίσκομαι στη μέση γιατί αυτά που λέει και αυτά που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται ούτε ούτε διαψεύδονται. Όσο αφορά στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστάλησαν 27 διαφημίσεις στον υπολογιστή της, τις οποίες δεν άνοιξε ποτέ», κατέληξε.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Τέμπη: Πήγα στον Αρειο Πάγο να δώσω στοιχεία και μου είπαν να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει, λέει η Μαρία Καρυστιανού
Ελλάδα

Η Μαρία Καρυστιανού ζητά προανακριτική για εσχάτη προδοσία από Μητσοτάκη έως Σπίρτζη για τα Τέμπη

04.06.2025
Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων στο κέντρο της Πάτρας
Ελλάδα

Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων στο κέντρο της Πάτρας

04.06.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved