Empisteutiko.gr
02.10.25 || 10:29
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απειλούν την οικογένεια Δασκαλάκη στο Facebook

16.02.2022
in Ελλάδα
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απειλούν την οικογένεια Δασκαλάκη στο Facebook
Share TweetShareEmail

Η οικογένεια Δασκαλάκη, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά έχοντας χάσει τα τρία παιδιά της, έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την καχυποψία που δημιουργούν τα αναπάντητα ερωτήματα για τους θανάτους των μικρών κοριτσιών και απειλές από τους… τρομοκράτες των πλήκτρων. Οπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας στην «Πελοπόννησο», η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της από χρήστες του Facebook και γενικότερα του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας από την Πάτρα κατήγγειλε ότι εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (σ.σ.: το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»! Στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν αναφέρεται αν έχει επιληφθεί του θέματος η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, εκτός από αποκρουστικό για τους γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών, είναι κι εξόχως ανησυχητικό, που έχουν άλλο ένα θέμα να αντιμετωπίσουν μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα καταστάσεων.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε τσαντάκι από καφετέρια και έκρυψε τα χρήματα στο εσώρουχό του

Πάτρα: Αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητο και μετά επιτέθηκε με σιδερολοστό στον αδερφό του

24.09.2025
Θρίλερ στα Σπάτα: Άνδρας απείλησε με μαχαίρι επιβάτες και οδηγό λεωφορείου

Πάτρα: Τέσσερις ανήλικες εξανάγκασαν 13χρονη να τους φιλήσει τα πόδια αλλιώς θα την μαχαίρωναν

18.09.2025

Εν αναμονή των καταθέσεων

Την ίδια στιγμή δεν έχουν ξεκινήσει καταθέσεις στο Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αθηνών με τις καταθέσεις να ξεκινούν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου «Παίδων», καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της «σκοτεινής» αυτής υπόθεσης, μιας κι εκεί κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα πριν από λίγες εβδομάδες. Και οι γιατροί του Καραμανδανείου όπως και του ΠΓΝΠ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Αλλωστε είναι αυτοί οι οποίοι πολλάκις ασχολήθηκαν με τα παιδιά και ειδικά με την Τζωρτζίνα. Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης όσο και οι εξειδικευμένοι παιδίατροι του Καραμανδανείου θα μιλήσουν για τα περιστατικά που αφορούν την πορεία της υγείας του παιδιού, το πώς κατέληξε στην ΜΕΘ και ό,τι περίεργο παρατήρησαν στη διάρκεια της νοσηλείας της ώστε να απαντηθούν όσα περισσότερα ερωτηματικά μπορούν.

Αρχές Μαρτίου οι τοξικολογικές

Σε ό,τι αφορά στις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι απαντήσεις των οποίων θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης, αναμένονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Ο ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Σωκράτης Τσαντίρης, που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβούν, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

Γιατί η υπόθεση μπορεί να μείνει για πάντα ανεξιχνίαστη

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μείνει ανεξιχνίαστη η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια ο καθηγητής Παθολογίας και Καρδιολογίας, Περικλής Νταβλούρος. Όπως τόνισε, μιλώντας χθες σε διάφορες τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, «αυτήν την στιγμή, μπορούμε να ξέρουμε μόνο τι δεν έχει συμβεί και όχι τι έχει συμβεί».

Ο κ. Νταβλούρος μιλώντας για το ιστορικό του τελευταίου παιδιού της οικογένειας, σημείωσε πως «αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο απινιδωτής στην μικρή Τζωρτζίνα, δεν έχει καταγράψει μια επικίνδυνη, θανατηφόρα αρρυθμία από αυτές που επιφέρουν τον θάνατο».

«Στον αιφνίδιο θάνατο παιδιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με ελληνική μελέτη, ευθύνεται κυρίως η καρδιά, όμως υπάρχουν και άλλα αίτια. Σε πολλές περιπτώσεις, παρά τις εξετάσεις και την ενδελεχή έρευνα, μπορεί και να μην βρούμε ποτέ τίποτα, παρά τις ιστολογικές, τις τοξικολογικές και τις εξετάσεις DNA. Μεγάλο ποσοστό τέτοιων περιστατικών παραμένει ανεξιχνίαστο», επισήμανε με νόημα ο κ. Νταβλούρος.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, υπογράμμισε πως «ένας προγεννητικός έλεγχος το πιθανότερο είναι να μην μας βοηθούσε να βρούμε κάτι, εκτός εάν κάποιος στην οικογένεια είχε κάποιο γνωστό πρόβλημα».

«Δεν είναι κληρονομικές όλες οι γονιδιακές παθήσεις. Το ότι δεν έδειξε κάτι ο γονιδιακός έλεγχος δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα» υπογράμμισε ο Περικλής Νταβλούρος ενώ επανέλαβε εμφατικά πως «ποσοστό έως 30% των θανάτων παιδιών και νέων, παραμένει ανεξιχνίαστο σε όλον τον κόσμο».

 

ΠΗΓΗ: reader.gr

Tags: ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΠΑΤΡΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Χανιά: Τραγωδία στον ΒΟΑΚ με άνδρα να πεθαίνει από ανακοπή ενώ τον είχαν σταματήσει για έλεγχο
Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε 44χρονο που οδηγούσε πατίνι

02.10.2025
Αναφυλακτικό σοκ κατά τη χορήγηση αντιβιοτικού υπέστη η 28χρονη έγκυος που πέθανε στο νοσοκομείο της Αρτας
Ελλάδα

Αναφυλακτικό σοκ κατά τη χορήγηση αντιβιοτικού υπέστη η 28χρονη έγκυος που πέθανε στο νοσοκομείο της Αρτας

01.10.2025
Next Post
Survivor Spoiler 16/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού – Ποιος Μαχητής αποχωρεί

Survivor Spoiler 16/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού – Ποιος Μαχητής αποχωρεί

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Ο Πούτιν υπογράφει αύριο την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας – Στη Μόσχα οι αυτονομιστές «ηγέτες»

29.09.2022

Παγκόσμιο σοκ: Εφυγε από την ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

25.11.2020
Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω και τον θυμό και την οργή -Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα

Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω και τον θυμό και την οργή -Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα

08.09.2023

ΤΑΣΗ_

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε τρένο στη Σάρλοτ – Ο δράστης έφυγε ατάραχος

08.09.2025
Διατροφολόγος: Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν αγοράζει ποτέ από το σούπερ μάρκετ

Πρόστιμο 2,2 εκατομμύρια ευρώ σε Σκλαβενίτη και Lidl από το υπουργείο Ανάπτυξης

24.09.2025
Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας

Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας

03.09.2025
ΑΑΔΕ: Στα “σκαριά” το ψηφιακό πελατολόγιο – Ποιους ελεύθερους επαγγελματίες αφορά

ΑΑΔΕ: Παγίδευσε γνωστό trapper, ο οποίος αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω… μη κερδοσκοπικής

06.09.2025
Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη – Προσαγωγές Τούρκων για τους πυροβολισμούς

Για δύο ώρες κυνηγούσαν τον γιο του επιχειρηματία οι αστυνομικοί: Οι κόντρες στην Αττική Οδό, το κρυμμένο supercar και το αλκοόλ

08.09.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved