Empisteutiko.gr
17.04.26 || 12:10
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ζάκυνθος: Αυτοψία στον «αμαρτωλό» Λαγανά – Δείτε βίντεο με Βρετανούς τουρίστες να ξεσαλώνουν για σεξ και «μπόμπες»

05.09.2020
in Ελλάδα
Share TweetShareEmail

Στους αμαρτωλούς δρόμους της μικρής πολιτείας της Ζακύνθου, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για νεαρούς Άγγλους τουρίστες 18-20 χρονών, οι οποίοι έρχονται να πιουν, να μεθύσουν, να ξεφαντώσουν, να απελευθερωθούν και, φυσικά, να ψάξουν για σεξ περπάτησε το protothema.gr.

Μέσα κι έξω από τα μπαρ, στις τουαλέτες, στο δρόμο, στις παραλίες, παντού. Οι τουρίστες που ταξίδεψαν φέτος στον Λαγανά αψηφώντας τον κίνδυνο μετάδοσης του Covid-19, πλήρωσαν περίπου 300 ευρώ για κάθε τουριστικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει 7 μέρες διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό, καθώς και τα αεροπορικά τους εισιτήρια να πάνε και να ρθουν από τη Μ. Βρετανία. Σχεδόν τσάμπα, καθώς το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η ποιότητα του στρώματος στο οποίο θα ξαπλώσουν ξημερώματα, για να σηκωθούν λίγες ώρες μετά για να «ψηθούν» κάτω από τον ήλιο.

 

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Βουλιαγμένη: «Ένιωσαν ότι τα ποτά είναι “μπόμπα”», λέει μαθήτρια – Τι έδειξε έρευνα της Ασφάλειας

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα: Σε εφαρμογή η επαλήθευση ηλικίας μέσω gov.gr Wallet και του Kids Wallet

21.03.2026
Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου 14χρονη με οξεία μέθη – Κατανάλωσε ποτό από κιόσκι εκδήλωσης

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικος έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

08.03.2026

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η ποιότητα του αλκοόλ που θα κατεβάσουν στα διψασμένα λαρύγγια τους. Μείγματα που παραπέμπουν σε πρατήριο καυσίμων, σίγουρα όχι όμως σε μπαρ. Στο παρελθόν άλλωστε έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιστατικά τύφλωσης Άγγλων τουριστών από ακατάλληλης ποιότητας αλκοόλ που τους σέρβιραν σε κάποιο μπαρ για μερικά μόλις ευρώ. Ωστόσο δεν πτοούνται.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα καταφέρουν να γίνουν λιώμα από το ποτό, να απελευθερωθούν και να ψάξουν για σεξ. Και για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός, άπαντες συνωμοτούν. Από τα στριπτιζάδικα με τα λαμπερά φώτα που βγάζουν γυναίκες στο δρόμο για να προσελκύσουν πελάτες, μέχρι τους μπάρμεν που φροντίζουν να κάνουν τύφλα στο μεθύσι τα νεαρά κορίτσια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο εξευτελιστικο είναι το κόστος διακοπών στον Λαγανά: Ζευγάρι Τσεχων που αφιχθηκε στις 4 Σεπτέμβρη και πρόκειται να αναχωρήσει στις 11 Σεπτέμβρη πλήρωσε  πακετο 500 ευρω στο οποίο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά τους εισητηρια, η μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο, φαγητό και ποτό όλη μερα!

Και κάπου εδώ ξεκινάει το θέατρο του παραλόγου, λένε οι ξενοδόχοι που τόλμησαν να ανοίξουν φέτος τα καταλύματα τους βάσει ενός ιδιαίτερα αυστηρού πρωτοκόλλου προκειμένου να προστατευτούν οι πελάτες τους από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Κινδυνεύει να κολλήσει κορωνοϊό ο Άγγλος τουρίστας στα ξενοδοχεία μας και όχι στα μπαρ που κάθε βράδυ συνωστίζεται και πίνει ανεξέλεγκτα;» διερωτάται ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στον Λαγανά. Από τη μια ιδρώνει να τηρήσει τα μέτρα, να φοράει σύσσωμο το προσωπικό τις προστατευτικές μάσκες, να έχει δώσει ένα κάρο λεφτά για να προμηθευτεί τα απαραίτητα εργαλεία, και από την άλλη βλέπει τον πελάτη της να ιδρώνει στα μπαρ κάθε βράδυ, εκεί όπου δεν τηρείται κανένα απολύτως μέτρο προστασίας ενώ οι έλεγχοι της Αστυνομίας περιορίζονται σε περατζάδες με ανοιχτούς φάρους, λες και οι τουρίστες μπορούν να ξεχωρίσουν χρώματα και ήχους μέσα στο μεθύσι τους.

Τις τελευταίες μέρες, το πανηγύρι ξεκινάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα από την Παρασκευή 28 Αυγούστου, όταν ήχησε στα κινητά τηλέφωνα ντόπιων και τουριστών ο ανατριχιαστικός ήχος από το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας μέσω της υπηρεσίας 112. Η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και η αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όπως live παρτυ κλπ, οδήγησε τους Άγγλους τουρίστες σε ομαδικές πορείες. Πρώτα όμως είχαν προχωρήσει σε «καταδρομικές» σε περίπτερα και μίνι μάρκετ, αδειάζοντας ότι αποθέματα υπήρχαν σε αλκοόλ, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr από χθες το βράδυ.

Στην παραλία λοιπόν οι καταστάσεις μπορούν να παρεκτραπούν. Δεν είναι μόνο ο συγχρωτισμός που εγκυμονεί κινδύνους, καθώς τώρα μιλάει μόνο το αλκοόλ. Και η πιθανότητα να δεις μπουκάλια να εκσφενδονίζονται πάνω σε κεφάλια είναι μεγαλύτερη και από το να κολλήσεις κορωνοϊό.

Το ξύλο που πέφτει είναι ανελέητο και χωρίς κανέναν απολύτως σοβαρό λόγο. Αρκεί να στραβοκοιτάξεις κάποιον ή να βρίσεις την ομάδα που υποστηρίζει. Ε, δεν θέλει και πολύ για να σε πάρουν τα αίματα.

Κι όμως, πρόκειται για τους ίδιους τουρίστες που τις πρώτες πρωινές ώρες θα καταλήξουν σε κάποιο κρεβάτι ξενοδοχείου ή θα καθίσουν υπομονετικά στην ουρά σε απόσταση δυο μέτρων ο ένας πίσω από τον άλλον για να σερβιριστούν στην αίθουσα του πρωινού, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, κάτοικος του Λαγανά μας έστειλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να βάζουν με φορείο σε ασθενοφόρο τουρίστα ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, τη στιγμή δηλαδή που έκλειναν όλα τα μπαρ και ο όχλος κατέβαινε προς την παραλία.

 

Πηγή: protothema.gr

Tags: ΑΛΚΟΟΛΖΑΚΥΝΘΟΣΣΕΞΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Κεφαλονιά: Στα δικαστήρια οι τρεις για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς
Ελλάδα

Κεφαλονιά: Στα δικαστήρια οι τρεις για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς

17.04.2026
Κεφαλονιά: «Ήταν ζωντανή στην αγκαλιά μου, μετά από λίγο πέθανε», λέει ο πατέρας της 19χρονης
Ελλάδα

Κεφαλονιά: «Ο 66χρονος που έστειλε λεφτά στην κόρη μου μάλλον είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος»

17.04.2026
Next Post

Σάλος με τον Γιάγια Τουρέ! Πρόσφερε 19 ιερόδουλες σε συμπαίκτες σε αγώνα της UNICEF(Εικόνες)

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Αποχώρησε το «Τσεσμέ» από το Αιγαίο – Σε αναμονή του τουρκικού στόλου για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»

25.02.2021

Βρετανία: Χάος για τους ταξιδιώτες με ακυρώσεις πτήσεων – Οικογένεια έφτασε με 32 ώρες καθυστέρηση στην Κρήτη

05.06.2022
Απόστολος Λύτρας: Κινδυνέυει με οριστική διαγραφή από τον δικηγορικό σύλλογο – Νέες καταγγελίες

Ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης από τον Κορυδαλλό – Υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους

28.06.2024

ΤΑΣΗ_

Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Απτόητο το κύκλωμα της παράνομης συνταγογράφησης: Έγραψαν ξανά 200 κουτιά Xanax στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder και TikToker για αναβολικά – Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γυμναστήριό του

20.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved