Empisteutiko.gr
16.04.26 || 19:47
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

«Σέρρες»: Τι είναι αυτή η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που ενθουσίασε -Διηγείται τη σχέση πατέρα-γιου

16.04.2022
in Showbiz, Σερραϊκά Νέα
«Σέρρες»: Τι είναι αυτή η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που ενθουσίασε -Διηγείται τη σχέση πατέρα-γιου
Share TweetShareEmail

Η νέα σειρά, «Σέρρες», του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα στο συνδρομητικό κανάλι του Αnt-1 ταξιδεύοντας το κοινό στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιουργός πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών, επέστρεψε με ένα δυνατό σενάριο που διαπραγματεύεται την σχέση πατέρα- γιου με φόντο τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες δίνοντας, μάλιστα, και τον τίτλο στην νέα του σειρά.

Κατά την περίοδο της καραντίνας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, από την εξοχική του κατοικία στην Αίγινα, όπου περνάει τον περισσότερο χρόνο του, εμπνεύστηκε το σενάριο της νέας του σειράς με τους χάρτινους ήρωες του να γίνονται η δική του παρέα, αλλά και η ψυχοθεραπεία του.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

30 επιχειρήσεις αναζητούν προσωπικό για δεκάδες ειδικότητες στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στις Σέρρες

14.04.2026
Θρήνος στην Καβάλα για τον θάνατο του 3χρονου σε τροχαίο – Το είχε αγκαλιά η μαμά του στη θέση του συνοδηγού

Θρήνος στην Καβάλα για τον θάνατο του 3χρονου σε τροχαίο – Το είχε αγκαλιά η μαμά του στη θέση του συνοδηγού

11.04.2026

Μέσα από την νέα σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης μάς ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που θα αγγίξει το ελληνικό κοινό. Με ουσιαστικούς διαλόγους, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο σεναριογράφος και ηθοποιός, προσεγμένη σκηνοθετική ματιά με την υπογραφή του Σταμάτη Πατρώνη, ένα ενδιαφέρον καστ με εκλεκτούς ηθοποιούς και την πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά.

Στα 10 επεισόδια της σειράς «Σέρρες», που θα ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή στη συνδρομητική πλατφόρμα Ant1+, θα γνωρίσουμε τη διαδρομή δύο άντρων, του πατέρα και του γιου μέσα από μια γκάμα ποικίλλων συναισθημάτων που γεννιούνται από τη σχέση τους. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών, ενώ τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε ο Γιώργος Γάλλος και ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Γιώργος Καπουτζίδης:«Επέστρεψα στη πόλη μου για να πω αυτή την ιστορία»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μεγάλωσε στις Σέρρες και πριν 30 χρόνια έφυγε από τον τόπο καταγωγής του για να κάνει τα δικά του επαγγελματικά βήματα. Ο ίδιος επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ, ακόμα και σεναριακά, προκειμένου να διηγηθεί μια ιστορία γραμμένη με πάθος και μεράκι.
Γιώργος Καπουτζίδης Σέρρες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης/ Φώτο: Παναγιώτης Μάλλιαρης

«Έφυγα από την πόλη μου πριν από 30 χρόνια και επέστρεψα για να διηγηθώ αυτή την ιστορία. Είναι μια ιστορία αστεία, γεμάτη αγάπη, νοσταλγία και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Γράφοντας τη σειρά, ήμουν πιο ελεύθερος. Η ιστορία δείχνει μια εξέλιξη που έχω κι εγώ ως σεναριογράφος. Επίσης, δεν το αντιμετώπισα σαν δουλειά, αλλά σαν μια ψυχοθεραπεία ή παρέα. Γράφτηκε στην καραντίνα, στην Αίγινα και ήταν η παρέα μου αυτός ο κόσμος. Με τιμά ιδιαίτερα που οι «Σέρρες» είναι η πρώτη σειρά του ΑΝΤ1+ και είναι σημαντικό ότι θα βγουν πολλές καινούργιες δουλειές και οι δημιουργοί θα είναι πιο ελεύθεροι να εκφραστούν. Θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα, καινοτόμα και τολμηρά» ανέφερε ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης.

«Σέρρες», η υπόθεση της σειράς

Μετά από 40 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Λευτέρης χάνει την Ευτυχία του και πασχίζει να βρει ξανά νόημα στη ζωή του. Όταν ο μικρότερος γιος του, ο Οδυσσέας, επιστρέφει στις Σέρρες, οι δύο άντρες ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο και θα λύσουν το μπερδεμένο νήμα της σχέσης τους.

Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Γιώργος Γάλλος και Πάνος Νάτσηςμε τον σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη. Σέρρες
Οι πρωταγωνιστές Γιώργος Γάλλος και Πάνος Νάτσηςμε τον σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Η Λένα Δροσάκη

Άραγε πώς ορίζουν τη ζωή μας οι οικογενειακοί δεσμοί; Πώς πλάθουν τις επιλογές και την προσωπικότητα μας όταν τους πολεμάμε ή όταν τους αποδεχόμαστε; Οι «Σέρρες» συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει. Με ευαισθησία συνυφασμένη με ρεαλισμό, αλλά και στιγμές γέλιου, διηγούνται μια ιστορία γυρισμού σε μέρη και ανθρώπους που μας σημάδεψαν και δημιούργησαν αυτό που είμαστε σήμερα. Οι ήρωές μας ξενιτεύονται, περιπλανώνται και επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν, για να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν, τελικά, ο ένας τον άλλο. Οι «Σέρρες» έρχονται να μας θυμίσουν γιατί πάντα επιστρέφουμε στον τόπο που θεωρούμε πατρίδα, αλλά και να φωτίσουν ότι, στην πραγματικότητα, όλοι είμαστε διαφορετικά ίδιοι και ίδια διαφορετικοί.

Οι συντελεστές της σειράς

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣΣΕΡΡΕΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι
Showbiz

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι

16.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι
Showbiz

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Next Post
Ουκρανία: Πυρηνική απειλή μετά τη βύθιση του Moskva και τις αποτυχίες του Πούτιν – Τι εκτιμά η CIA

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δορυφορική εικόνα με το Moskva να φλέγεται – «Και οι 510 είναι νεκροί»

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Θεσσαλονίκη: Διεκόπη για την επόμενη Τετάρτη η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 24χρονου – Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε Ρομά που αρραβωνιάστηκε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του

08.11.2023
Ξύλινα σπίτια αντί για κοντέινερ η λύση για τους πληγέντες από πλημμύρες και φωτιές

Ξύλινα σπίτια αντί για κοντέινερ η λύση για τους πληγέντες από πλημμύρες και φωτιές

26.09.2023
Blue Horizon: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη – Έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Αύριο 40 μέρες από τον άδικο χαμό του Αντώνη

14.10.2023

ΤΑΣΗ_

Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved