ΥΛΙΚΑ
230 γρ. Ντοματίνια
2 τμχ. Ντομάτες
20 φύλ. Βασιλικός
200 γρ. Βουβαλίσια Μοτσαρέλα
30 γρ. Σαλάτα μεσκλάν
100 γρ. Κρουτόν
Αλάτι
Θυμάρι
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1/2 σκ. Σκόρδο
2 τμχ. Αντζούγια φιλέτο
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. Βαλσάμικο ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
10 γρ. Χυμό Λεμόνι
Για τη σαλάτα
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε τέταρτα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από τη μοτσαρέλα μέσα σε ένα μπολ.
Για το ντρέσινγκ
Για να κάνουμε το ντρέσινγκ, βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μιξεράκι. Αλέθουμε μέχρι να έχουμε μια αραιή σάλτσα. Προσθέτουμε το ντρέσινγκ μέσα στο μπολ που είναι η σαλάτα και ανακατεύουμε.
Στήνουμε τη σαλάτα μέσα στο πιάτο και από πάνω γαρνίρουμε με τη μοτσαρέλα που την έχουμε κόψει ανομοιόμορφα με το χέρι μας.
Καλή σας απόλαυση!