Empisteutiko.gr
13.04.26 || 14:15
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκότωνε σε δόσεις την Τζωρτζίνα – Στο κινητό της οι απαντήσεις για την κεταμίνη

01.04.2022
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκότωνε σε δόσεις την Τζωρτζίνα – Στο κινητό της οι απαντήσεις για την κεταμίνη
Share TweetShareEmail

Ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μπει τα κινητα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη φόνισσα της Πατρας που σκότωνε σε δοσεις τη μικρή Τζωρτζίνα. Οι ειδικοι ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεων της. Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων απο καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δωθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

Εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στη μικρή Τζωρτζίνα μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου. Εκτιμούν ότι η προμήθεια έγινε ένα χρόνο πριν, τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι συσκευές της Πισπιρίγκου θα μιλήσουν καθώς η 33χρονη ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των social media και περνούσε πολλές ωρες στο internet κάνοντας αναζητήσεις, συνομιλίες και αγορές.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ηράκλειο: Φοιτήτρια γέννησε στο σπίτι της νεκρό βρέφος

Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο βρέφος με εγκαύματα και κατάγματα – Ερευνάται ενδεχόμενο κακοποίησης

27.03.2026
Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Πάτρα: Μαλλιοτραβήγματα και μπουνιές σε σχολική εκδρομή – Στο νοσοκομείο μαθήτρια

27.02.2026

Μπαλάσκας: Όταν συλλάβαμε τη μητέρα ήταν χαμογελαστή και έδινε συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα

Για τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

«Όταν τη συλλάβαμε ήταν μία χαμογελαστή, χαρωπή κυρία που μιλούσε. Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα. Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είχαν υποψιαστεί την Πισπιρίγκου οι γιατροί στο Ρίο»

Στο μεταξύ, για τα σημάδια που εντόπισαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Ρίου, στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

Όπως είπε, «υπήρχε μια διαδρομή της Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία. Είχα εσωτερική πληροφόρηση. Τα νοσοκομεία της Πάτρας υποδέχθηκαν μόνο την Τζωρτζίνα. Η Μαλένα νοσηλεύτηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, συνεπώς δεν είχαν γνώση του ιστορικού.»

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο με φερόμενους σπασμούς, όμως από τις εξετάσεις δεν βρέθηκε τίποτα, εξήγησε η κα Μαστοράκου και τόνισε ότι οι γιατροί γνωρίζοντας την κατάσταση την πρόσεξαν ιδιαίτερα.

«Έβλεπαν μια μάνα που είχε χάσει δυο παιδιά και δεν υπήρχε αντίστοιχη συμπεριφορά. Υπήρχε συναισθηματική απόσταση από το παιδί. Ουσιαστικά δεν έδειχνε το συναισθηματικό φορτίο που θα έπρεπε να έχει κάποιος με αυτές τις απώλειες.»

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό και εκεί υπήρξε μεγάλη ανησυχία και ερωτηματικό για τους γιατρούς ήταν το εξής. Οι γιατροί περνούσαν και την έβλεπαν τακτικά. «Μισή ώρα πριν είχε εξετάσει το παιδί ο γιατρός και ήταν μια χαρά. Ο θάλαμος του παιδιού με το γραφείο των γιατρών ήταν σε απόσταση βολής. Μισή ώρα αργότερα η μητέρα χτύπησε πολύ ήπια την πόρτα και είπε ότι κάτι συμβαίνει με τον μηχάνημα. Όταν πήγαν να δουν το παιδί είχε ήδη φύγει. Του έκαναν ανάνηψη, κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως έμεινε τετραπληγικό.»

Η κυρία Μαστοράκου ανέφερε ότι οι γιατροί της έκαναν τοξικολογικό έλεγχο, αλλά βγήκε αρνητικός. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο τοξικολογικός έλεγχος μπορεί να δείξει φάρμακα και ναρκωτικά, όχι άλλες ουσίες, όπως την κεταμίνη.

«Υπήρχε μεγάλη διασπορά. Νοσηλεύτηκε σε διαφορετικά νοσοκομεία και δεν υπήρχε η πλήρης εικόνα. Στο Ρίο υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει. Υπήρχε κατηγορηματική άρνηση του ζευγαριού για βοήθεια από το Χαμόγελο του Παιδιού», είπε και προσέθεσε ότι επέμειναν οι γιατροί να μπει βηματοδότης για να τη θωρακίσουν.

Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι η μητέρα της χορηγούσε τα φάρμακα ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο, η κα Μαστοράκου είπε ότι σε γονείς με παιδιά Αμεα γίνεται εκπαίδευση για αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους. Ωστόσο, μετά από αυτή την υπόθεση, «υπάρχει μεγάλη συζήτηση για να αλλάξει το πρωτόκολλο», ώστε να μην επιτρέπεται στους γονείς να χορηγούν φάρμακα στα παιδιά τους μέσα στα νοσοκομεία.

Πηγή: protothema.gr

Tags: ΠΑΙΔΙΑΠΑΤΡΑΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Αφρικανική σκόνη: Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από τον ουρανό της Αττικής
Επιλογές Συντακτών

Καιρός: Μέχρι την Πέμπτη το πέρασμα της αφρικανικής σκόνης – Ανεβαίνει έως τους 25 βαθμούς η θερμοκρασία

13.04.2026
Θρήνος στην Καβάλα για τον θάνατο του 3χρονου σε τροχαίο – Το είχε αγκαλιά η μαμά του στη θέση του συνοδηγού
Ελλάδα

Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα ο πατέρας του 3χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Πώς έγινε η τραγωδία

12.04.2026
Next Post

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία ετοιμάζει αντι-κυρώσεις – Πούτιν: Η συνεργασία με τη Δύση τελείωσε

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Λεωφορείο – «βάρκα» από τα νερά της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Λεωφορείο – «βάρκα» από τα νερά της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

02.09.2022
Βόλος: Σκύλος δάγκωσε 9 μηνών βρέφος μέσα στο σπίτι του – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Βόλος: Σκύλος δάγκωσε 9 μηνών βρέφος μέσα στο σπίτι του – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

27.02.2025
Ζελένσκι: «Διακοσμητική η αντιπροσωπεία του Πούτιν» – «Είσαι κλόουν», απαντά η Μόσχα

Ζελένσκι: «Διακοσμητική η αντιπροσωπεία του Πούτιν» – «Είσαι κλόουν», απαντά η Μόσχα

15.05.2025

ΤΑΣΗ_

Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Απτόητο το κύκλωμα της παράνομης συνταγογράφησης: Έγραψαν ξανά 200 κουτιά Xanax στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder και TikToker για αναβολικά – Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γυμναστήριό του

20.03.2026
Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

24.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved