Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας στο κυλικείο της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, εντός της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε γυναίκα υπάλληλο του κυλικείου και προκάλεσαν φθορές.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδες φοιτητών τσακώθηκαν μεταξύ τους για την αφισοκόλληση στο κυλικείο. Η υπάλληλος τους ζήτησε να μη βάλουν αφίσες στο κυλικείο και τότε ένας από τους εμπλεκόμενους τη χτύπησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά και, όπως δήλωσε, θα υποβάλει μήνυση.
Επίσης, η ομάδα, που αποτελούνταν από 15-20 άτομα, φέρεται να κινήθηκε αιφνιδιαστικά και προς την κατεύθυνση διερχόμενου αστικού λεωφορείου και να εκτόξευσε αντικείμενα προς το όχημα.
Ζωγράφου: Ανέπτυξε ταχύτητα ο οδηγός και απομακρύνθηκε
Ο οδηγός του λεωφορείου, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα, ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για τραυματισμούς.
Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις για την καταγραφή του συμβάντος και τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.
Πηγή: iefimerida.gr