Σοκαριστική είναι η πρώτη μαρτυρία που έρχεται στο «φως» γύρω από το τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά.
Μία γυναίκα 65 χρονών έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Αυτόπτης μάρτυρας της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο μιλά στο newsit.gr κι υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα λίγο πριν την παράσυρσή της, είχε χτυπηθεί από ένα άλλο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει στο δρόμο και να εξαφανίζεται.
Η μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα της είπε η ίδια η 65χρονη, μόλις έτρεξε κοντά της για τη βοηθήσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης (20.03.25).
«Μας είπε πως πιο πριν ότι την είχε χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο»
«Μας είπε πως πιο πριν ότι την είχε χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο, την άφησαν και μετά την πάτησε το δεύτερο αυτοκίνητο» σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, που βρήκε την 65χρονη πεσμένη στο δρόμο.
Η παράσυρση της 65χρονης έγινε σήμερα το πρωί γύρω στις 09.15, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, την παρέσυρε.
Η μάρτυρας ισχυρίζεται πως η γυναίκα είχε κανονικά τις αισθήσεις της κι επικοινωνούσε κανονικά.
«Όταν πήγαμε εκεί η χτυπημένη γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε και συγκεκριμένα μας είπε πως την είχαν χτυπήσει πιο πριν με αυτοκίνητο και την άφησαν και γι’ αυτό ήταν πεσμένη και το δεύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που την πάτησε και αυτά τα είπε η ίδια», λέει στο newsit.gr.
Όπως υποστηρίζει η ίδια η αυτόπτης μάρτυρας, η 65χρονη μπορεί να ήταν χτυπημένη στο κεφάλι αλλά συνέχιζε να μιλάει και να δίνει πληροφορίες.
«Αιμορραγούσε αλλά επικοινωνούσε κι έδωσε η ίδια τα στοιχεία της στην Αστυνομία»
«Είχε τις αισθήσεις της, αιμορραγούσε από το κεφάλι αλλά επικοινωνούσε και μάλιστα μας είχε πει πως άφησε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό στο σπίτι και πως πετάχτηκε για μια δουλειά. Έλεγε πως πονούσε στην πλάτη και τα στοιχεία της τα έδωσε στην αστυνομία η ίδια μόνη της κανονικά».
Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, στη συνέχεια όσοι παρευρέθηκαν στο σημείο, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν την 65χρονη από διερχόμενα αυτοκίνητα, γιατί ήταν πολύ δύσκολο κι επικίνδυνο να την μετακινήσουν οι ίδιοι πριν έρθει το ΕΚΑΒ.
«Η οδηγός που την παρέσυρε έλεγε ότι “δεν την είδε καθόλου”»
«Εμείς βάλαμε ένα κάδο απορριμμάτων στη μέση του δρόμου για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα και είχαμε μαζευτεί όλοι γύρω της για να τη βοηθήσουμε. Η οδηγός που την παρέσυρε ήταν κι αυτή εκεί και προσπαθούσε κι εκείνη να βοηθήσει και το μόνο που έλεγε είναι πως δεν την είδε καθόλου. Η περιοχή εδώ δεν έχει ούτε διάβαση ούτε φανάρια», καταλήγει.
Πηγή: newsit.gr