Empisteutiko.gr
23.03.26 || 12:25
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Πάτρα: «Εξουσιαστική και επιθετική» η μητέρα – Οι δύο απόπειρες αυτοκτονίας και ο εκβιαστικός γάμος

13.03.2022
in Ελλάδα
Πάτρα: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας» – Οι γονείς μέσω του δικηγόρου τους για όλα
Share TweetShareEmail

Την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας, στην Πάτρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο “φως” για τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Η εφημερίδα “μπαμ” δημοσιεύει σήμερα (13.03.2022) μαρτυρία στενής φίλης της, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι η μητέρα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και κάνει λόγο για “προβληματική συμπριφορά”. “Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική”, λέει χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο, τον πατέρα των παιδιών.

Η φίλη του ζευγαριού αναφέρει: «Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Πάτρα: Μαλλιοτραβήγματα και μπουνιές σε σχολική εκδρομή – Στο νοσοκομείο μαθήτρια

27.02.2026
Τραγωδία στον Ίλιον: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Ξυλοκόπησαν άγρια διασώστη του ΕΚΑΒ την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες

27.02.2026

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία». «Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, “τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της”. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

«Στη συνέχεια», όπως είπε, «γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί». Ο αρραβώνας αυτός, όμως, δεν κράτησε πολύ, όπως ανέφερε η γυναίκα: «Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι».

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η γρήγορη εγκυμοσύνη: «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας.

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του – πάντα, σύμφωνα με την «Μπαμ» – γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι “ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας… Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, μετά τη γέννηση της Ίριδας ξεκίνησαν οι έντονοι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού: «Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…».

Πηγή: Εφημερίδα “μπαμ”

Tags: ΜΗΤΕΡΑΠΑΤΡΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε τσαντάκι από καφετέρια και έκρυψε τα χρήματα στο εσώρουχό του
Ελλάδα

Καταγγελία-σοκ κατά καθηγητή στην Κόρινθο: Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μαθήτριάς του

23.03.2026
Δίκη για τα Τέμπη: «Θα σε σκίσω, αλήτη» είπε συγγενής στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ
Ελλάδα

Δίκη για τα Τέμπη: «Θα σε σκίσω, αλήτη» είπε συγγενής στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ

23.03.2026
Next Post

“Survivor” Spoiler – Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία και αυτός βγαίνει στον “τάκο”

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην ΕΕ σε θανάτους από λοιμώξεις – Το νέο σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τα αντιβιοτικά

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην ΕΕ σε θανάτους από λοιμώξεις – Το νέο σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τα αντιβιοτικά

18.01.2024
Χάρι Πότερ: Πέθανε ο «γίγαντας Χάγκριντ», ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν

Χάρι Πότερ: Πέθανε ο «γίγαντας Χάγκριντ», ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν

14.10.2022
Σαλαμίνα: 20χρονη έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού σε ερημική παραλία – Την έσωσε φίλος της στο παρά πέντε

Σαλαμίνα: Σε σοκ η 20χρονη που δέχτηκε την απόπειρα βιασμού

28.08.2024

ΤΑΣΗ_

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

03.03.2026
Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

13.03.2026
Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

10.03.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 34χρονου έξω από μπαρ(Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά μετά από μαχαίρωμα – Ήταν ένας από τους «αυτόκλητους τιμωρούς»

13.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved