Empisteutiko.gr
30.10.25 || 17:42
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Όλη η ανατριχιαστική κατάθεση του αστυνομικού που γλίτωσε από τον Χρήστο Μάστορα και τον πάτησε ο 23χρονος οδηγός

11.02.2025
in Ελλάδα
Όλη η ανατριχιαστική κατάθεση του αστυνομικού που γλίτωσε από τον Χρήστο Μάστορα και τον πάτησε ο 23χρονος οδηγός
Share TweetShareEmail

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του

Χρήστος Μάστορας: Νέα αναβολή στη δίκη του τραγουδιστή για την επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

19.02.2025
«Μπορεί να φάει και έναν χρόνο φυλακή, ήταν ντίρλα» – Ο Σταύρος Μπαλάσκας για την υπόθεση του Χρήστου Μάστορα

Η ΕΛΑΣ έκοψε την πίτα της στον Μάστορα κι εκείνος ζήτησε συγγνώμη: «Ας τραγουδήσουμε, γιατί να οδηγάμε δεν ξέρουμε»

15.02.2025
«Μάρσαρε και με πέταξε με ορμή στο καπό. Έκανα τούμπες και έπεσα με δυναμη στο οδόστρωμα. Μου πάτησε τον αστράγαλο» λέει ο αστυνομικός στην κατάθεσή του

Λεπτό προς λεπτό, το χρονικό του τρόμου που έζησε ο αστυνομικός που ενεπλάκη στην υπόθεση του Χρήστου Μάστορα, τη γλίτωσε από την παράσυρση του θηριώδους Range Rover που οδηγούσε ο τραγουδιστής και λίγα 24ωρα αργότερα έπεσε θύμα ενός 23χρονου ασυνείδητου και μεθυσμένου οδηγού, ο οποίος για να αποφύγει τον έλεγχο αλκοτέστ, όρμησε καταπάνω του με το όχημα του, του «τσάκισε» τον αστράγαλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο περιγράφεται μέσα από την κατάθεση του ένστολου που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

O νεαρός οδηγός που τραυμάτισε τον αστυνομικό και εκπροσωπείται από το δικηγορικό γραφείο του κ. Απόστολου Λύτρα, οδηγήθηκε χθες Δευτέρα (10.2.25) στον ανακριτή, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Γιώργο Κριεμάδη, έδωσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων και μετά την απολογία του, αφέθη ελεύθερος με τον όρο να παραδώσει το δίπλωμα του μεχρι να οριστεί το δικαστήριο, σε συνδυασμό φυσικά με την αφαίρεση για 6 μήνες του διπλώματός του όπως ορίζει ο ΚΟΚ και την καταβολή του προβλεπόμενου χρηματικού προστίμου των 1.200 ευρώ.

«Μάρσαρε και με πέταξε με ορμή στο καπό. Έκανα τούμπες και επεσα με δυναμη στο οδόστρωμα. Μου πάτησε τον αστράγαλο»

Το αλλόκοτο σκηνικό, με πρωταγωνιστή τον μεθυσμένο οδηγό και θύμα τον αστυνομικό, άγριο ξημέρωμα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Ομόνοιας, περιγράφεται στην κατάθεση του αστυνομικού, με κάθε λεπτομέρεια.

«Είμαι αστυφύλακας και υπηρετώ στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Στις 6-7 7 Φεβρουαρίου 2025, εκτελούσα μαζί με άλλους συναδέλφους της ομάδας έλεγχο αλκοτέστ στην Αθήνα στην πλατεία Ομονοίας. Την 4:10 ώρα της 7ης Φεβρουαρίου 2025 κάναμε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για να διενεργήσουμε αλκοτέστ. Ο οδηγός του οχήματος αρχικά σταμάτησε και αφού του διενήργησα προμέτρηση αλκοτέστ και διαπίστωσα ότι ήταν θετικός, του δήλωσα ότι το όχημα του θα ακινητοποιηθεί στην δεξιά λωρίδα του δρόμου και θα του διενεργηθεί κυρία μέτρηση αλκοτέστ με επιστόμιο. Αμέσως στάθηκα στο εμπρόσθιο μέρος του οχήματος και ανάβοντας το φακό μου, του υπέδειξα το σημείο που πρέπει να σταθμεύσει.

Όμως ο οδηγός του οχήματος άρχισε να μαρσάρει και κινήθηκε προς εμένα. Εγώ για να προστατέψω τον εαυτό μου έβαλα τα χέρια μου πάνω στο καπό του οχήματος όμως ο οδηγός δεν ανέκοψε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα, με συνέπεια να με παρασύρει πετώντας με, με ορμή στο καπό του οχήματος, κάνοντας τούμπες πάνω στο όχημα και στη συνέχεια έπεσα με δύναμη στο οδόστρωμα και η πίσω αριστερή ρόδα του οχήματος πάτησε τον αστράγαλο του αριστερού ποδιού προκαλώντας σωματική βλάβη στο αριστερό μου πόδι.

Κατόπιν ο ανωτέρω οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα αποχωρώντας από το σημείο. Οι συνάδελφοι μου, κάλεσαν το σταθμό του ΕΚΑΒ οποίος προσήλθε μετά από λίγα λεπτά και με μετέφεραν στο Λαϊκό νοσοκομείο. Εκεί γιατροί αφού με εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχω υποστεί κάταγμα και ότι πρέπει να χειρουργηθώ σε λίγες ώρες. Επίσης έμαθα ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από τους συναδέλφους μου οι οποίοι τον ακολούθησαν στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Δομοκού. Επιθυμώ την ποινική δίωξη και την πλήρη αστική μου αποζημίωση. Επίσης επιθυμώ την εξέταση από ιατροδικαστή».

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Απόστολου Λύτρα, ανέλαβε την εκπροσώπηση του 23χρονου οδηγού

Η νομική αποψη

Το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα που εκπροσωπεί τον 23χρονο, επεσήμανε στο newsit.gr τα εξής:

«Ο εντολέας μας αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό όρο την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης. Είναι συντετριμμένος από αυτό που έχει συμβεί, δηλώνει δημοσίως συγγνώμη και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποζημιώσει τον άτυχο αστυνομικό. Δεδομένου ότι είχε ήδη σταματήσει και υποβληθεί σε έλεγχο, δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει. Εξέλαβε τις κινήσεις των χεριών του αστυνομικού ως σήμα να συνεχίσει την πορεία του. Φεύγοντας πάτησε καταλάθος το πόδι του αστυνομικού με την πίσω αριστερή ρόδα του οχήματος, χωρίς να το καταλάβει. Τον ακολούθησαν έτεροι αστυνομικοί με περιπολικό και αμέσως σταμάτησε».

Ο δικηγορος κ. Γιωργος Κριεμάδης

«Τότε ενημερώθηκε το πρώτον για τον τραυματισμό του αστυνομικού. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προέκυψε το αληθές των ισχυρισμών του κατηγορούμενου, χωρίς ωστόσο αυτό να τον απαλλάσσει των ευθυνών του για τον εξ’ αμελείας τραυματισμό που προκάλεσε, παρ’ ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης».

Πηγή: newsit.gr

Tags: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, αλλά κινείσαι μεταξύ πονηριάς και κακίας»
Ελλάδα

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, αλλά κινείσαι μεταξύ πονηριάς και κακίας»

30.10.2025
Σε δίκη παραπέμπει την υπόθεση των Τεμπών η πρόεδρος Εφετών Λάρισας – 36 οι κατηγορούμενοι
Ελλάδα

Τέμπη: Νέο αίτημα για αναβολή της δίκης με τα βίντεο – Το αίτημα των συνηγόρων των κατηγορουμένων

30.10.2025
Next Post
Πότε πέφτει Τσικνοπέμπτη – Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα και όλες οι αργίες

Βόλος: Απατεώνας παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Κορονοϊός: Το 15% των σημερινών ραντεβού δεν… πήγε καν λόγω Astrazeneca – Ποιοι παίρνουν σειρά για το «τσίμπημα»

16.03.2021
Συμφωνία Βρετανίας, Γαλλίας και Ουκρανίας να εργαστούν για «σχέδιο κατάπαυσης πυρός»

Συμφωνία Βρετανίας, Γαλλίας και Ουκρανίας να εργαστούν για «σχέδιο κατάπαυσης πυρός»

02.03.2025

Τραγωδία στο ΑΧΕΠΑ: Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός από συνάδελφο του – «Είχε ενοχλήσεις αλλά ήταν μόνος του στη βάρδια»

22.07.2022

ΤΑΣΗ_

Βιασμός 14χρονης από Ρομά στον Πειραιά:  Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Πασίγνωστος ηθοποιός της «10ης Εντολής» δικάζεται για βιασμό ανήλικης – «Δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;»

24.10.2025
Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

18.10.2025
Gmail: Έκλεψαν πάνω από 180 εκατ. κωδικούς πρόσβασης – Πώς να δείτε αν ο λογαριασμός σας έχει επηρεαστεί

Gmail: Έκλεψαν πάνω από 180 εκατ. κωδικούς πρόσβασης – Πώς να δείτε αν ο λογαριασμός σας έχει επηρεαστεί

27.10.2025
Επιστήμονες προειδοποιoύν ότι «εχθρικό» εξωγήινο αντικείμενο θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη

Η NASA «κρύβει» εξωγήινο διαστημόπλοιο

19.10.2025
Σοκ στον κόσμο των crypto: Ο μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων, Κονσταντίν Γκάλιτς βρέθηκε νεκρός μέσα στη Lamborghini του

Σοκ στον κόσμο των crypto: Ο μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων, Κονσταντίν Γκάλιτς βρέθηκε νεκρός μέσα στη Lamborghini του

13.10.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved