Empisteutiko.gr
01.09.25 || 09:01
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ο κακός χαμός σε στάση λεωφορείου: «Ξεζουμίζεις τον γέρο» φώναζε η απατημένη σύζυγος σε νεαρή

18.06.2023
in Ελλάδα
Οδηγός λεωφορείου και γιατροί έσωσαν βρέφος 2 μηνών έξω από το υπουργείο Υγείας
Share TweetShareEmail

Μια απίστευτη ιστορία με επιθέσεις υβριστικές και που πολλές φορές ξεπερνούσαν και τα όρια του χυδαίου φτάνοντας μέχρι και τις αίθουσες του δικαστηρίου. Καθώς μια διαζευγμένη γυναίκα ισχυριζόταν, αναληθώς όπως αποδείχθηκε, ότι ο πρώην σύζυγός της, ηλικίας 68 ετών, τότε, είχε ερωτικές σχέσεις με ανύπαντρη γειτόνισσα, η οποία τον «ξεζούμιζε». Δεν έχανε την ευκαιρία, όπου την έβρισκε, να τη βρίζει.

Μία φορά, μάλιστα, την πέτυχε στη στάση του λεωφορείου και παρουσία περίπου 40 ατόμων την «ξεφτίλισε» για αρκετή ώρα με ένα σοκαριστικό υβρεολόγιο, σκληρές υποτιμητικές, προσβλητικές και άκρως ανήθικες αναφορές και κατάρες.

Advertisement

 

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Άγριος καβγάς για… κοτομπουκιές σε κρουαζιερόπλοιο – Δείτε βίντεο

Άγριος καβγάς για… κοτομπουκιές σε κρουαζιερόπλοιο – Δείτε βίντεο

21.08.2025
Εκτός ελέγχου ανήλικοι στη Λήμνο – Μια διαμάχη για μια κοπέλα μετέτρεψε την κεντρική πλατεία του νησιού σε ρινγκ

Εκτός ελέγχου ανήλικοι στη Λήμνο – Μια διαμάχη για μια κοπέλα μετέτρεψε την κεντρική πλατεία του νησιού σε ρινγκ

04.08.2025

 

Η ανύπαντρη επί σειρά ετών γειτόνισσά της διέμενε με τη μητέρα και την αδελφή της σε διαμέρισμα. Στην απέναντι πολυκατοικία διέμενε η διαζευγμένη, με την οποία είχαν τυπικές σχέσεις, υπό την έννοια ότι αντάλλασσε μαζί της έναν απλό χαιρετισμό η μητέρα των δύο κοριτσιών.

Η διαζευγμένη από το 2018 ήταν σε διάσταση με τον 68χρονο πρώην σύζυγό της. Δύο χρόνια πριν από αυτό, το 2016, ισχυριζόταν ότι η απέναντι ανύπαντρη γειτόνισσα διατηρούσε ερωτική σχέση με τον σύζυγό της. Ετσι, άρχισε να την καθυβρίζει και να της λέει ανάρμοστα λόγια, ακόμα και παρουσία τρίτων προσώπων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο η άτυχη κοπέλα για να γλιτώσει από όλα αυτά να αλλάξει κατοικία, ενώ υπέβαλε μήνυση σε βάρος της διαζευγμένης.

Advertisement

 

 

 

 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η διαζευγμένη συνάντησε την δήθεν ερωμένη του πρώην συζύγου της στη στάση όπου περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην εργασία της.

Την πλησίασε, όχι για να περιμένει το λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά παρουσία περίπου 40 ατόμων που περίμεναν στην ουρά για να μπουν στο λεωφορείο, άρχισε δυνατά να τη «στολίζει» για αρκετή ώρα. Χρησιμοποίησε σκληρά, υποτιμητικά και προσβλητικά λόγια για την προσωπικότητά της και την απαξίωσε ηθικά. Το ίδιο έκανε για τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της.

Σοκάρουν οι χυδαίες επιθέσεις της στο δικαστήριο

Η διαζευγμένη, σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση, απευθυνόμενη στην ανύπαντρη κοπέλα, άρχισε να λέει: «Εβγαλες τα βυζ… έξω που έχουν κρεμάσει, έχουν φτάσει στο πάτωμα, τα σέρνεις και τα πατάς και πας για πήδ… πρωί-πρωί με τον γέρο. Δεν βλέπεις τα χάλια σου; Έφαγες χθες το καδρόνι και πας να το φας και σήμερα. Δεν χόρτασες, δεν ευχαριστήθηκες. Αλλά σε δικαιολογώ γιατί σε έχει φάει τόσα χρόνια αγάμ… και έχεις πέσει με τα μούτρα στον γέρο και τον ξεζουμίζεις. Αλλά τον αρμέγεις καλά».

Advertisement

 

 

Το υβρεολόγιο επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της κοπέλας, τη μητέρα και την αδελφή της, λέγοντας: «Και οι τρεις είστε που… Η αδερφή σου είναι τσιλιαδόρος και κάθε μέρα εσύ πηδάς από πίσω τον φράχτη για να γαμ… με τον γέρο. Κανένας δεν σε παντρεύεται. Νομίζεις ότι θα σε παντρευτεί; Κάνετε πιάτσα και οι τρεις, μητέρα και αδερφή, γι’ αυτό σας έδιωξαν από το σπίτι στην παλιά γειτονιά. Γιατί κάνατε αίσχη. Τρώτε λεφτά από τους γέρους οικογενειακώς. Εσείς, οι Ελληνίδες, είστε οι λυσσάρες και κλείνετε τα σπίτια, όχι οι ξένες. Ηρθατε εδώ και βρωμίσατε τη γειτονιά. Η βρωμιά και η δυσοσμία σας φτάνει παντού».

Στη συνέχεια προχώρησε στις κατάρες: «Να βγάλεις τον καρκίνο από κάτω μέχρι τα βυζ… και το στόμα και να σε νεκροφιλήσει η μάνα σου! Να γεμίσεις καρκίνο! Σε δύο χρόνια θα γίνει 70 χρονών ο γέρος. Είναι καρκινοπαθής. Τον έχεις ξεζουμίσει. Του τρως λεφτά με τη μάνα σου και την αδερφή σου. Ούτε το βρακί σου δεν πλένεις, άχρηστη, τεμπέλα».

Και συνέχισε με στεντόρεια φωνή: «Εγώ έζησα 43 χρόνια την οικογένειά μου, έκανα παιδιά. Εσύ γιατί δεν παντρεύεσαι; Γιατί κανένας δεν σε παίρνει. Μόνο για πήδ… σε έχουν. Από κάτω να γεμίσεις καρκίνο. Οπως έβγαλα τον καρκίνο στον άντρα μου, έτσι θα τον βγάλω και σε σένα. Μετά ποιος θα θέλει να σε γ…; Ντρέπεσαι, ακούνε για τα αίσχη σου; Λέτε ότι έχετε 8 διαμερίσματα, αλλά γιατί κανένας δεν σας παίρνει; Αφού είστε τόσο πλούσιες… Ενας μόνο βρέθηκε και εκείνος δεν σας άντεξε. Εφυγε να σωθεί. Είδε ότι είστε όλες τρελές. Εγώ θα σας κλείσω στο ψυχιατρείο και τις τρεις, μητέρα και αδερφές».

Δικαστήριο της Βόρειας Ελλάδας έκρινε ότι όσα ισχυρίζεται η διαζευγμένη ήταν ψευδή, όπως ψευδές ήταν ότι η μητέρα και οι δύο αδελφές διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις με τον 68χρονο. Η συμπεριφορά αυτή μάλιστα έβλαψε την τιμή και την υπόληψη της θιγόμενης κοπέλας.

Advertisement

 

 

Από την πλευρά της, η υβρίστρια, ενώπιον των δικαστών, αρνήθηκε ότι συνέβη το επίμαχο περιστατικό στη στάση του λεωφορείου. Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι οι δύο αδελφές «με έβριζαν και με περιγελούσαν αναίτια, μου πετούσαν πέτρες και δεν με άφηναν χωρίς να μ’ ενοχλούν, ακόμη και όταν βγαίνω στο μπαλκόνι της οικίας μου», κάτι όμως που δεν αποδείχθηκε.

Τελικά, η διαζευγμένη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας να αναιρεθεί η καταδικαστική για την ίδια απόφαση.

Οι αρεοπαγίτες με τη σειρά τους απέρριψαν την αίτησή της ως αβάσιμη, επικύρωσαν την ποινή και της επέβαλαν και τα δικαστικά έξοδα, ύψους 250 ευρώ.

Tags: ΚΑΒΓΑΣΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Ζόζεφιν: Πνίγηκε η γιαγιά της ενώ κολυμπούσε στο Πόρτο Ράφτη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Ζόζεφιν: Πνίγηκε η γιαγιά της ενώ κολυμπούσε στο Πόρτο Ράφτη

01.09.2025
Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
Ελλάδα

Γεωργιάδης για την ένταση με Εβραίους σε ταβέρνα της Νάξου: Αισθάνομαι ντροπή, είστε ευπρόσδεκτοι εδώ και ασφαλείς

30.08.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Πανώλη αιγοπροβατων: 8 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Θεσσαλία – Με 48 συνεργεία και 115 επιστήμονες οι έλεγχοι

Πανώλη αιγοπροβατων: 8 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Θεσσαλία – Με 48 συνεργεία και 115 επιστήμονες οι έλεγχοι

25.07.2024
Άνευ προηγουμένου επίθεση της Ζαχάροβα στην Ελλάδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ζαχάροβα: «Μεγάλο λάθος των Σκοπίων η αποστολή αρμάτων μάχης στην Ουκρανία»

03.08.2022

Κάτω Πατήσια: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με συρμό του προαστιακού

21.09.2021

ΤΑΣΗ_

Ηλεία: 38χρονος βγήκε γυμνός από τη θάλασσα και προσπάθησε να βιάσει τουρίστρια

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και γνωστός TikToker με πάνω από 150 γραμμάρια κοκαΐνης

04.08.2025
Αστυνομικός TikToker: «Ήταν κυνηγημένος, ενόχλησε με όσα έλεγε», λέει ο δικηγόρος του

«Δεν με νοιάζει, ας γ…α δεκαπέντε ώρες»: Ο TikToker-αστυνομικός που «έκαιγε» την ΕΛ.ΑΣ.

14.08.2025
Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι η συγγενής που που φέρεται να του «έτρωγε» λεφτά – Πάνε στα δικαστήρια

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική

14.08.2025
Τι συμβαίνει στο σώμα σας αν πίνετε Coca-Cola Zero κάθε μέρα

Τι συμβαίνει στο σώμα σας αν πίνετε Coca-Cola Zero κάθε μέρα

26.08.2025
Φίλος του πρώην αστυνομικού προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ναρκωτικά – Πώς παγιδεύτηκε ο TikToker

Φίλος του πρώην αστυνομικού προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ναρκωτικά – Πώς παγιδεύτηκε ο TikToker

05.08.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved