ΥΛΙΚΑ
245 γρ. Γάλα αμυγδάλου
76 γρ. Ηλιέλαιο
100 γρ. Ζάχαρη
1 φακ. Μαγιά ξηρή
630 γρ. Αλεύρι (γ.τσ.)
1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
ΓΕΜΙΣΗ
Κανέλα 300 γρ.
Ταχίνι 120 γρ.
Ζάχαρη καφέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι μαζί. Χτυπάμε σε αργή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και μετά άλλα 2-3 λεπτά αναλόγως, μέχρι να έχουμε ένα ζυμάρι που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Βάζουμε το ζυμάρι μας σε μπολ να ξεκουραστεί και το σκεπάζουμε με μεμβράνη.
Αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Αφού φουσκώσει, αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ανοίγουμε το ζυμάρι σε ορθογώνιο πάχους 2 χιλιοστών. Προσθέτουμε πρώτα το ταχίνι, μετά πασπαλίζουμε τη ζάχαρη και τέλος την κανέλα. Τυλίγουμε ρε ρολό και έπειτα κόβουμε σε ρολάκια πάχους ενός δακτύλου.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα πατάμε ελαφρώς να γίνουν πιο επίπεδα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς αέρα και αφήνουμε τα ρολάκια να φουσκώσουν.
Αφού ζεσταθεί ο φούρνος, ψήνουμε για 17 λεπτά περίπου λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
Καλή επιτυχία!