Empisteutiko.gr
27.10.25 || 20:10
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Μήνυση Χρυσοχοΐδη σε βάρος του «κοντού» μαστροπού – «Εμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου», έλεγε

12.09.2025
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Μήνυση Χρυσοχοΐδη σε βάρος του «κοντού» μαστροπού – «Εμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου», έλεγε
Share TweetShareEmail

Μήνυση σε βάρος του 42χρονου μαστροπού που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης έχει καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο μαστροπός, επονομαζόμενος και ως «κοντός», εκφόβιζε τα θύματά του ισχυριζόμενος πως ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν φίλος του. «Εμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου», έλεγε χαρακτηριστικά.

«Αν πάτε στην Αστυνομία, εσείς θα βρεθείτε στη φυλακή στο τέλος και όχι εγώ», ανέφερε στα θύματά του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κινήθηκε εναντίον του, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Χρυσοχοΐδης: Δημιουργούμε ειδικό σώμα με 50 άοπλους αστυνομικούς ως διαμεσολαβητές με τους Ρομά

Χρυσοχοΐδης: Δημιουργούμε ειδικό σώμα με 50 άοπλους αστυνομικούς ως διαμεσολαβητές με τους Ρομά

30.09.2025
Μήνυση Χρυσοχοΐδη σε βάρος του «κοντού» μαστροπού – «Εμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου», έλεγε

Χρυσοχοΐδης: Ένστολοι, εξειδικευμένοι αστυνομικοί θα περιπολούν μέσα στους καταυλισμούς των Ρομά

22.09.2025

Μάλιστα, ο μαστροπός φαίνεται πως χρησιμοποιούσε τα ονόματα και άλλων πολιτικών προσώπων για να δείξει πως δήθεν «έχει πλάτες».

Σημειώνεται πως σε ανακοίνωση υπουργού Προστασίας του Πολίτη τον Μάιο του 2025 αναφορικά με συκοφαντικούς ισχυρισμούς αναφερόταν: «Με αφορμή συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος μου που είδαν το φως της δημοσιότητας και φέρεται να διατυπώθηκαν από πρόσωπο που ελέγχεται για βαρύτατα αδικήματα, με έγκλησή μου στις εισαγγελικές αρχές ζήτησα τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας ώστε να διαπιστωθεί αν όντως διατυπώθηκαν και σε περίπτωση που ισχύει αυτό να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του. Όπως επίσης και σε βάρος οποιουδήποτε άλλου τυχόν εμπλεκομένου».

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον παραγωγό ερωτικών ταινιών

Ο 42χρονος παραγωγός ερωτικών ταινιών, με το παρατσούκλι «κοντός», κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε γυναίκες. «Με εξέδιδε για 500-600 ευρώ την ώρα, έλεγε στους πελάτες ότι είμαι ανήλικη», αποκάλυψε θύμα του περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε.

Η Μαρία, θύμα του μαστροπού, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» την Παρασκευή 12/9 εξηγώντας: «Τον συγκεκριμένο τον γνώρισα μέσω μίας αγγελίας για πωλήτρια στη Γλυφάδα. Τότε διατηρούσε ένα κατάστημα ρούχων. Δούλεψα εκεί 3 μήνες, το μαγαζί δεν πήγαινε καθόλου καλά, δεν είχε δουλειά. Μετά από 3 μήνες αναγκάστηκε να το κλείσει. Μέσα σε αυτό το 3μηνο γνωριστήκαμε, είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντί μου, ήταν φιλικός, και πολύ πρόσχαρος. Αν δεν είχα καλή ψυχολογία στη δουλειά, με προσέγγιζε ώστε να του πω τι έχω και να με βοηθήσει. Ήθελε να δείξει ότι είναι ένας κάλος φίλος. Δεν ήξερα για τις “άλλες” δραστηριότητές του».

«Μετά από 3 μήνες που έκλεισε το μαγαζί, είχα πάρει κάποιες προπληρωμές από τη δουλειά μου, γιατί είχα οικονομικές ανάγκες. Έκλεισε το μαγαζί και κρατήσαμε επαφές. Μου λέει κάποια κοπέλα που ήταν σύντροφός του ότι αυτός εκδίδει κοπέλες και της είπα ότι δεν το γνώριζα. Μίλησα μαζί του, τον ρώτησα αν το κάνει και μου είπε ότι το κάνει. Έτσι έκοψα κάθε επαφή μαζί του, άλλαξα αριθμό και δεν του γύρισα τα χρήματά που είχα δανειστεί. Θεώρησα σωστό να εξαφανιστώ και να φύγω από αυτόν τον κύκλο», είπε.

«Βρήκε τον αριθμό μου, με παρακολουθούσε για αρκετό καιρό, ερχόταν έξω από το σπίτι μου, με εκβίαζε, έλεγε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και σε εμένα. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία να βρεθούμε να τα πούμε, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Δεν πήγα ποτέ στην Αστυνομία, ήμουν 16 ετών τότε. Με χτύπαγε εμένα και άλλες κοπέλες για να εκδοθούμε. Του έλεγα ότι θα δουλέψω για να του επιστρέψω τα χρήματα και μου έλεγε “όχι, θα το κάνεις με τον δικό μου τρόπο”. Ήμουν 16 ετών τότε, είχα κάνει τα χαρτιά μου τα νόμιμα για να δουλέψω ως ανήλικη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η νεαρή κοπέλα.

Για τη δράση του 42χρονου μαστροπού μίλησε επίσης στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφέροντας: «Δυστυχώς πέρα από τον εξαναγκασμό να πραγματοποιούν ραντεβού οι κοπέλες, τις εξανάγκαζε και με την απειλή βίας, σωματικής και ψυχολογικής. Σε κάποιες περιπτώσεις είχε δανείσει χρήματα στις κοπέλες αυτές και μετά τις εκβίαζε με αυτό. Έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής 5 θύματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα, γιατί η δράση του ξεκινά από το 2016. Υπάρχει και αρκετό υλικό προς εξέταση και ψηφιακά πειστήρια που φαίνεται ότι βιντεοσκοπούσε τα κορίτσια. Είχε δημιουργήσει μία εταιρεία παραγωγής ταινιών. Έκανε και ταινίες με πρωταγωνίστριες τις κοπέλες χωρίς τη θέλησή τους, ανέβαινε το υλικό αυτό σε συγκεκριμένα κανάλια και κάποιος πλήρωνε για να τα έχει», είπε αρχικά.

«Δεν επέλεγε τυχαία τα θύματά του, επέλεγε άτομα που είχαν την ανάγκη οικονομικής βοήθειας και δεν υπήρχε υποστηρικτικό περιβάλλον. Ο ίδιος ανέφερε στα θύματά του ότι είχε και προστασία από υψηλά πρόσωπα και επικαλείτο και τον υπ. Προστασίας του Πολίτη όπως και αστυνομικούς και ότι κανείς δεν μπορούσε να τον συλλάβει», συμπλήρωσε.

Εστιάζοντας στην πρώτη καταγγελία η Κωνσταντία Δημογλίδου υπογράμμισε: «Η πρώτη καταγγελία ήρθε σε μας από μια κοπέλα που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια αυτού του ανθρώπου, συνάντησε έναν αστυνομικό τυχαία στον δρόμο, αυτός την οδήγησε στην αρμόδια υπηρεσία της ΓΑΔΑ. Ο άνδρας κρατούσε τις γυναίκες σε έναν χώρο όπου και εκεί γίνονταν και ραντεβού στα νότια προάστια, αλλά υπάρχουν και άλλοι χώροι».

newsbeast.gr

Tags: ΜΗΝΥΣΗΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Μπορεί η νέα σύγκρουση στη Μέση Ανατολή να εξελιχθεί σε ένα ακόμα «Ιράκ» για τις ΗΠΑ;
Επιλογές Συντακτών

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ – Άγνωστος ο λόγος

27.10.2025
Χανιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει 11χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ΜΕΘ
Ελλάδα

Χανιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει 11χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ΜΕΘ

27.10.2025
Next Post
Καλά πήγε αυτό: Έστειλαν αναπληρωτή εκπαιδευτικό σε… λάθος νησί (vid)

Καλά πήγε αυτό: Έστειλαν αναπληρωτή εκπαιδευτικό σε... λάθος νησί (vid)

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Νέος σεισμός τώρα στην Ελασσόνα – Στο πόδι… οι κάτοικοι

15.03.2021
Αλέξης Κούγιας: Στις επόμενες εκλογές τον Κασσελάκη θα ψηφίσουν μόνο «οι ιδιαιτερότητες»

Αλέξης Κούγιας: Στις επόμενες εκλογές τον Κασσελάκη θα ψηφίσουν μόνο «οι ιδιαιτερότητες»

25.09.2023
Βενιζέλος για Τέμπη: Πιθανή άσκηση δίωξης και σε δεύτερο υπουργό μετά τον Τριαντόπουλο

Βενιζέλος για Τέμπη: Πιθανή άσκηση δίωξης και σε δεύτερο υπουργό μετά τον Τριαντόπουλο

18.03.2025

ΤΑΣΗ_

Βιασμός 14χρονης από Ρομά στον Πειραιά:  Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Πασίγνωστος ηθοποιός της «10ης Εντολής» δικάζεται για βιασμό ανήλικης – «Δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;»

24.10.2025
Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

Συνελήφθη ξανά γνωστός YouTuber – Αντιμέτωπος με νέες ποινικές διώξεις για ρατσιστικό περιεχόμενο

18.10.2025
Επιστήμονες προειδοποιoύν ότι «εχθρικό» εξωγήινο αντικείμενο θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη

Η NASA «κρύβει» εξωγήινο διαστημόπλοιο

19.10.2025
Σοκ στον κόσμο των crypto: Ο μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων, Κονσταντίν Γκάλιτς βρέθηκε νεκρός μέσα στη Lamborghini του

Σοκ στον κόσμο των crypto: Ο μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων, Κονσταντίν Γκάλιτς βρέθηκε νεκρός μέσα στη Lamborghini του

13.10.2025
Δυστύχημα στα Τέμπη: “Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα καμένα βαγόνια, έξι μήνες μετά την τραγωδία”

Καταγγελίες σοκ για τα Τέμπη: Οστά θυμάτων μένουν σε σακουλάκια – «Στον Ασλανίδη έδωσαν 8 κομμάτια, 3 είναι του γιου του»

28.09.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved