Ο κριτής του MasterChef παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, ωστόσο τίποτα δεν πάει χαμένο.
Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην Athens Voice επιχείρησε να λύσει μία πάγια απορία πολλών τηλεθεατών, σχετικά με το που καταλήγει όλο το φαγητό που παρασκευάζεται από τους διαγωνιζόμενους στο Master Chef.
Ο βραβευμένος σεφ απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου σημείωσε πως «μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής», ενώ συμπλήρωσε πως «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους υτης παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».
«Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως οι αναξιοποίητες ποσότητες φαγητού καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.