Empisteutiko.gr
07.01.26 || 00:07
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Στο 2,58% οι Ντρέιφους – «Αφεντικό» με 72,91% ο Σαββίδης

21.02.2025
in Οικονομία
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός στο Λιμάνι – Τα πρώτα στοιχεία
Share TweetShareEmail

Συνολικά 260.420 μετοχές και ποσοστό μόλις 2,58% συγκέντρωσε η Leonidsport μέσα από τη δημόσια πρόταση που είχε καταθέσει για έως και το 21% των μετοχών του ΟΛΘ, με αντάλλαγμα 27 ευρώ ανά τίτλο. Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια που «έτρεχε» η δημόσια πρόταση της οικογένειας Ντρέιφους, η Belterra του Ιβάν Σαββίδη συνέχιζε να ενισχύει το ποσοστό της στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΛΘ, φθάνοντας στο 72,91%.

Η ανακοίνωση της Leonidsport για τον ΟΛΘ

Σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 3461/2006 (ο «Νόμος»), η εταιρεία με την επωνυμία «LEONIDSPORT B.V.» (στο εξής ο «Προτείνων») ανακοινώνει τα αποτελέσματα της προαιρετικής δημόσιας πρότασης (στο εξής η «Δημόσια Πρόταση»), την οποία υπέβαλε την 10η Ιανουαρίου 2025 (στο εξής η «Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης»), για την απόκτηση κατ’ ανώτατο όριο 116.800 κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία»), ονομαστικής αξίας € 3,00 η καθεμία, τις οποίες δεν κατείχε άμεσα ή έμμεσα ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης (στο εξής οι «Μετοχές της Δημόσιας Πρότασης»), που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 21,00% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, με αντάλλαγμα € 27,00 ανά Μετοχή (στο εξής το «Προσφερόμενο Τίμημα»).

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Κυρίαρχος ο Ιβάν Σαββίδης στο λιμάνι: Συμφωνία για πλήρη έλεγχο του ΟΛΘ

02.02.2021

Στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα δεν κατείχαν άμεσα ή έμμεσα Μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης. Πέραν αυτών, δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα κατά την έννοια του άρθρου 2 (ε) του Νόμου, που ενεργούν συντονισμένα με τον Προτείνοντα ή πρόσωπα που ελέγχονται από τον Προτείνοντα κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 (γ) του Ν. 3556/2007.

Οι λέξεις και φράσεις καθώς και ο συνδυασμός λέξεων και φράσεων με αρχικά κεφαλαία γράμματα, των οποίων ο ορισμός δίδεται στο Πληροφοριακό Δελτίο που συνέταξε ο Προτείνων, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (η «Ε.Κ.») στις 22.01.2025 και δημοσιεύθηκε σύμφωνα με το Νόμο, έχουν την ίδια έννοια όταν χρησιμοποιούνται στην παρούσα ανακοίνωση, εκτός εάν ορίζονται διαφορετικά στην παρούσα ή άλλως προκύπτει από τα συμφραζόμενα.

Η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε στις 01.2025 και έληξε στις 20.02.2025 (στο εξής η «Περίοδος Αποδοχής»). Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, δεν υποβλήθηκε καμία Δήλωση Αποδοχής.

Κατά το διάστημα από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής ο Προτείνων απέκτησε, μέσω της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συνολικά διακόσιες εξήντα χιλιάδες τετρακόσιες είκοσι (420) Μετοχές της Εταιρείας, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 2,58% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα.

Επομένως, μετά από την λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων κατέχει συνολικά διακόσιες εξήντα χιλιάδες τετρακόσιες είκοσι (420) Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,58% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Σύμβουλος του Προτείνοντος: Η Alpha Τράπεζα A.E. ενήργησε ως Σύμβουλος του Προτείνοντος στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης.

Tags: ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΟΛΘ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Τέλη κυκλοφορίας: Τι αλλάζει στα πρόστιμα και τις ποινές – Έρχονται τέλη με το μήνα
Επιλογές Συντακτών

«Τέλος χρόνου» για τα Τέλη Κυκλοφορίας – Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα

31.12.2025
Επίδομα Θέρμανσης: Μεγαλύτερο ποσό για όσους επιλέξουν ηλεκτρισμό – Εξόφληση ανάλογα με το… κρύο
Οικονομία

Επίδομα θέρμανσης: Ολοκληρώθηκε η καταβολή της πρώτης δόσης

23.12.2025
Next Post
Η Ρωσία προειδοποιεί την Ευρώπη: Αν πάρετε τα περιουσιακά στοιχεία μας, έχουμε απάντηση που θα πονέσει

Παραδοχή «βόμβα» Ουκρανών: Ο Πούτιν ετοιμάζεται να κηρύξει τη νίκη στην 3η επέτειο του πολέμου

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Δημήτρης Παπάζογλου: Η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος

Δημήτρης Παπάζογλου: Η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος

10.04.2024

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο νοσοκομείο λύγισα πολλές φορές – Γυρνούσα το κεφάλι στην εικόνα μου

20.09.2021
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος έπνιξε τον 64χρονο, έγραψε τη λέξη «Παιδεραστής» με το αίμα του θύματος

Κατηγορούμενος έσπασε τους περιοριστικούς όρους για να πάει σε γάμο στην Αλβανία – Τον πρόδωσε το TikTok και συνελήφθη στη Ρόδο

05.12.2025

ΤΑΣΗ_

«Φραπές»: «Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις» – Δεν είπε αν είναι κουμπάρος με Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή φαίνεται πως δεν είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ!

15.12.2025
Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

09.12.2025
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Εντοπίστηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων, Κώστας Γκίνης – Βρέθηκε κρυμμένο σε πεύκα το αυτοκίνητό του

03.01.2026
Σέρρες: Το σημείωμα που άφησε ο 45χρονος Πυροσβέστης και τα ευρήματα του smart watch – Ήταν άυπνος για πολλές ημέρες

Γυμνός με κομμένες τις φλέβες ο 45χρονος πυροσβέστης που εντοπίστηκε στο όρος Μπέλλες

03.01.2026
Σέρρες: Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Βγάζουν έως και 10.000 ευρώ ανά θύμα

«Μητρώο 11»: Πώς εξασφαλίζεις αποζημίωση 10.000€ από ανεπιθύμητες κλήσεις

14.12.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved