Empisteutiko.gr
17.04.26 || 09:03
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Κάθετη πτώση θερμοκρασίας, τσουχτερό το κρύο σήμερα -Πού θα βρέξει και θα χιονίσει

27.01.2021
in Επιλογές Συντακτών, Καιρός
Share TweetShareEmail

Αστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις, αλλά και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα δυτικά αναμένονται παροδικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές ή χιονόνερο και κυρίως στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές, ημιορεινές καθώς και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Καιρός: Ο κυκλώνας «Ulla» αποχωρεί από την Ιταλία και κατευθύνεται προς την Ελλάδα – Τι φέρνει

Καιρός: Ο κυκλώνας «Ulla» αποχωρεί από την Ιταλία και κατευθύνεται προς την Ελλάδα – Τι φέρνει

16.04.2026
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και 20άρια -Πού θα έχει λασποβροχές και πνιγηρή ατμόσφαιρα

16.04.2026

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι στα ανατολικά. Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, στα ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Από το μεσημέρι τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 και στα νότια τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες με σταδιακή εξασθένηση. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 και στα νότια τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αρχικά στα ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Ανεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ και τις πρώτες πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και βαθμιαία δυτικοί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το βράδυ στα ημιορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες που γρήγορα θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά και πρόσκαιρα στα βόρεια ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα). Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά όπου υπάρχει πιθανότητα για χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Tags: ΚΑΙΡΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Κεφαλονιά: Το ποινικό παρελθόν των κατηγορούμενων για τον θάνατο της Μυρτούς – Ο 26χρονος επιχείρησε να σηκώσει περιπολικό το 2024
Έγκλημα

Κεφαλονιά: Το ποινικό παρελθόν των κατηγορούμενων για τον θάνατο της Μυρτούς – Ο 26χρονος επιχείρησε να σηκώσει περιπολικό το 2024

16.04.2026
Τραμπ σε συμμάχους: Βρείτε λίγο θάρρος, πηγαίνετε στα Στενά του Ορμούζ και πάρτε το πετρέλαιο μόνοι σας
Επιλογές Συντακτών

Τραμπ: Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν 10ήμερη εκεχειρία

16.04.2026
Next Post

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την 9χρονη με το αλλεργικό σοκ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Το Ισραήλ απειλεί τον Χαμενεΐ μετά το ιρανικό χτύπημα στο νοσοκομείο: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει»

Η πιο κρίσιμη νύχτα του πολέμου: «Απόψε θα συμβεί» λέει ο Τραμπ – Το Ιράν μοιράζει χάπια ιωδίου υπό το φόβο πυρηνικής επίθεσης

07.04.2026
Σοβαρή καταγγελία για το «Αττικόν»: Η διοίκηση στερεί κρίσιμη επέμβαση σε 49 ασθενείς με Πάρκινσον

Σοβαρή καταγγελία για το «Αττικόν»: Η διοίκηση στερεί κρίσιμη επέμβαση σε 49 ασθενείς με Πάρκινσον

10.04.2024

«Addio Alitalia»: Τέλος εποχής για τον εμβληματικό αερομεταφορέα της Ιταλίας Πηγή: Protagon.gr

14.10.2021

ΤΑΣΗ_

Space X: Εξερράγη στον αέρα ο πύραυλος Starship – «Η διασκέδαση είναι εγγυημένη» έγραψε ο Μασκ

Υπερυπολογιστής της NASA έκανε μια πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

13.04.2026
Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον μυστηριώδη θάνατο του 58χρονου που είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

15.04.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Απτόητο το κύκλωμα της παράνομης συνταγογράφησης: Έγραψαν ξανά 200 κουτιά Xanax στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder και TikToker για αναβολικά – Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γυμναστήριό του

20.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved