Επίθεση στον Φοίβο Δεληβοριά για την στήριξή του στη Μαρία Καρυστιανού, εξαπέλυσε ο Νίκος Πλακιάς καταλογίζοντάς του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις νομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, λόγω της συναυλίας που είχε διοργανωθεί και στην οποία συμμετείχε ο τραγουδοποιός.
Αφορμή στάθηκε η ανάρτησή του στην οποία ο Φοίβος Δεληβοριάς, με αφορμή τις δηλώσεις της κ. Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, συντάσσεται με τους συγγενείς οι οποίοι όπως λέει, κρατούν αποστάσεις από την ίδια και το υπό διαμόρφωση κόμμα της.
Ο Νίκος Πλακιάς μίλησε για νομικά εμπόδια που αντιμετώπισαν οι συγγενείς και δημιουργήθηκαν από τα χρήματα της εν λόγω συναυλίας ενώ θυμίζει στον Δεληβοριά ότι 30 υπογραφές συγγενών σας προσκομίσαμε τότε και θυμάμαι που είπες: εγώ θα τραγουδήσω έστω και μόνος μου για την Μαρία. Δεν ξεχνάμε . Και τώρα λες ότι είσαι δίπλα μας. Η ζημιά έγινε Φοίβο και είναι ανυπολόγιστη».
Λίγες ώρες μετά ο τραγουδοποιός απάντησε στις αιτιάσεις λέγοντας πως δεν μπορεί να συνδέεται με τις κινήσεις οποιουδήπουε συγγενούς.
Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά:
«Μετά και από τις σημερινές δηλώσεις της κυρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, μας γίνεται ακόμη πιο σαφές γιατί ο Σύλλογος των Συγγενών των Θυμάτων κρατάει τόσο εμφατικά τις αποστάσεις από κείνην και το υπό δημιουργίαν κόμμα της. Μαζί τους 100%. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση».
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ












