Empisteutiko.gr
31.03.26 || 02:39
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Χαλάει ο καιρός σήμερα και πέφτει η θερμοκρασία -Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

03.10.2022
in Επιλογές Συντακτών, Καιρός
Share TweetShareEmail

Θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με τους ανέμους να έχουν εντάσεις έως 6-7 μποφόρ. Οι διευθύνσεις τους θα είναι βόρειες, γεγονός που θα φέρει την υποχώρηση του υδραργύρου, μετά από μια αρκετά ζεστή -σχεδόν καλοκαιρινή- Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στη χώρα χθες Κυριακή, με τις θερμότερες περιοχές να εντοπίζονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Η υψηλότερη μέγιστη καταγράφηκε στο Καστελόριζο, όπου έφτασε τους 37,4 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ σταθμοί που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της ημέρας.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Καιρός: Ανεβαίνει ελαφρώς σήμερα η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Αυτές οι περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

30.03.2026
Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία, στο μάτι και η Αττική -Ποιες ώρες θα βρέχει

Καιρός: Καταιγίδες και ανέμους 9 μποφόρ φέρνει η 48ωρη κακοκαιρία – Οι 15 περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο»

30.03.2026

ΕΜΥ: Ο καιρός ανά περιοχή τη Δευτέρα 3/10/22
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα (3/10). Από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειοι Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου τους 23 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25 με 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και τις Κυκλάδες τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις προμεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στη κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 5 στα δυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, στο Ιόνιο 6 τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 στρεφόμενοι, αρχικά από τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα, σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ στα βόρεια εκ νέου θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στις ανατολικές Κυκλάδες και την ανατολική και Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς, στην Κρήτη τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους.
άνεμοι: Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 και τοπικά στη Ρόδο έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Εύβοια

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ οι άνεμοι εκ νέου θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΔΕΥΤΕΡΑΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Οι τρεις απαιτήσεις του Τραμπ από το Ιράν για να μην εξαπολύσει επίθεση με την αμερικανική αρμάδα
Επιλογές Συντακτών

Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ ζητά συμφωνία πριν τις 6 Απριλίου με το Ιράν αλλιώς απειλεί με ισοπέδωση – Οι κινήσεις της Τεχεράνης

30.03.2026
Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας: 57χρονος και 33χρονος οι νεκροί από ηλεκτροπληξία – Πώς έγινε το δυστύχημα
Ελλάδα

Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας: 57χρονος και 33χρονος οι νεκροί από ηλεκτροπληξία – Πώς έγινε το δυστύχημα

30.03.2026
Next Post
Ελλάδα – Τουρκία: Όλα τα βλέμματα στην Πράγα και τον Ερντογάν – «Μαραθώνιος» διεθνοποίησης της τουρκικής επιθετικότητας από Μητσοτάκη

Ελλάδα – Τουρκία: Όλα τα βλέμματα στην Πράγα και τον Ερντογάν – «Μαραθώνιος» διεθνοποίησης της τουρκικής επιθετικότητας από Μητσοτάκη

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Περισσότερα από 150 σχολεία πρέπει να κλείσουν – Εξοργισμένοι οι γονείς

Περισσότερα από 150 σχολεία πρέπει να κλείσουν – Εξοργισμένοι οι γονείς

01.09.2023
Νίκος Δένδιας: Προανήγγειλε την Ατζέντα 2030 – «Θα αποκτήσουμε τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις που είχαμε ποτέ»

Αλλάζουν όλα στη στρατιωτική θητεία: Στις 10 εβδομάδες η βασική εκπαίδευση, στα 100 ευρώ η αποζημίωση για παραμεθόριο

22.02.2026

Χαλκιδική: Του έκλεψε τον σάκο μέσα από το ΚΤΕΛ!

20.08.2021

ΤΑΣΗ_

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

03.03.2026
Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

13.03.2026
Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

10.03.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 34χρονου έξω από μπαρ(Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά μετά από μαχαίρωμα – Ήταν ένας από τους «αυτόκλητους τιμωρούς»

13.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved