Empisteutiko.gr
12.04.26 || 16:26
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Αφροδίτη Μπάρμπα: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

24.08.2021
in Ελλάδα
Share TweetShareEmail

Έλαβε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε στο protothema.gr:

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Κούγιας για Αφροδίτη Μπάρμπα: Πολύ τεταμένες οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο – Θα αιτηθώ να γίνουν εξετάσεις

30.08.2021

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Αφροδίτης Μπάρμπα

27.08.2021

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως οι δικηγόροι της κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλο και Αικατερίνη Δήμου  θα στηρίξουν την υπερασπιστική της γραμμή στους εξής άξονες: Θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με ουσίες, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ χρήστης ναρκωτικών. Θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο και θα αποδώσει την ύπαρξη της «λευκής κυρίας» σε ενέργεια που έγινε από τρίτα πρόσωπα με σκοπό να τη βλάψουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σκηνικό οι πληροφορίες λένε ότι πήγαινε σε ένα πάρτι, θα πει ότι σταμάτησε άμεσα στο σήμα των αρχών, κάτι που θα ισχυριστεί ότι δεν θα έκανε αν κουβαλούσε ναρκωτικά ενώ δεν οπλοφορούσε.

aphro_barba
aphro_barba2
aphro_barba3
aphro_barba4

 

afroodito
aphrodite_barba_art

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναφερθεί σε κάποια συμβάντα πριν από περίπου ενάμιση μηνά οπού δεχόταν απειλές με κάποιους να την προειδοποιούν ότι θα την καταστρέψουν ενώ ο συνήγορός της αναμένεται να ζητήσει και το άνοιγμα των λογαριασμών της.

Για το θηριώδες Range Rover, ο συνήγορός της αναφέρει πως δικαιολογείται η κατοχή του καθώς αγοράστηκε με ένα έμβασμα που είχε λάβει από τον πρώην σύζυγό της.

Την ίδια ώρα στη δικογραφία που αποκάλυψε το protothema.gr, οι καταθέσεις των δυο αστυνομικών, της ομάδας ΔΙ. ΑΣ που της πέρασε χειροπέδες και του αξιωματικού της Ασφάλειας Γλυφάδας είναι αποκαλυπτικές. Σύμφωνα με τη μαρτυρική κατάθεση του αστυνομικού που την έπιασε, το θηριώδες γκρι Range Rover, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ήταν αυτό που κίνησε τις υποψίες για να το ελέγξουν, ενώ η συμπεριφορά της 31χρονης από τη στιγμή που κατέβηκε από το όχημα και ένα τηλεφώνημα στο οποίο ήταν νευρική και αναστατωμένη τους έκανε να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές SUV για να βρουν τελικά τα 35 φιξάκια με την κοκαΐνη.

bar12
bar13

«Το Σάββατο και ώρα 21:45 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας από κοινού με έτερους συναδέλφους μου στη Γλυφάδα, εντοπίσαμε το τζιπ μάρκας Range Rover στη συμβολή της Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε.

Στο νομότυπο σήμα που κάναμε στην οδηγό προκειμένου να σταματήσει, αυτή φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλήθηκε και επειδή η συμπεριφορά της από την εμπειρία μας κρίθηκε ως ιδιαίτερα ύποπτη, αποφασίσαμε πέραν του ελέγχου των στοιχείων της ταυτότητας να διενεργήσουμε και έρευνα στο ανωτέρω όχημα. Θέλω να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ταυτότητας η ανωτέρω τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση, ενώ σε ερώτηση μας αναφορικά με το αν είχε κάτι παράνομο πάνω της ή στο όχημα, αυτή απάντησε αρνητικά. Εν συνεχεία ερευνήσαμε το όχημα όπου και εντοπίσαμε επιμελώς κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού μια πλαστική σακούλα περιέχουσα 35 ομοειδείς νάιλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 33. 1 γραμμάρια πιθανότατα κοκαΐνης. Με το που η οδηγός αντελήφθη ότι εντοπίσαμε τα ναρκωτικά, αυτή έχασε την ψυχραιμία της και μας είπε “Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου βάλατε” και ταυτόχρονα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, είπε στο άγνωστο άτομο “Πάρε δικηγόρο”. Εμείς απευθείας της ζητήσαμε να κλείσει το τηλέφωνο και την προσαγάγαμε. Θέλω να αναφέρω ότι το όχημα είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η εμφάνιση της οδηγού ιδιαίτερα προσεγμένη και εκ πρώτης όψεως δεν κινεί καμία υποψία καθώς φαίνεται για άτομο ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος. Ακόμα θέλω να αναφέρω ότι σε ερώτηση μας αναφορικά με την εργασία της αυτή αποκρίθηκε ότι εργάζεται ως μοντέλο και οι απολαβές της ανέρχονται στα 600 ευρώ ενώ μας ζήτησε συγγνώμη που μας κατηγόρησε».

ba0

Ο δεύτερος αστυνομικός από την Ασφάλεια Γλυφάδας αναφέρει πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φέρεται να είναι πεπεισμένοι ότι η κοπέλα δεν λειτουργούσε μόνη της και για τον λόγο αυτό έστησαν ειδική ομάδα για να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.[…..]. Ύστερα από την προσαγωγή της στην υπηρεσία μας συστήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα με σκοπό να διακριβώσει της εγκληματικής της δράσης καθώς θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό αυτή να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις προμήθειας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα η κατηγορούμενη 1) κατείχε σημαντικό αριθμό πανομοιότυπων συσκευασιών ναρκωτικής ουσίας που με βεβαιότητα προόριζε για πώληση ή περαιτέρω διακίνηση σε έτερα άτομα. 2) Κινούνταν με υπερπολυτελές όχημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας της, η κατοχή του οποίου δεν φέρεται να δικαιολογείται με τα εισοδήματα της σύμφωνα με τα όσα προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς. Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και η εξωτερική εμφάνιση της κατηγορουμένης δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς ότι αυτή εμπλέκεται σε τυχόν αξιόποινες πράξεις. 3) η εν γένει συμπεριφορά της κατά τον έλεγχο καθώς και το γεγονός ότι άμεσα κάλεσε οικείο της πρόσωπο προκειμένου να ενημερώσει ότι ελέγχεται από αστυνομικούς καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και προσπάθησε να δυσχεράνει το αστυνομικό έργο. Εκ των ανωτέρω τεκμαίρεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορουμένη ενεργεί με σκοπό πορισμού εισοδήματος κατ΄επάγγελμα σε πώληση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Tags: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της
Ελλάδα

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

12.04.2026
Ο δράστης που παρενόχλησε σεξουαλικά 22χρονη σε λεωφορείο φώναζε ότι έχει παιδιά για να μην συλληφθεί
Ελλάδα

Πειραιάς: Νεαροί πέταξαν κροτίδα σε λεωφορείο με κόσμο κινούμενοι σε πατίνι – Συνελήφθη 15χρονος

12.04.2026
Next Post

Παγώνη για εμβολιασμούς: Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Θάσος: Πέθανε στον ύπνο της γυναίκα που πήγε να δουλέψει σεζόν – Μητέρα 2 παιδιών

21.06.2024

Το εμβόλιο της AstraZeneca επανεξετάζεται από τον ΠΟΥ

08.02.2021
Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ – Θεωρείτο ο αρχιτέκτονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ – Θεωρείτο ο αρχιτέκτονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

27.12.2023

ΤΑΣΗ_

Ιωάννα Τούνη μετά την έναρξη της δίκης για το revenge porn: Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως πόρνη

Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά τη μήνυση ενός από τους καταδικασθέντες για revenge porn

04.04.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Καιρός: Προ των πυλών ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πότε θα χτυπήσουν την Αττική, σε «Red code» 6 περιοχές

Η κακοκαιρία Erminio «κοκκίνισε» την Αττική και τη μισή χώρα -Οι περιοχές που θα πέσει πολύ νερό

31.03.2026
Απτόητο το κύκλωμα της παράνομης συνταγογράφησης: Έγραψαν ξανά 200 κουτιά Xanax στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός bodybuilder και TikToker για αναβολικά – Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γυμναστήριό του

20.03.2026
Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Μοντέλο, TikToker και πρώην παίκτης reality μεταξύ των κατηγορούμενων

24.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved