Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αυτή την εβδομάδα. Από το πλαίσιο της κουβέντας, βεβαίως, δεν απουσίαζε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με το οποίο η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δηλώνει αντίθετη.
Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε αρχικά πως «από τη στιγμή που το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια φέρνει υιοθεσία και από κει μπορεί να πηγάζει η δυνατότητα να έχει παιδί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που εγώ έχω τονίσει πολλές φορές και θα συνεχίσω να τονίζω ότι ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με τον πατέρα και τη μητέρα, σε αυτό δεν κάνω δεν κάνω βήμα πίσω. Η woke ατζέντα γενικότερα περιλαμβάνει όλη αυτή την παράνοια»
«Από τη στιγμή που υπήρχε το σύμφωνο συμβίωσης και καλυπτόταν σε πλήρη βαθμό νομικά οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν, αυτό ήταν υπεραρκετό. Σε μια χώρα η οποία έχει 100 προβλήματα σημαντικά, το να βάζεις σε μια ταχύτατη διαδικασία ένα τέτοιο νομοσχέδιο στο οποίο είναι αντίθετο το 80% με 90% της ελληνικής κοινωνίας, προφανώς και εξυπηρετείς μια ατζέντα η οποία λέγεται woke. Προφανώς και έχεις πάρει μια τέτοια απόφαση, να πας κόντρα στο 80% με 90% των Ελλήνων».
«Πρώτη μου προτεραιότητα είναι τα παιδιά και θέλω να είναι μακριά η woke ατζέντα από τα σχολεία, να μην υπάρχει καθόλου στην ύλη» τόνισε, εν συνεχεία, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου για να διαφωνήσει με την τοποθέτηση του Πέτρου Κωστόπουλου, πως δεν υπήρχε η σχετική ατζέντα στην Ελλάδα, ρωτώντας χαρακτηριστικά «αν δεν υπήρχε woke ατζέντα γιατί πήγαιναν drag queens να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά;».
Πηγή: thestival.gr